Kuzum siz silikon ucu bıraktınız mı.Bugün öğlen ilk defa ayağımda salladığımda uyudu meme dışında bi yerde uykuya geçmesi beni çok umutlandırdı, ip askı atlet var üzerimde güneşi kucağıma aldım biraz önce çocuk resmen içgüdüsel olarak kodlanmış direk memeyi buldu çekiştiriyor üzerimi başımı oturarak emdi eliyle de atletimi tutuyor kapanmasın diye şimdiden 2 yaşını düşünüyorum nasıl bırakacak bu koala emmeyi diye
Silikon uç olmadan en fazla 2 dk emiyor sonra bırakıyor yine mecburen takmak zorunda kalıyorumKuzum siz silikon ucu bıraktınız mı.
hımm anladım cnm ben de sevinmiştim bıraktı diyeSilikon uç olmadan en fazla 2 dk emiyor sonra bırakıyor yine mecburen takmak zorunda kalıyorum
Yok Ya nerdeee kızım plastik memeli annesi var sanıyorhımm anladım cnm ben de sevinmiştim bıraktı diye
Siz basta yanlis yaptiniz biz bekadar zeki kadınlariz Z zeLina hic bizi örnek almadınız oysa size yol göstermek icin buradayizBugün öğlen ilk defa ayağımda salladığımda uyudu meme dışında bi yerde uykuya geçmesi beni çok umutlandırdı, ip askı atlet var üzerimde güneşi kucağıma aldım biraz önce çocuk resmen içgüdüsel olarak kodlanmış direk memeyi buldu çekiştiriyor üzerimi başımı oturarak emdi eliyle de atletimi tutuyor kapanmasın diye şimdiden 2 yaşını düşünüyorum nasıl bırakacak bu koala emmeyi diye
Kızlar doktor bir daha ki ay kan tahlili yapıp gerek görürse Demir ilacına başlayacakmış. Gerek yoksa fazla yüklemenin zararı var dedi.
Geçmiş olsun kuzum.. üstünden atlamış demekki emekliyor mu.. emeklerken tırmanıyorlar ya bir yerlere.. bundan sonra gözümüz üstlerinde olacak anlaşılan..Kızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Geçmiş olsun üzüldüm bişeyi yok dimi azra kuşunKızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Gecmis olsun azracik buyumus artik Allah korumusKızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Bizim doktor da gerek yok şimdiden vermeye ağır gelir midesine 5. Aydan sonra başlarsın demiştiKızlar doktor bir daha ki ay kan tahlili yapıp gerek görürse Demir ilacına başlayacakmış. Gerek yoksa fazla yüklemenin zararı var dedi.
Camasir detarjani bile kullanmiyorum. Yesil sabun rendesi ve karbonatla yikiyoruz. Mustelanin premature bebekler icin olan dus jelini kullaniyorum. Gida alerjiside yapabilir dedi doktor.Geçmiş olsun cnm nemli tutmak gerekiyor diye biliyorum mustelanın bir ürünü var bunun için iyi olduğunu duymuştum. Kortizonlu kullanmak istemezsen.. duş jeli dışında çamaşır deterjanı falanda yapabilir değiştirdin mi bu aralar..
benimki de parmagını bogazına soka soka kusmayacaksa da kusturıyor kendini bzzen farkına varmıyorum üstüme kustugunun büyük oğlum diyotr ıyy anne kusmuk kokuyorsun o da çok titizdirBu çocuk dönmeye başladığından beri kusması kat kat arttı oyun halısı kusmuk kokuyor ve yeni yıkanmıştı halı o bile batttı, yatağını nevresimlerini saymıyorum bile
yaaa taktir edin biziIki cocugu olan anneler hepinizi tebrik ediyorummmisafirim vardi iki çocuğu arasinda 3 yas var. Allah im bir dakika oturamadi. 1.5 yasinda olana dikkat etmesi gerekiyor saga sola carpiyor dusuyor. Oburu cekistiriyor anne benimle oynasana diye. Biri su istiyor oburu ben de istiyorum diye agliyor. Cok zordu coooook
Canım merhaba, hamileyken bir ara konuşmuştuk bebişlerin minikliği hakkında. :) Biz de gittik doktora 5 ay 1 haftalıkken. Şu an 5 ay 12 günlük oldu kızım. Boyu 65 cm, kilosu seninkinin aynısı. :)) Doktor tabiki az buldu. Mama yazdı nutricia infatrini diye. 90 şişe. Günde 2 tane içsin dedi ama, zar zor 1 şişeyi anca bitirebiliyor 200 ml. Bir su bardağı kadar. Süt de veriyorum emiyor. Ek gıda da verebilirsin dedi ama liste vermedi bana. Yoğurt, sebze çorbası, meyve dedi. Onlara 20 gün sonra başlamayı düşünüyorum 6 aylık olunca. Sütüm azalır diye, emmez diye korkuyorum. Kaldı ki 2 şişe içsin dediği mamayı 1 şişe zor içiyor. Tiksiniyor gibi. Üstüne kana kana süt içiyor anlayamadım. Allah kolaylık versin bize.Evettt 5. Ay kontrolümüzü olduk. Rota aşısı 2. Doz yapıldı.
Tam tamına 250 gr almış hedef 400 gramdı5850 gr olmuş bizim sıpa. Boyu 2 cm uzamış. Doktor kilosuna çok takmıyor ama yine de az dedi. Şükür boyu baş çevresi iyi olduğunu söyledi. Ek gıdaya başlıyoruz bu ay. Yoğurt.elma armut kayısı. Bide aptamil sütlü pirinçli muhallebi.
Öğlen bir çay bardağı yoğurt ilk üç gün sade daha sonra içerisine elma-kayısı-armut üçünden biri cam rendede ezilip verilecek. 3 er gün kuralına uyulacak.
Yoğurt günlük market sütünde yapılacak ve 3 günden fazla beklemiş olmayacakmış yoğurt taze taze verilecekmiş.
Akşam 7-8 arası aptamilin muhallebisi yine 1 çay bardağı.
Ek gıda da yediği kadarını ver zorlama kesinlikle dedi duruma göre telefonda görüşeceğiz.
Çorba vs diğer ay verilecek.
Artık tam oturmaya başlatabilirsin dedi . Boyu haraketlerin gücü gayet yerindeymiş. Biogaila Damla’yı kullanmayı bıraktık artık.
Liste verdi ek gıdaya geçiş bilgileri vs ordan da yardımcı olacak, bakalım bu ay nasıl geçecek,
bsebse @zet193 Z zeLina
gecmiş olsun canım Allah koruyor bence onları bi kez benim büyük oğlan düşmğştü 1 yas civarı yan da komidin yatak yüksek aglamadan uykuya devam etti aldım kucagıma benim aklım çıktı o ayrı Azranın da bi yeri agrısa aglardı kuzucuk bence yataga yatırma semin kız hareketli masallah yere yorgan ser etrafını yastıkla cevreleKızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Canım açlıktan okadar sık uyanması imkansız, biraz dudak tiryakisi oluyorlar galiba17 mieğitimle kendi kendine uyumasını sağlıyorlar ama gece kalkma sayısıda azalıyor mu.. yani uyanan bebek kendi uyuyor mu ki gece de burdaki arkadaşlar hep memeye falan uyanıyor emip uyuyor diyorlar ya o ihtiyaçlar nasıl kalkıyor ki ortadan kafamda çeşit çeşit soru oluştu..:))
Çok geçmiş olsun canım, incemiydi yastık üstünden mi döndü allah allhhhKızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Ayy benim de oyle ya uykudan her uyandığında bi posta üzerime kusar o kesin, salon halım batık durumda ve daha yıkatalı 1 ay olmuştu siliyorum düzgün çıkmıyor kuruyunca geri geliyorbenimki de parmagını bogazına soka soka kusmayacaksa da kusturıyor kendini bzzen farkına varmıyorum üstüme kustugunun büyük oğlum diyotr ıyy anne kusmuk kokuyorsun o da çok titizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?