Ya isin zor gercektenKız bırak dönen uşaktan ne fayda var hele akşama kadar kusmuk temizleyip bebek dönderiyorum hergünde yıkıyorum imanım gevredi, yatağında dönmüyordu en azından 2 gecedir yatağında da dönüyor gece cırlıyor gene
aynen ya kirpiklere kadar kusmuk olduğu oluyor 6. ayda azalır gecer dediler bakalım öyle olacak mı ne kaldı ki 6yaAyy benim de oyle ya uykudan her uyandığında bi posta üzerime kusar o kesin, salon halım batık durumda ve daha yıkatalı 1 ay olmuştu siliyorum düzgün çıkmıyor kuruyunca geri geliyorbi fışkırtıyor benim pijamam bile batıyor, dediğin gibi bazen bende farketmiyorum kustuğunu bi de kusmuğunun üzerine kafasını koyup yatıyor ıyy bütün saçları kusmuk
canım kortizonlu krem fazla sürme büyük oğlanda küçük egzama oldı bizede kortizonlu krem verdi dr tereddüt ettim sonra baktım gecmiyor korktum büyür diye sürdüm ama bazen krem fazla kaçıp yayıldı o bölgede ve o krem sürdüğüm kısmun ten rengi açıldı sonradan fark ettim kremin yan etkisiymiş baya korktum neyse ki geçtiTeşekkürler. Esime ilettim adını almış ama henüz kullanamadım uyanirsa yada sabah kullanacağım artık bende mantara dönüşmesinden yayilmasindan korktum 3 gündür ilgileniyorum takip ediyorum artıyo gibi
Geçmiş olsun kuzum.. üstünden atlamış demekki emekliyor mu.. emeklerken tırmanıyorlar ya bir yerlere.. bundan sonra gözümüz üstlerinde olacak anlaşılan..
Geçmiş olsun üzüldüm bişeyi yok dimi azra kuşun
Gecmis olsun azracik buyumus artik Allah korumus
gecmiş olsun canım Allah koruyor bence onları bi kez benim büyük oğlan düşmğştü 1 yas civarı yan da komidin yatak yüksek aglamadan uykuya devam etti aldım kucagıma benim aklım çıktı o ayrı Azranın da bi yeri agrısa aglardı kuzucuk bence yataga yatırma semin kız hareketli masallah yere yorgan ser etrafını yastıkla cevrele
Çok geçmiş olsun canım, incemiydi yastık üstünden mi döndü allah allhhh
Geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler kızlar çok şükür birseyi yok kv ile Esimin dayisina gittik 9 buçukta zar zor uyuttum kalkarken uyandı gürültüden etrafında kalabalık toplandı diye sordu evde geldim kv de biz de kalıo ve Azra Çin gibi uyanıkBizim dr da kullanma s.ocaginin verdiğini, 6. Ayinda tahlile göre baslatiriz dedi.
Canim cok gecmis olsun. Her bebegin boyle deneyimi vardır. Yataga yastiklari inci gibi dizsende onlar yine dusuyorlar. Artik yere yorgani katla koy yerde yatir. Bas edemezsin kesinlikle bu halde yoksa.
Benimki geri eski haline de dönuyo da ne oluyor yine cirliyorYa isin zor gercekten
Dondugunde eski halinede gelebilse sana sikinti vermez ama iste..
Ben oglumu hatirlamaya çalışıyorum ama hic aklımda yok o da boyle yapiyormuydu yatakta diye
Valla 85 yasindaki dedem benden daha hafizasi iyi
Benim inancım kalmadı vallaaynen ya kirpiklere kadar kusmuk olduğu oluyor 6. ayda azalır gecer dediler bakalım öyle olacak mı ne kaldı ki 6ya
Biçim hastane çıkış raporinda yazıyor kan grubu kimliğin de deBende doğduğumda yapılır diye düşündüm ama bakılmamış. Enteresan ya
Bizim kız kimseyi kırmadi ben b eşim a grubu azros hanım abOglumunda kiziminda dogum karnesinde yaziyor. Dogdugundaki tahliller arasinda onuda yapmislar. Ne aklima geldi bunu deyince; oglumun kan grubunu yanlis yazmislar karneye dogduktan 1 hafta sonra kontrole gitmistik. Dr a dedim bu bebegin kan grubu A+ olamaz. Cunku babası B-, ben.0+
Dr da bi programda bakti dogeu diyorsun bidaha bakilsim kan grubuna sarilik testiyle beraber demisti
Evraklarda yazıyor mu hatırlamıyorum ama hastanede söylemişlerdi kan grubunu.Kızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.
Çok geçmiş olsun canım. Sen önlemini almışsın olacağı varmış üzülme. Büyük oğlum da düşmüştü bu aylarda ben çok üzülmüştüm ama kafası şişmişti benim kuzumun. Doktora götürdük bizimki kikir kikir. Hiç birşeyi yok bu sıpanın gülüp duruyor deyip gönderdi bizi. Sağolsun eşimin o zamanki tavrını hiç ama hiç unutmayacağım. Neyse geçti gitti elhamdülillah...Çok teşekkürler kızlar çok şükür birseyi yok kv ile Esimin dayisina gittik 9 buçukta zar zor uyuttum kalkarken uyandı gürültüden etrafında kalabalık toplandı diye sordu evde geldim kv de biz de kalıo ve Azra Çin gibi uyanık
Kızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Canım merhaba, hamileyken bir ara konuşmuştuk bebişlerin minikliği hakkında. :) Biz de gittik doktora 5 ay 1 haftalıkken. Şu an 5 ay 12 günlük oldu kızım. Boyu 65 cm, kilosu seninkinin aynısı. :)) Doktor tabiki az buldu. Mama yazdı nutricia infatrini diye. 90 şişe. Günde 2 tane içsin dedi ama, zar zor 1 şişeyi anca bitirebiliyor 200 ml. Bir su bardağı kadar. Süt de veriyorum emiyor. Ek gıda da verebilirsin dedi ama liste vermedi bana. Yoğurt, sebze çorbası, meyve dedi. Onlara 20 gün sonra başlamayı düşünüyorum 6 aylık olunca. Sütüm azalır diye, emmez diye korkuyorum. Kaldı ki 2 şişe içsin dediği mamayı 1 şişe zor içiyor. Tiksiniyor gibi. Üstüne kana kana süt içiyor anlayamadım. Allah kolaylık versin bize.
Kızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.
ben sogudum bir kez o şeyler ağzıma gelince de sen mevsimi geçmemiş olursa kendin alıp ye önce yiyip ona göre ver olmad iBende gecen gormustun suda koymuslar satiyolardi hatta listeme de ekledim ama sen boyle diince vazgectim sanirim ben bide elime vericem
Oy kuzum ya. Geçmiş olsun canım ya önlemini aldığın halde düşmüş akrobat gibi bu bebisler nasıl geçtiyse o yastıkları. Keyfi yerindeyse birsey olmamıştır sanırımKızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Gece beslenmesini 1e düşürüp sonra bıraktırıyorlarmış ama nasıl yapıyorlar acaba tiryakilik bu sonuçta bırakması zor yaniCanım açlıktan okadar sık uyanması imkansız, biraz dudak tiryakisi oluyorlar galibamesela bazen bizde uyanır döner uyuruz ya, işte bizimkiler genelde onu yapamıyor. Uyku eğitiminde onu da ayarlamış oluyorlar. Acıkmadıysa, kaka yapmadıysa kendi kendine geri uykuya dalıyor
Onu bizde kullanmıştık cnm 2 ay olmadan geçirmişti hemen inşallah iyi gelir bebişine deTeşekkürler. Esime ilettim adını almış ama henüz kullanamadım uyanirsa yada sabah kullanacağım artık bende mantara dönüşmesinden yayilmasindan korktum 3 gündür ilgileniyorum takip ediyorum artıyo gibi
4-6 ay arası normalmiş kuzum dönmesi son ana kadar tadını çıkarS Sevimlipanduf heheheyy benimki donmuyo saha naberrgecen bi dönergibi oldu heyecanlandim ama yarim donup geri atti kendini yarim da bi ilerleme
Cnm benim bir arkadaşımın bebeğinde reflü vardı kusuyordu o da sürekli geçen konuştuk 7 buçuk aylıktı geçti 6 aydan sonra dedi.. inşallah sizinde geçer. .aynen ya kirpiklere kadar kusmuk olduğu oluyor 6. ayda azalır gecer dediler bakalım öyle olacak mı ne kaldı ki 6ya
Bizde de uyuşmazlık var ama niye yapmadılat acaba..
Bizimkide yanlis soylendi. Esim + ben + bebek negatif cikti. Biz itiraz ettik. Oyle tekrar bakildi aa pardon denildiBende doğduğumda yapılır diye düşündüm ama bakılmamış. Enteresan ya
Kızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Benimde oğlum dönmüyor canım....Ama dönmesi gerekiyormuS Sevimlipanduf heheheyy benimki donmuyo saha naberrgecen bi dönergibi oldu heyecanlandim ama yarim donup geri atti kendini yarim da bi ilerleme
Bizde de uyuşmazlık var ama niye yapmadılat acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?