Olabilir cnm yada gazlı bebek olduğu için olabilir.Cnm bu bebişlerin hepsi bir değişik seninki çabuk etkileniyordur belki benimki de tek çıtçıtlıyla yatıp kalkıyor hatta sabah serindi babası balkona çıkardı birde balkonu yıkıyoruz diye çocuğun ayaklarına buz gibi su tutmuş:))) hiç etkilenmiyor bebek haliyle ben olsam hemen karnım ağrır herhalde:))
oy maşallah kuzuya dişler cıkınca biraz rahatlama oldu mu canım?
canımmm düşünceli ince arkadasım çoj tesekkür ederim hepimiz için aynı seyleri diliyorym tesejkürler
aslında hiç bişey almaz demeyim hakkını yemiş olurum ama özel günlere benin kadar itina göstermez normal zamanda alır hediye özel zamanda cok tınlamaz seninki de düzelir inşallah canım ya
aynen kac kez kalktık su saate kadar bilmiyorum zaten bi ilk dişler bi de ilk azılar cok zor Allah yardımcımuz olsun
Canım 6 yaş ile erkek kız arasında yakınlaşmayi opusmeden ibaret sanıyordu oğlum oda TV nedeniyle bizi öpüşürken yakaladi o dönemde hayır annemi öpme baba diye babasına kızdı
ama şimdi 12 yaşına girdi ergenlik belirtileri var killanma gibi şimdi beni çok kıskanıyor giydigim makyajima karışıyor babasına gerek kalmadı bana senin gibi karım olsun diyor bazen birde bayramda bana anne benim evleneceğim kız dogmusmudur dedi ben şok şokeşime konuş oğlanla dedim oda yaz sonunda biraz daha zamanı var dedi
Bengi Semercinin çocuklarda cinsel eğitim kitabını inceleyebilirsiniz kızlarBen en çok yanlış cevap vereceğim diye korkuyorum bu konularda odasını 1 yaşına gelmeden ayırdım rahatsız oldum o odadayken nasıl anlatmalı nasıl yansıtmalı anne baba ilişkisini bilemiyorum
Ben hasta oldum. Klima carpti. Bebege gecmesin diye dua ediyorum. Sanirim antibiyotik yazacak . Bebege gecer mi ?
73,5 kilo çıkmıştım geçen pzt, ekmek tatlı kek çikolata bunları azalttım tamamen kesemedim ama olduğu kadar işte çok merak ediyorum ne kadar kilo verdim Ya da verebildim mi tartılmamak için zor tutuyorum kendimiBende bu bulantıdan dolayı az yemeye başladım 1 kilo gitmiş gibi ama ödem büyük ihtimalle biraz dikkat edeyim diyorum şiştim resmen:))
Yoğurdu ben de market sütünden yapacağım ya bi guvenemedim hem 2-3 güne bir sürekli yapmam gerek sütçü haftada bir geliyor o yüzden marketten alacağım sütü marka ismi söyledi mi canım sütteEvettt 5. Ay kontrolümüzü olduk. Rota aşısı 2. Doz yapıldı.
Tam tamına 250 gr almış hedef 400 gramdı5850 gr olmuş bizim sıpa. Boyu 2 cm uzamış. Doktor kilosuna çok takmıyor ama yine de az dedi. Şükür boyu baş çevresi iyi olduğunu söyledi. Ek gıdaya başlıyoruz bu ay. Yoğurt.elma armut kayısı. Bide aptamil sütlü pirinçli muhallebi.
Öğlen bir çay bardağı yoğurt ilk üç gün sade daha sonra içerisine elma-kayısı-armut üçünden biri cam rendede ezilip verilecek. 3 er gün kuralına uyulacak.
Yoğurt günlük market sütünde yapılacak ve 3 günden fazla beklemiş olmayacakmış yoğurt taze taze verilecekmiş.
Akşam 7-8 arası aptamilin muhallebisi yine 1 çay bardağı.
Ek gıda da yediği kadarını ver zorlama kesinlikle dedi duruma göre telefonda görüşeceğiz.
Çorba vs diğer ay verilecek.
Artık tam oturmaya başlatabilirsin dedi . Boyu haraketlerin gücü gayet yerindeymiş. Biogaila Damla’yı kullanmayı bıraktık artık.
Liste verdi ek gıdaya geçiş bilgileri vs ordan da yardımcı olacak, bakalım bu ay nasıl geçecek,
@bsebse @zet193 Z zeLina
amin canım yaNispeten daha iyi ama hala eller ağızda üst dişler gelir artık Allah yardımcımız olsun
canım küçük şişelere koyup dondurucuya atıp mayalayacagın gün çıkatabilirsin sütçüden fazla alırsan o sütle daha katı oluyor hazır süte nispetenYoğurdu ben de market sütünden yapacağım ya bi guvenemedim hem 2-3 güne bir sürekli yapmam gerek sütçü haftada bir geliyor o yüzden marketten alacağım sütü marka ismi söyledi mi canım sütte
Geçmiş olsun cnm.. inşallah geçmez antibiyotiğide emzirenlere göre verirler..maske falan tak istersen emzirirken..Ben hasta oldum. Klima carpti. Bebege gecmesin diye dua ediyorum. Sanirim antibiyotik yazacak . Bebege gecer mi ?
Dondurucudan çıkınca bebişe verilebilir değil mi bende öyle yapmayı düşünmüştümde emin olamamıştım..canım küçük şişelere koyup dondurucuya atıp mayalayacagın gün çıkatabilirsin sütçüden fazla alırsan o sütle daha katı oluyor hazır süte nispeten
1 kere olmuş biri olarak bildiriyorum karnım hala kocaman:)))
tabi kaynatıp mayalarsınız verirsiniz ben öyle yapmıştım da kısmet olmamıştı alerji çıkınca kuzumdaDondurucudan çıkınca bebişe verilebilir değil mi bende öyle yapmayı düşünmüştümde emin olamamıştım..
Deme öyle deme ben koca göbeğim den kurtulacağım günü bekliyordum =(1 kere olmuş biri olarak bildiriyorum karnım hala kocaman:)))
Teşekkür ederim kısa sürede edineyimBengi Semercinin çocuklarda cinsel eğitim kitabını inceleyebilirsiniz kızlar
Yaşa göre ne açıklama verilebilir ve daha birçok bilgi var
Maşallah kuzuna ❤ benim de 330g almis bu ay1cm uzadık. Pirinçli muhallebi kilo alması için. Bana ek gıda dediğinde pirinçli muhallebi kilo aldırır dedi ama çok gerek yok dedi. Ya da Yiceklere pirinç katabilirdin dedi. Ben daha başlamayi düşünmüyorum ama ek gıdaya. Diğer beğendiğim Dr a da bir gidip görünecegim o da derse baslicam o zaman. Bilgilendirme için teşekkür ederiz kuzum benim ❤❤
Maşallah Asya ya cnm bizim doktor bu hafta yokmuş haftaya gideceğiz bakalım bize ek gıda için ne diyecek herkes başladı. Azar azar oturtuyorum bende ama onu da sorayım yinede
Maşallah prensese ek gıda sureciniz hayırlı olsun iştahlı bir kuzu olsun kızın inşallah
Ben hasta oldum. Klima carpti. Bebege gecmesin diye dua ediyorum. Sanirim antibiyotik yazacak . Bebege gecer mi ?
Yoğurdu ben de market sütünden yapacağım ya bi guvenemedim hem 2-3 güne bir sürekli yapmam gerek sütçü haftada bir geliyor o yüzden marketten alacağım sütü marka ismi söyledi mi canım sütte
Dondurucudan çıkınca bebişe verilebilir değil mi bende öyle yapmayı düşünmüştümde emin olamamıştım..
O 5 aylık göbekler gitmeyecek sanırım
Durun durun umudumuzu yitirmeyelim vardır bi yolu yordamı mutlaka:))Deme öyle deme ben koca göbeğim den kurtulacağım günü bekliyordum =(
Kıyamam kuzuyatabi kaynatıp mayalarsınız verirsiniz ben öyle yapmıştım da kısmet olmamıştı alerji çıkınca kuzumda
Sağol kuzum..Canım bizim doktor dondurucudan çıkmış ürünleri verme dedi. Ben yaz sebze meyve koyayım mı dedim dondurucuya hayır dedi mevsiminde olan ürünleri yiyecek sadece dedi. Türkiye’nin mevsimine göre vücûd yapısı dedi. Mevsimde salatalık yoksa yemeyecek dedi. Dondurucuya atayım sonra veririm gibi birşey yok dedi. O an mevsimi ne ise onu yiyecek dedi.
Sağol kuzumm yeni doktorun ne diyecek bakalım babada haber verirsin. Aslında bende tadım yapılacak diye düşünüyordum ama bu baya az kilo almış bakalım artık yiyecek mi onuda bilmiyorum ki
Sağol canım ❤ Bakalım lira fıstık başlayacak mı. Sende sor doktora bilgileri bize de aktar canım sana zahmet
Sağol canım inşallah iştahlı olur yoksa sinir harbi geçirebilirimsabırlı bir insan değilim ondan da korkuyorum
Doktor ona göre ilaç verir canım ben Doğum sonrası 4 kez çok kötü üşüttüm doktor ilaç vermedi ıhlamur falan zor geçti.
Geçmiş olsun
Yok canım bugün markette SEK ve Sütaş vardı Sütaş cam diye ondan aldım. Normal kapıda satılan sütler en az 20 dk kaynatılmalıymış buda vitamin kaybıymış o yüzden bu sütlerden al dedi. 3 günden fazla beklemiş yoğurdu verme taze taze yap dedi. Sütü de aldığın gibi mayala son kullanma tarihine kadar bekleme dedi. Sütün üstünde günlük süt yazıyor Zaten dolap kısmında. diğer hazır sütler gibi karton kutu ve normal raflarda değil.
canım paylaşımın içşn telekkürler bilmiyordum sütle ilgili yazdıgını ben de hep aman dogalı olsun diye hazır süt tercih etmiyordun şu senin dr gibi bi de bizim karşımıza çıksaCanım bizim doktor dondurucudan çıkmış ürünleri verme dedi. Ben yaz sebze meyve koyayım mı dedim dondurucuya hayır dedi mevsiminde olan ürünleri yiyecek sadece dedi. Türkiye’nin mevsimine göre vücûd yapısı dedi. Mevsimde salatalık yoksa yemeyecek dedi. Dondurucuya atayım sonra veririm gibi birşey yok dedi. O an mevsimi ne ise onu yiyecek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?