Bitmis canim uykusu gecmis olsun :)benimki de en gec 7.30 a kdr uyuyor oda zifiri ayagimda salliorum hatta devam etsin diye yok oyun pesindeGünaydın herkese ❤❤ zifiri karanlıkta bile uyumaysn bebeğim yarım saattir beşikte teptiniyor dönüyor korumalıklari kaldırıp kol bacak çıkarıyorben de uyursa diye bekliyorum ama yok
günaudın canım bence ilk zamanlar olabilir düzensizlik ben hiç olmadım halaGünaydın hanımlar
İlk adet 17-23 Mayıs arasında oldum bitti 3 Haziran 8 haziran arası lekelenme adet arasi birşey oldu şimdi yine güne adet ile uyandım düzensizlik normalde sık sık olması tuaf geldi böyle sık olan var mi
uyku bitti artık unutBenimki de öyle Ya 6 da kalktıbi de ters dönüp duruyor yatağında geri de dönemiyor cırlıyor kalkıp 10 posta düzeltiyorum hamileyken grupta en çok uyuyan anne bendim şimdi de en uykusuzlardan biri sanırım
Bende öyle cok rahat bi hamilelik gecirdim tek bi agri samci uykusuzlugum olmafi. 9ay rahattim 90yil cekecegim varBenimki de öyle Ya 6 da kalktıbi de ters dönüp duruyor yatağında geri de dönemiyor cırlıyor kalkıp 10 posta düzeltiyorum hamileyken grupta en çok uyuyan anne bendim şimdi de en uykusuzlardan biri sanırım
Benim de yok canım 5 ay 11 günlük oğlum artık bekliyorum çünkü karnım kocamanGünaydın anneleergrupta adet olmayan bir ben kaldım sanırım düzenli ya da düzensiz gelen giden hiçbir şey yok
Galiba benim ya idrar yollarinda yada midede enfeksiyon var gobek deligi ayni hamileyken cocuk cekistiriyorduya o sekilde acıyor gogul amca oyle dedi bi acilden idrar tahlili yaptirim olmadiSus ay allah isteyenlere versinama sana hayırlı olsun diyebiliriz galiba bu belirtilerle
Sorme valla ya beşikte 180 derece dönmüa bir de emekleme pozisyonuna geçmiş ayakları korumalıklarin arkasında garip bir şekilde buldum uyur mu bu çadi hiçBitmis canim uykusu gecmis olsun :)benimki de en gec 7.30 a kdr uyuyor oda zifiri ayagimda salliorum hatta devam etsin diye yok oyun pesindeuzmanlar da 6.00-7.00 araligini hep baz aliyor bebeklerin uyanmasinda . 6 dan once uyandiysa devam ettirin odadan cikarmayin diolar :)
İnşallah uzun uyur yauyku bitti artık unutbenimki gece 10 kere kalktı 6ta bitap düştü emdi yattı kalkar birazdan
Kocaya gitme zamani gelmis onunSorme valla ya beşikte 180 derece dönmüa bir de emekleme pozisyonuna geçmiş ayakları korumalıklarin arkasında garip bir şekilde buldum uyur mu bu çadi hiç
Ne hoss❤ ben hiç yasayamadigim o keyfiGünaydın anneleergrupta adet olmayan bir ben kaldım sanırım düzenli ya da düzensiz gelen giden hiçbir şey yok
Git bi baktır kuzum❤Galiba benim ya idrar yollarinda yada midede enfeksiyon var gobek deligi ayni hamileyken cocuk cekistiriyorduya o sekilde acıyor gogul amca oyle dedi bi acilden idrar tahlili yaptirim olmadi
Yaaa vermen KizimiiKocaya gitme zamani gelmis onun
Ama doğal gebelik testi oluyorduNe hoss❤ ben hiç yasayamadigim o keyfi
Aynen yaz ayları rahat senin içinAma doğal gebelik testi oluyordugelince üzülüyor ya da seviniyorduk tek iyi tarafı yaza denk gelmesi, denize girerken iki kere düşünmüyorum ama çok şiş hissediyorum
Orda temiz denizde bulmak mümkün mü bilemedim çok sicakta olmaz oralar bir Akdeniz şehirleri gibi
Pamuk Panda nasıl geçti kontrol ❤
Günaydın anneleergrupta adet olmayan bir ben kaldım sanırım düzenli ya da düzensiz gelen giden hiçbir şey yok
Maşallah kuzuna ❤ benim de 330g almis bu ayEvettt 5. Ay kontrolümüzü olduk. Rota aşısı 2. Doz yapıldı.
Tam tamına 250 gr almış hedef 400 gramdı5850 gr olmuş bizim sıpa. Boyu 2 cm uzamış. Doktor kilosuna çok takmıyor ama yine de az dedi. Şükür boyu baş çevresi iyi olduğunu söyledi. Ek gıdaya başlıyoruz bu ay. Yoğurt.elma armut kayısı. Bide aptamil sütlü pirinçli muhallebi.
Öğlen bir çay bardağı yoğurt ilk üç gün sade daha sonra içerisine elma-kayısı-armut üçünden biri cam rendede ezilip verilecek. 3 er gün kuralına uyulacak.
Yoğurt günlük market sütünde yapılacak ve 3 günden fazla beklemiş olmayacakmış yoğurt taze taze verilecekmiş.
Akşam 7-8 arası aptamilin muhallebisi yine 1 çay bardağı.
Ek gıda da yediği kadarını ver zorlama kesinlikle dedi duruma göre telefonda görüşeceğiz.
Çorba vs diğer ay verilecek.
Artık tam oturmaya başlatabilirsin dedi . Boyu haraketlerin gücü gayet yerindeymiş. Biogaila Damla’yı kullanmayı bıraktık artık.
Liste verdi ek gıdaya geçiş bilgileri vs ordan da yardımcı olacak, bakalım bu ay nasıl geçecek,
bsebse Z zet193 Z zeLina
Ben ilk dogumdan sonra 40 in pesinden olmuştum ve hic dengesizlik yoktu.Günaydın hanımlar
İlk adet 17-23 Mayıs arasında oldum bitti 3 Haziran 8 haziran arası lekelenme adet arasi birşey oldu şimdi yine güne adet ile uyandım düzensizlik normalde sık sık olması tuaf geldi böyle sık olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?