Benim inancım kalmadı valla
inşallah gecer bir ümit bekliyoruz işteGece beslenmesini 1e düşürüp sonra bıraktırıyorlarmış ama nasıl yapıyorlar acaba tiryakilik bu sonuçta bırakması zor yani
Onu bizde kullanmıştık cnm 2 ay olmadan geçirmişti hemen inşallah iyi gelir bebişine de
4-6 ay arası normalmiş kuzum dönmesi son ana kadar tadını çıkar
Cnm benim bir arkadaşımın bebeğinde reflü vardı kusuyordu o da sürekli geçen konuştuk 7 buçuk aylıktı geçti 6 aydan sonra dedi.. inşallah sizinde geçer. .
Bizde de uyuşmazlık var ama niye yapmadılat acaba..
İğneyi yaptılar cnm ama kızımın kan grubuna bakılmadı galiba çünkü hiç bir yerde yazmıyor..Ee doğumdan sonra iğne vs yapılması gerekiyor duruma göre. Şimdi hatırladım da kızımın pozitif çıktığı için bana iğne yapıldı negatif olsaydı yapılmayacaktı
Bir takdir edenimiz çıktıIki cocugu olan anneler hepinizi tebrik ediyorummmisafirim vardi iki çocuğu arasinda 3 yas var. Allah im bir dakika oturamadi. 1.5 yasinda olana dikkat etmesi gerekiyor saga sola carpiyor dusuyor. Oburu cekistiriyor anne benimle oynasana diye. Biri su istiyor oburu ben de istiyorum diye agliyor. Cok zordu coooook
Eşin ve sen pozitifken bebek negatif olabilir.Bizimkide yanlis soylendi. Esim + ben + bebek negatif cikti. Biz itiraz ettik. Oyle tekrar bakildi aa pardon denildi
Ben de 5.30dan beri ayaktayım yalnız değilsingece kac kez uyandım bilmiyorum zaten migrenim tutmuş 2 gündür parol bi halta yaramıyor en son esimi uyandırdım gel fenalık geldi diye onda daha cok agladı meme bulamayınca bu kez abi de uyandı 5.30dan beri ayaktayım büyük geri yatmadı tabi beynim zonklamaya devamönce emzik alıp uyuyordu şimdi kıyamet koparıyor ille süt umarım alışkanlık halini almaz yoksa halip harap
İğneyi yaptılar cnm ama kızımın kan grubuna bakılmadı galiba çünkü hiç bir yerde yazmıyor..
Allah tan esim bisey demedi aksine ben aglafikca olur boyle bebek du daha cok duscek vs tarzi konustu.. bi de farkli bi tavir olsa iyive yani kotu olurfum. Size de gecmis olsun kuzum bir daha asla yatakÇok geçmiş olsun canım. Sen önlemini almışsın olacağı varmış üzülme. Büyük oğlum da düşmüştü bu aylarda ben çok üzülmüştüm ama kafası şişmişti benim kuzumun. Doktora götürdük bizimki kikir kikir. Hiç birşeyi yok bu sıpanın gülüp duruyor deyip gönderdi bizi. Sağolsun eşimin o zamanki tavrını hiç ama hiç unutmayacağım. Neyse geçti gitti elhamdülillah...
Sagol kuzum ❤❤ cok sukur keyfi herseyi ayniydi oldum oldum dirildim tabi.. artik asla biraknam yatakta..Oy kuzum ya. Geçmiş olsun canım ya önlemini aldığın halde düşmüş akrobat gibi bu bebisler nasıl geçtiyse o yastıkları. Keyfi yerindeyse birsey olmamıştır sanırım
Sagol kuzum benim ❤Çok geçmiş olsun kuzum
Bizimki de hala dönmüyor, yan devriliyor sadece okadarBenimde oğlum dönmüyor canım....Ama dönmesi gerekiyormubence donmrdese olur hiç sıkıntı yok
Sen ikisine birden nasıl bakıyorsun acebağğğ?? Tam dayaklık haA, eline ver bezi silsin bariDün akşam eşime dedimki sen bebeğe bak şu mutfağı toplayayım. Girdim mutfağa sesler kesildi. İyi dedim oyalanıyorlar.
Mutfaktan çıktım gördüğüm manzara;
Bebek koltukta yatıyor elinde oyuncağını sallıyor
Eşim onun yanında oturnuş tv seyrediyor
Büyük kızım eline tahta kalemini geçirmiş koltukları sandalyeleri duvarları çiziyor
Adamın boyanan evden haberi bile yok.
Bana diyorki ikisine bir nasıl bakayım sen bana bebeğe bak dedin
Sadece bakmış hakkatenDün akşam eşime dedimki sen bebeğe bak şu mutfağı toplayayım. Girdim mutfağa sesler kesildi. İyi dedim oyalanıyorlar.
Mutfaktan çıktım gördüğüm manzara;
Bebek koltukta yatıyor elinde oyuncağını sallıyor
Eşim onun yanında oturnuş tv seyrediyor
Büyük kızım eline tahta kalemini geçirmiş koltukları sandalyeleri duvarları çiziyor
Adamın boyanan evden haberi bile yok.
Bana diyorki ikisine bir nasıl bakayım sen bana bebeğe bak dedin
Bize daha var biraz daha rahatim ben anlasilan keyif sureemm bariKız bırak dönen uşaktan ne fayda var hele akşama kadar kusmuk temizleyip bebek dönderiyorum hergünde yıkıyorum imanım gevredi, yatağında dönmüyordu en azından 2 gecedir yatağında da dönüyor gece cırlıyor gene
Valla bende aogurum bebegehele riskli vazcaydimben sogudum bir kez o şeyler ağzıma gelince de sen mevsimi geçmemiş olursa kendin alıp ye önce yiyip ona göre ver olmad i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?