canım kayınvalidem kaynarmadan koyuyor mayalayacagı zsman kaynatıyor 2 kez kaynatırsan vitamini gidebilir benceKıyamam kuzuyakaynatmadan mı atacağız buzluğa ben kaynatıp atarım çıkınca ısıtıp mayalarım diye düşünmüştüm..
Durun durun umudumuzu yitirmeyelim vardır bi yolu yordamı mutlaka:))
Yalniz onun kizi vardi sanirimMaşallah pasama
Gecmis olsun canim. Gecmez insallahBen hasta oldum. Klima carpti. Bebege gecmesin diye dua ediyorum. Sanirim antibiyotik yazacak . Bebege gecer mi ?
Kendisi uyumasini mi bekliyorsun ???Günaydın herkese ❤❤ zifiri karanlıkta bile uyumaysn bebeğim yarım saattir beşikte teptiniyor dönüyor korumalıklari kaldırıp kol bacak çıkarıyorben de uyursa diye bekliyorum ama yok
Yanlız değilsin canım bendede tık yok ne lekeleme ne bir belirtiGünaydın anneleergrupta adet olmayan bir ben kaldım sanırım düzenli ya da düzensiz gelen giden hiçbir şey yok
Benim eski isim gaz uzerineydi yazin hep azot gazi satardik seralara , yaz meyve sebzeleri bile daha cabuk buyusun diye serada yetisiyor. Mevsimindeki seylerin bile organigini bulmak lazim. Bir girince isin icine cikilmiyorCanım bizim doktor dondurucudan çıkmış ürünleri verme dedi. Ben yaz sebze meyve koyayım mı dedim dondurucuya hayır dedi mevsiminde olan ürünleri yiyecek sadece dedi. Türkiye’nin mevsimine göre vücûd yapısı dedi. Mevsimde salatalık yoksa yemeyecek dedi. Dondurucuya atayım sonra veririm gibi birşey yok dedi. O an mevsimi ne ise onu yiyecek dedi.
Benim kizim bugun banyodan sonra kasinmaktan gogsunu kanatti. Sanirim bebek yikama jeli yapiyor. Birde pramature bebekler icin olanini almistim. Doktor kortizonlu krem yazdi kullaniyim mi diye kararsizdim ama bugun o tablodan sonra hemen surdum.
Cok guldum mesajinizaKendisi uyumasini mi bekliyorsun ???
Oy kuzum nasıl da kızarmış bizimde gögsumüzde çıkmıştı 4. Ayında kortizonlu krem yazmıştı dr ve bol bol nemlendirmemizi istemişti 2 hafta içinde toparladı suan eser yok sen de bol bol nemlendir kremleri aksatma toparlar zamanla bebeklerin hücreleri inanılmaz calisiyor dün oğlum anlını tırmalamış kızarmış ti çizik yeri belliydi sabaha kalktıgımda eser yoktu cok geçmiş olsun bu arafa benm dr inatla bebege hindistan cevizi yağı yada zeytin yarını öneriyor nemlendirici olarakBenim kizim bugun banyodan sonra kasinmaktan gogsunu kanatti. Sanirim bebek yikama jeli yapiyor. Birde pramature bebekler icin olanini almistim. Doktor kortizonlu krem yazdi kullaniyim mi diye kararsizdim ama bugun o tablodan sonra hemen surdum.
Ben pisik oldugunu saniyordum egzamaymis. Ayni sıkıntıyi yasayan arkafaslara bilgi olsun
canım paylaşımın içşn telekkürler bilmiyordum sütle ilgili yazdıgını ben de hep aman dogalı olsun diye hazır süt tercih etmiyordun şu senin dr gibi bi de bizim karşımıza çıksa
Benim eski isim gaz uzerineydi yazin hep azot gazi satardik seralara , yaz meyve sebzeleri bile daha cabuk buyusun diye serada yetisiyor. Mevsimindeki seylerin bile organigini bulmak lazim. Bir girince isin icine cikilmiyor
Bizimki daha ilerlemis hali ama kasinti yoktu cosmed atopia temizleme yagıyla yıkıyorum teni hassas oldugu icin tavsiye ederim sebamett yapmisti bizde birde banyodan sonra atopia krem suruyorumBenim kizim bugun banyodan sonra kasinmaktan gogsunu kanatti. Sanirim bebek yikama jeli yapiyor. Birde pramature bebekler icin olanini almistim. Doktor kortizonlu krem yazdi kullaniyim mi diye kararsizdim ama bugun o tablodan sonra hemen surdum.
Ben pisik oldugunu saniyordum egzamaymis. Ayni sıkıntıyi yasayan arkafaslara bilgi olsun
Oyy küçük kuzuya kiyamam, gecmis olsun. Sür bence tereddüt etme boylesi dahtü ve egzama yayiliyor yanlis bilmiyorsam.Benim kizim bugun banyodan sonra kasinmaktan gogsunu kanatti. Sanirim bebek yikama jeli yapiyor. Birde pramature bebekler icin olanini almistim. Doktor kortizonlu krem yazdi kullaniyim mi diye kararsizdim ama bugun o tablodan sonra hemen surdum.
Maşallah kuzuya canım. Gerçekten de ek gıda sürecinde tek bir doğru yokmuş bunu anladım. Kilosu az diye hiç mamadan bahsetmemiş sizin doktor da direkt ek gıdaya geçirmiş. Hayırlı olsun, sağlıklı ömürleri olsun minişlerin :)Evettt 5. Ay kontrolümüzü olduk. Rota aşısı 2. Doz yapıldı.
Tam tamına 250 gr almış hedef 400 gramdı5850 gr olmuş bizim sıpa. Boyu 2 cm uzamış. Doktor kilosuna çok takmıyor ama yine de az dedi. Şükür boyu baş çevresi iyi olduğunu söyledi. Ek gıdaya başlıyoruz bu ay. Yoğurt.elma armut kayısı. Bide aptamil sütlü pirinçli muhallebi.
Öğlen bir çay bardağı yoğurt ilk üç gün sade daha sonra içerisine elma-kayısı-armut üçünden biri cam rendede ezilip verilecek. 3 er gün kuralına uyulacak.
Yoğurt günlük market sütünde yapılacak ve 3 günden fazla beklemiş olmayacakmış yoğurt taze taze verilecekmiş.
Akşam 7-8 arası aptamilin muhallebisi yine 1 çay bardağı.
Ek gıda da yediği kadarını ver zorlama kesinlikle dedi duruma göre telefonda görüşeceğiz.
Çorba vs diğer ay verilecek.
Artık tam oturmaya başlatabilirsin dedi . Boyu haraketlerin gücü gayet yerindeymiş. Biogaila Damla’yı kullanmayı bıraktık artık.
Liste verdi ek gıdaya geçiş bilgileri vs ordan da yardımcı olacak, bakalım bu ay nasıl geçecek,
@bsebse Z zet193 Z zeLina
Geçmiş olsun canım. Bir fikrim yok maalesef, doktor randevu tarihiniz uzak mıHanımlar selam başım sıkışmasa uğrayamıyorum buralara gün çok çabuk bitiyo artık. Oğlumun dilinin ucu pamukcuk oldu karbonatlı su ile siliyorum geciyo ama tekrar oluyo 3 gündür böyleyiz bugünde alt dudağında var karbonatlı su dışında yapıla bilecek bisey varmı bi ilaç vs dudakta görünce yayılacak diye korktum birde bu pamukcuk bizde ilk defa oluyo ateş yaparmı ateşi hep 36.4 tesadüfmüdür bilmiyorum bu pamukcukla birlikte 36.9 3 gündür
Geçmiş olsun cnm nemli tutmak gerekiyor diye biliyorum mustelanın bir ürünü var bunun için iyi olduğunu duymuştum. Kortizonlu kullanmak istemezsen.. duş jeli dışında çamaşır deterjanı falanda yapabilir değiştirdin mi bu aralar..Benim kizim bugun banyodan sonra kasinmaktan gogsunu kanatti. Sanirim bebek yikama jeli yapiyor. Birde pramature bebekler icin olanini almistim. Doktor kortizonlu krem yazdi kullaniyim mi diye kararsizdim ama bugun o tablodan sonra hemen surdum.
Anam bizimki hamaktan düşecek sallanmaktanCok guldum mesajinizabiz hayal edemiyoruz ama boyle bebekler var. Eminim var hatta olmali hayat bu kadar zor olmamali. Biz istisna olmaliyiz.
Ben evde giydirmiyorum artık çorap. Çok sıcak oluyor yaCanım ayağına çorabı hep giydir yazmsmissin belki de giydiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?