2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kuzum siz silikon ucu bıraktınız mı.

Siz basta yanlis yaptiniz biz bekadar zeki kadınlariz Z zeLina hic bizi örnek almadınız oysa size yol göstermek icin buradayiz

Ay gozumde canlandı ne tatlı keske bikerede oysa oynaya oynaya emseydi beni memeyi tüm gucuyle ısırıp lastık gibi geri cekip bırakıyor tekrar alıyor agiza bi umut emecek diye her seferinde aynı acıtıyor diş kaşiyici sanıyor

Kızlar doktor bir daha ki ay kan tahlili yapıp gerek görürse Demir ilacına başlayacakmış. Gerek yoksa fazla yüklemenin zararı var dedi.

Çok mantıklı. Demir zehirlenmesi diye bir şey var. Her şeyin fazlası zarar. 6 ay kontrolünde standart olarak yapılıyor sanırım kan sayımı

Kızlar bugün Azra dustu yatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..

Geçmiş olsun kuzum.. üstünden atlamış demekki emekliyor mu.. emeklerken tırmanıyorlar ya bir yerlere.. bundan sonra gözümüz üstlerinde olacak anlaşılan..

Geçmiş olsun üzüldüm bişeyi yok dimi azra kuşun

Gecmis olsun azracik buyumus artik Allah korumus

Camasir detarjani bile kullanmiyorum. Yesil sabun rendesi ve karbonatla yikiyoruz. Mustelanin premature bebekler icin olan dus jelini kullaniyorum. Gida alerjiside yapabilir dedi doktor.

Iki cocugu olan anneler hepinizi tebrik ediyorumm misafirim vardi iki çocuğu arasinda 3 yas var. Allah im bir dakika oturamadi. 1.5 yasinda olana dikkat etmesi gerekiyor saga sola carpiyor dusuyor. Oburu cekistiriyor anne benimle oynasana diye. Biri su istiyor oburu ben de istiyorum diye agliyor. Cok zordu coooook

Bu çocuk dönmeye başladığından beri kusması kat kat arttı oyun halısı kusmuk kokuyor ve yeni yıkanmıştı halı o bile batttı, yatağını nevresimlerini saymıyorum bile
benimki de parmagını bogazına soka soka kusmayacaksa da kusturıyor kendini bzzen farkına varmıyorum üstüme kustugunun büyük oğlum diyotr ıyy anne kusmuk kokuyorsun o da çok titizdir

yaaa taktir edin bizi

Canım merhaba, hamileyken bir ara konuşmuştuk bebişlerin minikliği hakkında. :) Biz de gittik doktora 5 ay 1 haftalıkken. Şu an 5 ay 12 günlük oldu kızım. Boyu 65 cm, kilosu seninkinin aynısı. :)) Doktor tabiki az buldu. Mama yazdı nutricia infatrini diye. 90 şişe. Günde 2 tane içsin dedi ama, zar zor 1 şişeyi anca bitirebiliyor 200 ml. Bir su bardağı kadar. Süt de veriyorum emiyor. Ek gıda da verebilirsin dedi ama liste vermedi bana. Yoğurt, sebze çorbası, meyve dedi. Onlara 20 gün sonra başlamayı düşünüyorum 6 aylık olunca. Sütüm azalır diye, emmez diye korkuyorum. Kaldı ki 2 şişe içsin dediği mamayı 1 şişe zor içiyor. Tiksiniyor gibi. Üstüne kana kana süt içiyor anlayamadım. Allah kolaylık versin bize.

gecmiş olsun canım Allah koruyor bence onları bi kez benim büyük oğlan düşmğştü 1 yas civarı yan da komidin yatak yüksek aglamadan uykuya devam etti aldım kucagıma benim aklım çıktı o ayrı Azranın da bi yeri agrısa aglardı kuzucuk bence yataga yatırma semin kız hareketli masallah yere yorgan ser etrafını yastıkla cevrele

Canım açlıktan okadar sık uyanması imkansız, biraz dudak tiryakisi oluyorlar galiba mesela bazen bizde uyanır döner uyuruz ya, işte bizimkiler genelde onu yapamıyor. Uyku eğitiminde onu da ayarlamış oluyorlar. Acıkmadıysa, kaka yapmadıysa kendi kendine geri uykuya dalıyor

Çok geçmiş olsun canım, incemiydi yastık üstünden mi döndü allah allhhh

benimki de parmagını bogazına soka soka kusmayacaksa da kusturıyor kendini bzzen farkına varmıyorum üstüme kustugunun büyük oğlum diyotr ıyy anne kusmuk kokuyorsun o da çok titizdir
Ayy benim de oyle ya uykudan her uyandığında bi posta üzerime kusar o kesin, salon halım batık durumda ve daha yıkatalı 1 ay olmuştu siliyorum düzgün çıkmıyor kuruyunca geri geliyor bi fışkırtıyor benim pijamam bile batıyor, dediğin gibi bazen bende farketmiyorum kustuğunu bi de kusmuğunun üzerine kafasını koyup yatıyor ıyy bütün saçları kusmuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…