2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim eski isim gaz uzerineydi yazin hep azot gazi satardik seralara , yaz meyve sebzeleri bile daha cabuk buyusun diye serada yetisiyor. Mevsimindeki seylerin bile organigini bulmak lazim. Bir girince isin icine cikilmiyor

Benim kizim bugun banyodan sonra kasinmaktan gogsunu kanatti. Sanirim bebek yikama jeli yapiyor. Birde pramature bebekler icin olanini almistim. Doktor kortizonlu krem yazdi kullaniyim mi diye kararsizdim ama bugun o tablodan sonra hemen surdum.
Ben pisik oldugunu saniyordum egzamaymis. Ayni sıkıntıyi yasayan arkafaslara bilgi olsun

Eklentiler

• 20190606_163925.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 41
Oy kuzum nasıl da kızarmış bizimde gögsumüzde çıkmıştı 4. Ayında kortizonlu krem yazmıştı dr ve bol bol nemlendirmemizi istemişti 2 hafta içinde toparladı suan eser yok sen de bol bol nemlendir kremleri aksatma toparlar zamanla bebeklerin hücreleri inanılmaz calisiyor dün oğlum anlını tırmalamış kızarmış ti çizik yeri belliydi sabaha kalktıgımda eser yoktu cok geçmiş olsun bu arafa benm dr inatla bebege hindistan cevizi yağı yada zeytin yarını öneriyor nemlendirici olarak

canım paylaşımın içşn telekkürler bilmiyordum sütle ilgili yazdıgını ben de hep aman dogalı olsun diye hazır süt tercih etmiyordun şu senin dr gibi bi de bizim karşımıza çıksa

Canım normal sütler streril ortamda sağılmadığı için mikroplu oluyormuş. Mikrop ölsün diye en az 20 dk kaynatmak gerekmiş. 20 dk kaynatıldığında zamanda vitaminler kayboluyormuş maalesef.

Benim eski isim gaz uzerineydi yazin hep azot gazi satardik seralara , yaz meyve sebzeleri bile daha cabuk buyusun diye serada yetisiyor. Mevsimindeki seylerin bile organigini bulmak lazim. Bir girince isin icine cikilmiyor

Bir ara babamın da yumurta çiftliği vardı canım hobi amaçlı 2000 tavukla yaptı. Doğal gerçek gezen tavuk yemsiz yetiştiricilik yaptı 2 sene kadar. Bİzde tavuk ve yumurta hakkında o kadar çok bilgi öğrendik ki insanın aklı mantığı almıyor maalesef. İnsan işin içine girmeyince bilmiyor tabi ki. Zaten şuan doğal beslemek imkansız fakat ben kışın domates yemiyorum salatalık da vs gibi doktorunda dediği bu zaten, her coğrafyanın iklimi ve insan vücudu bulunduğu yere göre şekil alır. Türkiye’de kışın ne yetişiyorsa o yenecek yazın ne yetiştiriliyorsa o yani gerçek mevsim ürünleri. Organik diye satılan bir çok ürün hormonlu zaten bu devirde hormonsuz birşey yedirmek mümkün değil ama en aza indirmek elimizde diye düşünüyorum. Yumurtayı güvendiğim yerden alıyorum. Sebze meyvesinde köylü Pazar’ları var canım artık en az hormonla yetiştirmeye çalışacağım. Dediklerinde çok haklısın canım ama ülkenin hali maalesef böyle

Bizimki daha ilerlemis hali ama kasinti yoktu cosmed atopia temizleme yagıyla yıkıyorum teni hassas oldugu icin tavsiye ederim sebamett yapmisti bizde birde banyodan sonra atopia krem suruyorum

Oyy küçük kuzuya kiyamam, gecmis olsun. Sür bence tereddüt etme boylesi dahtü ve egzama yayiliyor yanlis bilmiyorsam.

Maşallah kuzuya canım. Gerçekten de ek gıda sürecinde tek bir doğru yokmuş bunu anladım. Kilosu az diye hiç mamadan bahsetmemiş sizin doktor da direkt ek gıdaya geçirmiş. Hayırlı olsun, sağlıklı ömürleri olsun minişlerin :)

Geçmiş olsun canım. Bir fikrim yok maalesef, doktor randevu tarihiniz uzak mı

Geçmiş olsun cnm nemli tutmak gerekiyor diye biliyorum mustelanın bir ürünü var bunun için iyi olduğunu duymuştum. Kortizonlu kullanmak istemezsen.. duş jeli dışında çamaşır deterjanı falanda yapabilir değiştirdin mi bu aralar..

Cok guldum mesajiniza biz hayal edemiyoruz ama boyle bebekler var. Eminim var hatta olmali hayat bu kadar zor olmamali. Biz istisna olmaliyiz.
Anam bizimki hamaktan düşecek sallanmaktan kendisi uyuyamaz ikigun yanima yatirip başina masaj yaparak uyuttum kendisi iki dk duramaz illa yaninda olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…