2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olabilir cnm yada gazlı bebek olduğu için olabilir.

Nispeten daha iyi ama hala eller ağızda üst dişler gelir artık Allah yardımcımız olsun

Ben en çok yanlış cevap vereceğim diye korkuyorum bu konularda odasını 1 yaşına gelmeden ayırdım rahatsız oldum o odadayken nasıl anlatmalı nasıl yansıtmalı anne baba ilişkisini bilemiyorum
Bengi Semercinin çocuklarda cinsel eğitim kitabını inceleyebilirsiniz kızlar
Yaşa göre ne açıklama verilebilir ve daha birçok bilgi var

Bende bu bulantıdan dolayı az yemeye başladım 1 kilo gitmiş gibi ama ödem büyük ihtimalle biraz dikkat edeyim diyorum şiştim resmen:))
73,5 kilo çıkmıştım geçen pzt, ekmek tatlı kek çikolata bunları azalttım tamamen kesemedim ama olduğu kadar işte çok merak ediyorum ne kadar kilo verdim Ya da verebildim mi tartılmamak için zor tutuyorum kendimi

Yoğurdu ben de market sütünden yapacağım ya bi guvenemedim hem 2-3 güne bir sürekli yapmam gerek sütçü haftada bir geliyor o yüzden marketten alacağım sütü marka ismi söyledi mi canım sütte

Yoğurdu ben de market sütünden yapacağım ya bi guvenemedim hem 2-3 güne bir sürekli yapmam gerek sütçü haftada bir geliyor o yüzden marketten alacağım sütü marka ismi söyledi mi canım sütte
canım küçük şişelere koyup dondurucuya atıp mayalayacagın gün çıkatabilirsin sütçüden fazla alırsan o sütle daha katı oluyor hazır süte nispeten

canım küçük şişelere koyup dondurucuya atıp mayalayacagın gün çıkatabilirsin sütçüden fazla alırsan o sütle daha katı oluyor hazır süte nispeten
Dondurucudan çıkınca bebişe verilebilir değil mi bende öyle yapmayı düşünmüştümde emin olamamıştım..

Sağol kuzumm yeni doktorun ne diyecek bakalım babada haber verirsin. Aslında bende tadım yapılacak diye düşünüyordum ama bu baya az kilo almış bakalım artık yiyecek mi onuda bilmiyorum ki

Maşallah Asya ya cnm bizim doktor bu hafta yokmuş haftaya gideceğiz bakalım bize ek gıda için ne diyecek herkes başladı. Azar azar oturtuyorum bende ama onu da sorayım yinede

Sağol canım Bakalım lira fıstık başlayacak mı. Sende sor doktora bilgileri bize de aktar canım sana zahmet

Maşallah prensese ek gıda sureciniz hayırlı olsun iştahlı bir kuzu olsun kızın inşallah

Sağol canım inşallah iştahlı olur yoksa sinir harbi geçirebilirim sabırlı bir insan değilim ondan da korkuyorum

Ben hasta oldum. Klima carpti. Bebege gecmesin diye dua ediyorum. Sanirim antibiyotik yazacak . Bebege gecer mi ?

Doktor ona göre ilaç verir canım ben Doğum sonrası 4 kez çok kötü üşüttüm doktor ilaç vermedi ıhlamur falan zor geçti.

Geçmiş olsun

Yok canım bugün markette SEK ve Sütaş vardı Sütaş cam diye ondan aldım. Normal kapıda satılan sütler en az 20 dk kaynatılmalıymış buda vitamin kaybıymış o yüzden bu sütlerden al dedi. 3 günden fazla beklemiş yoğurdu verme taze taze yap dedi. Sütü de aldığın gibi mayala son kullanma tarihine kadar bekleme dedi. Sütün üstünde günlük süt yazıyor Zaten dolap kısmında. diğer hazır sütler gibi karton kutu ve normal raflarda değil.

Dondurucudan çıkınca bebişe verilebilir değil mi bende öyle yapmayı düşünmüştümde emin olamamıştım..

Canım bizim doktor dondurucudan çıkmış ürünleri verme dedi. Ben yaz sebze meyve koyayım mı dedim dondurucuya hayır dedi mevsiminde olan ürünleri yiyecek sadece dedi. Türkiye’nin mevsimine göre vücûd yapısı dedi. Mevsimde salatalık yoksa yemeyecek dedi. Dondurucuya atayım sonra veririm gibi birşey yok dedi. O an mevsimi ne ise onu yiyecek dedi.

tabi kaynatıp mayalarsınız verirsiniz ben öyle yapmıştım da kısmet olmamıştı alerji çıkınca kuzumda
Kıyamam kuzuya kaynatmadan mı atacağız buzluğa ben kaynatıp atarım çıkınca ısıtıp mayalarım diye düşünmüştüm..

Sağol kuzum..
Acaba konserve yapsakta mı olmuyor:)))

canım paylaşımın içşn telekkürler bilmiyordum sütle ilgili yazdıgını ben de hep aman dogalı olsun diye hazır süt tercih etmiyordun şu senin dr gibi bi de bizim karşımıza çıksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…