Gece beslenmesini 1e düşürüp sonra bıraktırıyorlarmış ama nasıl yapıyorlar acaba tiryakilik bu sonuçta bırakması zor yani
Onu bizde kullanmıştık cnm 2 ay olmadan geçirmişti hemen inşallah iyi gelir bebişine de
4-6 ay arası normalmiş kuzum dönmesi son ana kadar tadını çıkar
Cnm benim bir arkadaşımın bebeğinde reflü vardı kusuyordu o da sürekli geçen konuştuk 7 buçuk aylıktı geçti 6 aydan sonra dedi.. inşallah sizinde geçer. .
Bizde de uyuşmazlık var ama niye yapmadılat acaba..
gece kac kez uyandım bilmiyorum zaten migrenim tutmuş 2 gündür parol bi halta yaramıyor en son esimi uyandırdım gel fenalık geldi diye onda daha cok agladı meme bulamayınca bu kez abi de uyandı 5.30dan beri ayaktayım büyük geri yatmadı tabi beynim zonklamaya devam önce emzik alıp uyuyordu şimdi kıyamet koparıyor ille süt umarım alışkanlık halini almaz yoksa halip harap
Ee doğumdan sonra iğne vs yapılması gerekiyor duruma göre. Şimdi hatırladım da kızımın pozitif çıktığı için bana iğne yapıldı negatif olsaydı yapılmayacaktı
Iki cocugu olan anneler hepinizi tebrik ediyorumm misafirim vardi iki çocuğu arasinda 3 yas var. Allah im bir dakika oturamadi. 1.5 yasinda olana dikkat etmesi gerekiyor saga sola carpiyor dusuyor. Oburu cekistiriyor anne benimle oynasana diye. Biri su istiyor oburu ben de istiyorum diye agliyor. Cok zordu coooook
gece kac kez uyandım bilmiyorum zaten migrenim tutmuş 2 gündür parol bi halta yaramıyor en son esimi uyandırdım gel fenalık geldi diye onda daha cok agladı meme bulamayınca bu kez abi de uyandı 5.30dan beri ayaktayım büyük geri yatmadı tabi beynim zonklamaya devam önce emzik alıp uyuyordu şimdi kıyamet koparıyor ille süt umarım alışkanlık halini almaz yoksa halip harap
Herkeze günaydın inşallah 6 gün sonra 6 ayligiz 2 gunuk mamam kalmış bugün alışverişe cikacagim mamayı 2 numara alsam sakıncası olurmu aceba ek gıdaya da basladik
Çok geçmiş olsun canım. Sen önlemini almışsın olacağı varmış üzülme. Büyük oğlum da düşmüştü bu aylarda ben çok üzülmüştüm ama kafası şişmişti benim kuzumun. Doktora götürdük bizimki kikir kikir. Hiç birşeyi yok bu sıpanın gülüp duruyor deyip gönderdi bizi. Sağolsun eşimin o zamanki tavrını hiç ama hiç unutmayacağım. Neyse geçti gitti elhamdülillah...
Allah tan esim bisey demedi aksine ben aglafikca olur boyle bebek du daha cok duscek vs tarzi konustu.. bi de farkli bi tavir olsa iyive yani kotu olurfum. Size de gecmis olsun kuzum bir daha asla yatak
Oy kuzum ya. Geçmiş olsun canım ya önlemini aldığın halde düşmüş akrobat gibi bu bebisler nasıl geçtiyse o yastıkları. Keyfi yerindeyse birsey olmamıştır sanırım
Bizimki de hala dönmüyor, yan devriliyor sadece okadar ilk oğlumu çarşafa koyup yuvarlardım yine de dönmemişti hiç , ama bunun yan dönmesi halıda hareket etmesi bile bana süper geliyor
Kız bırak dönen uşaktan ne fayda var hele akşama kadar kusmuk temizleyip bebek dönderiyorum hergünde yıkıyorum imanım gevredi, yatağında dönmüyordu en azından 2 gecedir yatağında da dönüyor gece cırlıyor gene