2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anam bizimki hamaktan düşecek sallanmaktan kendisi uyuyamaz ikigun yanima yatirip başina masaj yaparak uyuttum kendisi iki dk duramaz illa yaninda olacaksın
Online uyku eğitimi alan bi arkadaş var, çok memnun kalmış bebek artık kendi uyuyormuş. Acaba bi yardım alsan mı , telefonda yönlendiriyormuş sürekli, 1000 küsür lira imiş

Ben hic cıkarmıyorum uyurken cıkarıyorum iki dk buzdolaptan cikmis gibi oluyor ayaklar birde uyuturken birbirine sürtüyor corap varken yapmıyor cıbıl gördumü dayanamıyo
Kuzum sizin orası da sıcaktır yanii eviniz mi soğuk acaba biz hiç çorap giymiyoruz evde.. sizin hamak büyük mü cnm ben balkona istiyorum bir tane de alışır hep sallanmak ister diye de korkuyorum :))

Nihayet saçlarımdan kurtuldum.. yeni anne saçı yapın dedim bağlansın bakımı temizliği falan kolay olsun:) kuaförde 8 aylık anneymiş.. halden anladı yıka ve çık yapcam sana dedi:))) kuzusuna da bakacak kimse yokmuş kuaförde bir mama sandelyesinde vakit geçiriyor tatlış:)) gelen geçene gülücük saçıyor müşteri topluyor diyor annesi:))

Ayy riske atmayayım o zaman:) kaç aylıkmış cnm eğitimi alan bebiş:) sen kendin denedin mi hiç durmuyor mu beşiğine bırakınca. .
Canım 5-6 aylık civarı başladılar ŞuAn 8 aylık galiba
Ayrıntıları bilmiyorum eşimin iş arkdaşı .ama verdiğimiz paraya değdi diyor. . ben denemedim çünkü bu oğlumun uyku sıkıntısı yok çok şükür, ama büyük oğlumda denemediğime köpekler gibi pişmanım 2 Senem kabus gibi geçti resmen bi gece de 17 kere kalktığını bilirim özellikle saymıştım

17 mi eğitimle kendi kendine uyumasını sağlıyorlar ama gece kalkma sayısıda azalıyor mu.. yani uyanan bebek kendi uyuyor mu ki gece de burdaki arkadaşlar hep memeye falan uyanıyor emip uyuyor diyorlar ya o ihtiyaçlar nasıl kalkıyor ki ortadan kafamda çeşit çeşit soru oluştu..:))

Online uyku eğitimi alan bi arkadaş var, çok memnun kalmış bebek artık kendi uyuyormuş. Acaba bi yardım alsan mı , telefonda yönlendiriyormuş sürekli, 1000 küsür lira imiş
Benim arkadaşım da almış canım instagramdaki İrlandalı anneden almış çok memnun kalmış bebişi kendi uyuyormuş

Ben genelde şort tulum yada şort tişört giydiriyorum . İçinede incecik atletler oluyorya onlardan giydiriyorum. Daha önce giydiren çocuk gazdan kıvranıyor. Birde aşırı kusuyor.
Bn genelde evde zibinla sort ustune, disardasa sort tshirt daa nolcekk

Kuzum sizin orası da sıcaktır yanii eviniz mi soğuk acaba biz hiç çorap giymiyoruz evde.. sizin hamak büyük mü cnm ben balkona istiyorum bir tane de alışır hep sallanmak ister diye de korkuyorum :))
Sen nasil uyutuyon kuzum en cok seni merak ediyorum digerleri neyse memeleri var senin neyin var bizimki seyyar hamak canim hamak besik olarak geciyor

Sen nasıl uyutuyorsun kuzum o is yas biraz esim izin vermez tabi o rahat eve geliyor cocuk uyumus oluyor cocukta garip bizim ikigundur hic uyumadı gunduzleri oglen dus aldirdim ikigunonce hamakta salladim agladı tepindi sinirlendim besigine yatirdim kendi uyudu aksama dogru tekrar salla salla uyumadi yanima yatirim elimi gozunu kapattim cektigimde uyumus ben gercekten bu cocuk ne istedini anlamadim ikigundur hamakta ayagini emmeye calsip ikisaat sallamama ragmen uyuyamayan yanima yatinca uyuyan ccouk bugun uc bes sallamada uyudu biyerlerimi agriyor sanciyordu dun uyku namina birsey yoktu gozunde bugun ise zorlamadi biİm cocuk şunu yapiyor demeye korkuyorum bir haftadır elimle agzina vuruyorum avavava diyor bugun annemle goruntulu konusuyoruz bak bu neyi ogrendi dedim ben vurdukca guluyor beni yalancı cıkardı edepsiz

Sen nasil uyutuyon kuzum en cok seni merak ediyorum digerleri neyse memeleri var senin neyin var bizimki seyyar hamak canim hamak besik olarak geciyor
Kızımın beğenmediğine bakma cnm benimde var onlardan ayağıma yan yatırıyorum biberonuda veriyorum ağzına hafif sallanma eşliğinde uyuyor:)) uzun süre kullanılır mı kuzum onlar birde küçücük olup bagaja sığar mı:)))

Ay bizimkiler müşteri dagitir anırmaktan

Kuzum bizim bagaja sıgdı tatile giderken goturduk arabaya ebbek arabası puset hamak valizler vs hepimiz sıgdık ama arabadan arabaya degisirmi bilmiyorum demirleri parcalanıyor uzerindeki bezi kaliyor cok yer kaplamiyor

Sağol canım iyi geçer inşallah kuzuların bu süreci

Güle güle kullan yeni saçlarını canım

Bu çocuk dönmeye başladığından beri kusması kat kat arttı oyun halısı kusmuk kokuyor ve yeni yıkanmıştı halı o bile batttı, yatağını nevresimlerini saymıyorum bile

Bizimkinde yüz üstü dönünce zorlarsa kusuyor

Bugün öğlen ilk defa ayağımda salladığımda uyudu meme dışında bi yerde uykuya geçmesi beni çok umutlandırdı, ip askı atlet var üzerimde güneşi kucağıma aldım biraz önce çocuk resmen içgüdüsel olarak kodlanmış direk memeyi buldu çekiştiriyor üzerimi başımı oturarak emdi eliyle de atletimi tutuyor kapanmasın diye şimdiden 2 yaşını düşünüyorum nasıl bırakacak bu koala emmeyi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…