2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya isin zor gercekten
Dondugunde eski halinede gelebilse sana sikinti vermez ama iste..
Ben oglumu hatirlamaya çalışıyorum ama hic aklımda yok o da boyle yapiyormuydu yatakta diye
Valla 85 yasindaki dedem benden daha hafizasi iyi

aynen ya kirpiklere kadar kusmuk olduğu oluyor 6. ayda azalır gecer dediler bakalım öyle olacak mı ne kaldı ki 6ya

canım kortizonlu krem fazla sürme büyük oğlanda küçük egzama oldı bizede kortizonlu krem verdi dr tereddüt ettim sonra baktım gecmiyor korktum büyür diye sürdüm ama bazen krem fazla kaçıp yayıldı o bölgede ve o krem sürdüğüm kısmun ten rengi açıldı sonradan fark ettim kremin yan etkisiymiş baya korktum neyse ki geçti

Geçmiş olsun kuzum.. üstünden atlamış demekki emekliyor mu.. emeklerken tırmanıyorlar ya bir yerlere.. bundan sonra gözümüz üstlerinde olacak anlaşılan..
Geçmiş olsun üzüldüm bişeyi yok dimi azra kuşun
Gecmis olsun azracik buyumus artik Allah korumus
Çok geçmiş olsun canım, incemiydi yastık üstünden mi döndü allah allhhh
Geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler kızlar çok şükür birseyi yok kv ile Esimin dayisina gittik 9 buçukta zar zor uyuttum kalkarken uyandı gürültüden etrafında kalabalık toplandı diye sordu evde geldim kv de biz de kalıo ve Azra Çin gibi uyanık

Ya isin zor gercekten
Dondugunde eski halinede gelebilse sana sikinti vermez ama iste..
Ben oglumu hatirlamaya çalışıyorum ama hic aklımda yok o da boyle yapiyormuydu yatakta diye
Valla 85 yasindaki dedem benden daha hafizasi iyi
Benimki geri eski haline de dönuyo da ne oluyor yine cirliyor

Bizim kız kimseyi kırmadi ben b eşim a grubu azros hanım ab

Kızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.
Evraklarda yazıyor mu hatırlamıyorum ama hastanede söylemişlerdi kan grubunu.

Çok geçmiş olsun canım. Sen önlemini almışsın olacağı varmış üzülme. Büyük oğlum da düşmüştü bu aylarda ben çok üzülmüştüm ama kafası şişmişti benim kuzumun. Doktora götürdük bizimki kikir kikir. Hiç birşeyi yok bu sıpanın gülüp duruyor deyip gönderdi bizi. Sağolsun eşimin o zamanki tavrını hiç ama hiç unutmayacağım. Neyse geçti gitti elhamdülillah...

Ahh canım geçmiş olsun. Şükür ki birşeyİ yokmuş

Merhaba canım kilo arkadaşım gülüyorum ağlanacak halime hesabı benimki. Bizimkinin boyu 63 cm. Çok minnaklar bunlar yahu. Aslında bende bunu düşündüm neden devam sütü vermedi diye doktorla görüşürsem soracağım canım. Bugün elma rendeledim biraz yedi pütürlü kısmında falan bir sıkıntı yapmadı şükür. Akşamda 7 gibi aptamilin sütlü pirinçli muhallebisinden yaptım önce bi hoşlanmadı sonra bir daha verdim yedi biraz ama toplasan 10 ml yedi yemedi. Bir kaç gün daha deneyeceğim anne sütü hariç ilk bunlar. çünkü mamada almadı daha önce kızım elma ve muhallebiden sonra memeye gömüldü sütünü yine içti şuanlık meme iştahsızlığı olmadı, olmazda inşallah. Tiksinmeyi kızım suda yapıyor su içiremiyorum bir türlü. Doktorum yemezse içmezse şakın zorlama ara ara teklif et dedi. Sende zorlama canım aylardır alıştığı gıda harici lezzet farkından dolayı öyle yapıyordur. Valla allah yardımcımız olsun oyuncak olduk bebelerin elinde istersen bana anlatım yaptığı kağıtlardan verdi resmini paylaşabilirim.

Kızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.

Bizim yapmışlar canım

Oy kuzum ya. Geçmiş olsun canım ya önlemini aldığın halde düşmüş akrobat gibi bu bebisler nasıl geçtiyse o yastıkları. Keyfi yerindeyse birsey olmamıştır sanırım

Gece beslenmesini 1e düşürüp sonra bıraktırıyorlarmış ama nasıl yapıyorlar acaba tiryakilik bu sonuçta bırakması zor yani
Onu bizde kullanmıştık cnm 2 ay olmadan geçirmişti hemen inşallah iyi gelir bebişine de
S Sevimlipanduf heheheyy benimki donmuyo saha naberr gecen bi dönergibi oldu heyecanlandim ama yarim donup geri atti kendini yarim da bi ilerleme
4-6 ay arası normalmiş kuzum dönmesi son ana kadar tadını çıkar
aynen ya kirpiklere kadar kusmuk olduğu oluyor 6. ayda azalır gecer dediler bakalım öyle olacak mı ne kaldı ki 6ya
Cnm benim bir arkadaşımın bebeğinde reflü vardı kusuyordu o da sürekli geçen konuştuk 7 buçuk aylıktı geçti 6 aydan sonra dedi.. inşallah sizinde geçer. .
L Lmnhn biz de kan uyuşmazlığı olduğu için doğduğu gün öğrenmiştik şükür negatif çıkmadı
bsebse geçmiş olsun kuzum Azracığa
Bizde de uyuşmazlık var ama niye yapmadılat acaba..

Çok geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…