2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uyuduğu zamanları saysan daha kolay olurmuş 17 neymiş ya

Şükrettim halime 5-6 kez kalkıyoruz

Canım bi rutinimiz yok, nasıl kolay olursa o şekil yapıyorum. Sabah 8 gibi uyanıyor, yarım saat yatakta oyalanıyor. Sonra kalkıyoruz 2 aaate kalmadan tekrar uyuyor, genelde ayakta sallayarak. Sonrası düzensiz, ne zaman ağlayıp gözlerini ovuşturursa bendeyse genelde emerek. Bakıcıdaysa ayakta uyuyor. Bazen 15 dk, bazen 2 saat uyuyor. Akşam geç yatıyor, mesela şimdi uyumadı daha emiyor,dalmak üzere. genelde gece 1 veya 2 kere kalkıyor sabah 8 e kadR. Maşallah deyim dilimi ısırayım çünkü ne zaman söylesem sabaha kadR dikiyor beni
İlk oğlum hiç uyumazdı, battaniyeyle sallardık eşimle, sinirlenip birbirimize çatardık, bebeyi yatağa fırlattığımızı bile bilirim resmen cinnet geçirirdik. Ama biz stres yaptıkça o daha çok ağlardı, uyumazdı. Bu uymadığında alıp oynaşıyorum, gülüşüyorum derken uykusu geliyor o da uyuyor bende .. çok şükür inş hep böyle devam eder.. gece uyumayan anne hem mutlu olamıyor, hem güzel olamıyor, dinç olamıyor. Çok zor çok

Uyuduğu zamanları saysan daha kolay olurmuş 17 neymiş ya
Ozaman beşiğindeydi bide , 17 kere alıp 17 kere yerine koymak için kalkmıştım. En son hıçkırarak ağladığımı hatırlıyorum uyumak istiyorum diye .. onu alıp yatırmaktan bileklerimde ödem oluştu, aylarca bileklik taktım bide çok şişkoydu anamı ağlattı 6 Aydan sonra yanıma aldım, memeyi açıyordum sabaha kadar ağzında o şekil uyuyorduk..2 yaşına kadar Yanımda yattı

Mukostatin al canim biz kullanmistik hemen gecirir eczaciya da sorun mantara dogru giderse daha zor olur biz daha 1 aylikken kullanmistik
Teşekkürler. Esime ilettim adını almış ama henüz kullanamadım uyanirsa yada sabah kullanacağım artık bende mantara dönüşmesinden yayilmasindan korktum 3 gündür ilgileniyorum takip ediyorum artıyo gibi

Hahahaha en güzeli yaa.. doğru yoldayım desene ben de tukendim artik aciyorum memeyi bi ona bi ona emebildigi kadar emiyor enerjimi de beraberinde emiyor sonra beraber uyuyakaliyoruz.. uyku egitimiymis sutun kalitesiymis hak getire her seyden vazgectim

Geçmiş olsun canım

Hemn gecer kuzum onu kullaninca yutmasına gerekyok agzinin içindeki hernoktaya degsin yeter , yutsada bisey olmaz geçmiş olsun cok benu haberdar et gecer insallah

Aynı benim kardeşim.

Kızlar doktor bir daha ki ay kan tahlili yapıp gerek görürse Demir ilacına başlayacakmış. Gerek yoksa fazla yüklemenin zararı var dedi.
Bizim dr da kullanma s.ocaginin verdiğini, 6. Ayinda tahlile göre baslatiriz dedi.
Canim cok gecmis olsun. Her bebegin boyle deneyimi vardır. Yataga yastiklari inci gibi dizsende onlar yine dusuyorlar. Artik yere yorgani katla koy yerde yatir. Bas edemezsin kesinlikle bu halde yoksa.

En güzeli eşim yan odaya tayin olmuştu , bazı sabahlar mememi örterken uyanıyordum , üşütcen ört şunları derdi

Kızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.
Oglumunda kiziminda dogum karnesinde yaziyor. Dogdugundaki tahliller arasinda onuda yapmislar. Ne aklima geldi bunu deyince; oglumun kan grubunu yanlis yazmislar karneye dogduktan 1 hafta sonra kontrole gitmistik. Dr a dedim bu bebegin kan grubu A+ olamaz. Cunku babası B-, ben.0+
Dr da bi programda bakti dogeu diyorsun bidaha bakilsim kan grubuna sarilik testiyle beraber demisti

Bende doğduğumda yapılır diye düşündüm ama bakılmamış. Enteresan ya

S Sevimlipanduf heheheyy benimki donmuyo saha naberr gecen bi dönergibi oldu heyecanlandim ama yarim donup geri atti kendini yarim da bi ilerleme
Kız bırak dönen uşaktan ne fayda var hele akşama kadar kusmuk temizleyip bebek dönderiyorum hergünde yıkıyorum imanım gevredi, yatağında dönmüyordu en azından 2 gecedir yatağında da dönüyor gece cırlıyor gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…