Uyuduğu zamanları saysan daha kolay olurmuş 17 neymiş yaCanım 5-6 aylık civarı başladılar ŞuAn 8 aylık galiba
Ayrıntıları bilmiyorum eşimin iş arkdaşı .ama verdiğimiz paraya değdi diyor. . ben denemedim çünkü bu oğlumun uyku sıkıntısı yok çok şükür, ama büyük oğlumda denemediğime köpekler gibi pişmanım 2 Senem kabus gibi geçti resmen bi gece de 17 kere kalktığını bilirim özellikle saymıştım
Şükrettim halimeCanım 5-6 aylık civarı başladılar ŞuAn 8 aylık galiba
Ayrıntıları bilmiyorum eşimin iş arkdaşı .ama verdiğimiz paraya değdi diyor. . ben denemedim çünkü bu oğlumun uyku sıkıntısı yok çok şükür, ama büyük oğlumda denemediğime köpekler gibi pişmanım 2 Senem kabus gibi geçti resmen bi gece de 17 kere kalktığını bilirim özellikle saymıştım
Canım bi rutinimiz yok, nasıl kolay olursa o şekil yapıyorum. Sabah 8 gibi uyanıyor, yarım saat yatakta oyalanıyor. Sonra kalkıyoruz 2 aaate kalmadan tekrar uyuyor, genelde ayakta sallayarak. Sonrası düzensiz, ne zaman ağlayıp gözlerini ovuşturursaSen nasıl uyutuyorsun kuzum o is yas biraz esim izin vermez tabi o rahat eve geliyor cocuk uyumus oluyor cocukta garip bizim ikigundur hic uyumadı gunduzleri oglen dus aldirdim ikigunonce hamakta salladim agladı tepindi sinirlendim besigine yatirdim kendi uyudu aksama dogru tekrar salla salla uyumadi yanima yatirim elimi gozunu kapattim cektigimde uyumus ben gercekten bu cocuk ne istedini anlamadim ikigundur hamakta ayagini emmeye calsip ikisaat sallamama ragmen uyuyamayan yanima yatinca uyuyan ccouk bugun uc bes sallamada uyudu biyerlerimi agriyor sanciyordu dun uyku namina birsey yoktu gozunde bugun ise zorlamadi biİm cocuk şunu yapiyor demeye korkuyorum bir haftadır elimle agzina vuruyorum avavava diyor bugun annemle goruntulu konusuyoruz bak bu neyi ogrendi dedim ben vurdukca guluyor beni yalancı cıkardı edepsiz
Ozaman beşiğindeydi bide , 17 kere alıp 17 kere yerine koymak için kalkmıştım. En son hıçkırarak ağladığımı hatırlıyorum uyumak istiyorum diye .. onu alıp yatırmaktan bileklerimde ödem oluştu, aylarca bileklik taktım bide çok şişkoydu anamı ağlattıUyuduğu zamanları saysan daha kolay olurmuş 17 neymiş ya
Teşekkürler.11 gün var ama devam ederse pazartesi giderim beklemem dağılmasından korkuyorum ve sanırım rahatsız oluyo sürekli dilini nasıl diyim sanki damagiyla kasiyo gibi biseyler yapiyoGeçmiş olsun canım. Bir fikrim yok maalesef, doktor randevu tarihiniz uzak mı
Teşekkürler. Esime ilettim adını almış ama henüz kullanamadım uyanirsa yada sabah kullanacağım artık bende mantara dönüşmesinden yayilmasindan korktum 3 gündür ilgileniyorum takip ediyorum artıyo gibiMukostatin al canim biz kullanmistik hemen gecirir eczaciya da sorun mantara dogru giderse daha zor olur biz daha 1 aylikken kullanmistik
Evet onu da duydum canım çok iyiymiş ama biraz popüler ya çok yoğun diyorlarBenim arkadaşım da almış canım instagramdaki İrlandalı anneden almış çok memnun kalmış bebişi kendi uyuyormuş
Hahahaha en güzeli yaa.. doğru yoldayım deseneOzaman beşiğindeydi bide , 17 kere alıp 17 kere yerine koymak için kalkmıştım. En son hıçkırarak ağladığımı hatırlıyorum uyumak istiyorum diye .. onu alıp yatırmaktan bileklerimde ödem oluştu, aylarca bileklik taktım bide çok şişkoydu anamı ağlattı6 Aydan sonra yanıma aldım, memeyi açıyordum sabaha kadar ağzında o şekil uyuyorduk..2 yaşına kadar Yanımda yattı
Benimkide öyle. Sanırım karnına bastırdığı için.Bu çocuk dönmeye başladığından beri kusması kat kat arttı oyun halısı kusmuk kokuyor ve yeni yıkanmıştı halı o bile batttı, yatağını nevresimlerini saymıyorum bile
Geçmiş olsun canımKızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Hemn gecer kuzum onu kullaninca yutmasına gerekyok agzinin içindeki hernoktaya degsin yeter , yutsada bisey olmaz geçmiş olsun cok benu haberdar et gecer insallahTeşekkürler. Esime ilettim adını almış ama henüz kullanamadım uyanirsa yada sabah kullanacağım artık bende mantara dönüşmesinden yayilmasindan korktum 3 gündür ilgileniyorum takip ediyorum artıyo gibi
Aynı benim kardeşim.Iki cocugu olan anneler hepinizi tebrik ediyorummmisafirim vardi iki çocuğu arasinda 3 yas var. Allah im bir dakika oturamadi. 1.5 yasinda olana dikkat etmesi gerekiyor saga sola carpiyor dusuyor. Oburu cekistiriyor anne benimle oynasana diye. Biri su istiyor oburu ben de istiyorum diye agliyor. Cok zordu coooook
Bizim dr da kullanma s.ocaginin verdiğini, 6. Ayinda tahlile göre baslatiriz dedi.Kızlar doktor bir daha ki ay kan tahlili yapıp gerek görürse Demir ilacına başlayacakmış. Gerek yoksa fazla yüklemenin zararı var dedi.
Canim cok gecmis olsun. Her bebegin boyle deneyimi vardır. Yataga yastiklari inci gibi dizsende onlar yine dusuyorlar. Artik yere yorgani katla koy yerde yatir. Bas edemezsin kesinlikle bu halde yoksa.Kızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
En güzeliHahahaha en güzeli yaa.. doğru yoldayım deseneben de tukendim artik aciyorum memeyi bi ona bi ona emebildigi kadar emiyor enerjimi de beraberinde emiyor sonra beraber uyuyakaliyoruz.. uyku egitimiymis sutun kalitesiymis hak getire her seyden vazgectim
Oglumunda kiziminda dogum karnesinde yaziyor. Dogdugundaki tahliller arasinda onuda yapmislar. Ne aklima geldi bunu deyince; oglumun kan grubunu yanlis yazmislar karneye dogduktan 1 hafta sonra kontrole gitmistik. Dr a dedim bu bebegin kan grubu A+ olamaz. Cunku babası B-, ben.0+Kızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.
Bizde de var ayni muhabbetEn güzelieşim yan odaya tayin olmuştu , bazı sabahlar mememi örterken uyanıyordum , üşütcen ört şunları derdi
Bende doğduğumda yapılır diye düşündüm ama bakılmamış. Enteresan yaOglumunda kiziminda dogum karnesinde yaziyor. Dogdugundaki tahliller arasinda onuda yapmislar. Ne aklima geldi bunu deyince; oglumun kan grubunu yanlis yazmislar karneye dogduktan 1 hafta sonra kontrole gitmistik. Dr a dedim bu bebegin kan grubu A+ olamaz. Cunku babası B-, ben.0+
Dr da bi programda bakti dogeu diyorsun bidaha bakilsim kan grubuna sarilik testiyle beraber demisti
Kız bırak dönen uşaktan ne fayda var hele akşama kadar kusmuk temizleyip bebek dönderiyorum hergünde yıkıyorum imanım gevredi, yatağında dönmüyordu en azından 2 gecedir yatağında da dönüyor gece cırlıyor geneS Sevimlipanduf heheheyy benimki donmuyo saha naberrgecen bi dönergibi oldu heyecanlandim ama yarim donup geri atti kendini yarim da bi ilerleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?