2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın herkese ❤❤ zifiri karanlıkta bile uyumaysn bebeğim yarım saattir beşikte teptiniyor dönüyor korumalıklari kaldırıp kol bacak çıkarıyor ben de uyursa diye bekliyorum ama yok
Bitmis canim uykusu gecmis olsun :)benimki de en gec 7.30 a kdr uyuyor oda zifiri ayagimda salliorum hatta devam etsin diye yok oyun pesinde uzmanlar da 6.00-7.00 araligini hep baz aliyor bebeklerin uyanmasinda . 6 dan once uyandiysa devam ettirin odadan cikarmayin diolar :)

günaudın canım bence ilk zamanlar olabilir düzensizlik ben hiç olmadım hala

uyku bitti artık unut benimki gece 10 kere kalktı 6ta bitap düştü emdi yattı kalkar birazdan

Bende öyle cok rahat bi hamilelik gecirdim tek bi agri samci uykusuzlugum olmafi. 9ay rahattim 90yil cekecegim var

Sus ay allah isteyenlere versin ama sana hayırlı olsun diyebiliriz galiba bu belirtilerle
Galiba benim ya idrar yollarinda yada midede enfeksiyon var gobek deligi ayni hamileyken cocuk cekistiriyorduya o sekilde acıyor gogul amca oyle dedi bi acilden idrar tahlili yaptirim olmadi

Sorme valla ya beşikte 180 derece dönmüa bir de emekleme pozisyonuna geçmiş ayakları korumalıklarin arkasında garip bir şekilde buldum uyur mu bu çadi hiç

Evettt 5. Ay kontrolümüzü olduk. Rota aşısı 2. Doz yapıldı.

Tam tamına 250 gr almış hedef 400 gramdı 5850 gr olmuş bizim sıpa. Boyu 2 cm uzamış. Doktor kilosuna çok takmıyor ama yine de az dedi. Şükür boyu baş çevresi iyi olduğunu söyledi. Ek gıdaya başlıyoruz bu ay. Yoğurt.elma armut kayısı. Bide aptamil sütlü pirinçli muhallebi.

Öğlen bir çay bardağı yoğurt ilk üç gün sade daha sonra içerisine elma-kayısı-armut üçünden biri cam rendede ezilip verilecek. 3 er gün kuralına uyulacak.

Yoğurt günlük market sütünde yapılacak ve 3 günden fazla beklemiş olmayacakmış yoğurt taze taze verilecekmiş.

Akşam 7-8 arası aptamilin muhallebisi yine 1 çay bardağı.

Ek gıda da yediği kadarını ver zorlama kesinlikle dedi duruma göre telefonda görüşeceğiz.

Çorba vs diğer ay verilecek.

Artık tam oturmaya başlatabilirsin dedi . Boyu haraketlerin gücü gayet yerindeymiş. Biogaila Damla’yı kullanmayı bıraktık artık.

Liste verdi ek gıdaya geçiş bilgileri vs ordan da yardımcı olacak, bakalım bu ay nasıl geçecek,

bsebse Z zet193 Z zeLina

Ama doğal gebelik testi oluyordu gelince üzülüyor ya da seviniyorduk tek iyi tarafı yaza denk gelmesi, denize girerken iki kere düşünmüyorum ama çok şiş hissediyorum
Aynen yaz ayları rahat senin için illa ki gelecek zaten boşver erken gelmesin Bebek ve adet ağrısı hoş olmuyor

Orda temiz denizde bulmak mümkün mü bilemedim çok sicakta olmaz oralar bir Akdeniz şehirleri gibi

Yok canım ya leş gibi buranın denizi

Pamuk Panda nasıl geçti kontrol ❤

dün gece mesajı yazmışımm fakat gönder tuşuna basmamışım

Günaydın anneleer grupta adet olmayan bir ben kaldım sanırım düzenli ya da düzensiz gelen giden hiçbir şey yok

Bende hiç olmadım canım. Leke dahil olmadı

Maşallah kuzuna ❤ benim de 330g almis bu ay 1cm uzadık. Pirinçli muhallebi kilo alması için. Bana ek gıda dediğinde pirinçli muhallebi kilo aldırır dedi ama çok gerek yok dedi. Ya da Yiceklere pirinç katabilirdin dedi. Ben daha başlamayi düşünmüyorum ama ek gıdaya. Diğer beğendiğim Dr a da bir gidip görünecegim o da derse baslicam o zaman. Bilgilendirme için teşekkür ederiz kuzum benim ❤❤

Ben ilk dogumdan sonra 40 in pesinden olmuştum ve hic dengesizlik yoktu.
Bu dogumdan sonra 2. Ayında oldum 10 kusur gun sürdü ve dengesiz durup birkac gun sonra falan da oldu bir iki gun yine.
Normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…