2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim inancım kalmadı valla
inşallah gecer bir ümit bekliyoruz işte

gece kac kez uyandım bilmiyorum zaten migrenim tutmuş 2 gündür parol bi halta yaramıyor en son esimi uyandırdım gel fenalık geldi diye onda daha cok agladı meme bulamayınca bu kez abi de uyandı 5.30dan beri ayaktayım büyük geri yatmadı tabi beynim zonklamaya devam önce emzik alıp uyuyordu şimdi kıyamet koparıyor ille süt umarım alışkanlık halini almaz yoksa halip harap

Ee doğumdan sonra iğne vs yapılması gerekiyor duruma göre. Şimdi hatırladım da kızımın pozitif çıktığı için bana iğne yapıldı negatif olsaydı yapılmayacaktı
İğneyi yaptılar cnm ama kızımın kan grubuna bakılmadı galiba çünkü hiç bir yerde yazmıyor..

Bir takdir edenimiz çıktı

Ben de 5.30dan beri ayaktayım yalnız değilsin

Herkeze günaydın inşallah 6 gün sonra 6 ayligiz 2 gunuk mamam kalmış bugün alışverişe cikacagim mamayı 2 numara alsam sakıncası olurmu aceba ek gıdaya da basladik

Dün akşam eşime dedimki sen bebeğe bak şu mutfağı toplayayım. Girdim mutfağa sesler kesildi. İyi dedim oyalanıyorlar.

Mutfaktan çıktım gördüğüm manzara;

Bebek koltukta yatıyor elinde oyuncağını sallıyor

Eşim onun yanında oturnuş tv seyrediyor

Büyük kızım eline tahta kalemini geçirmiş koltukları sandalyeleri duvarları çiziyor

Adamın boyanan evden haberi bile yok.
Bana diyorki ikisine bir nasıl bakayım sen bana bebeğe bak dedin

Allah tan esim bisey demedi aksine ben aglafikca olur boyle bebek du daha cok duscek vs tarzi konustu.. bi de farkli bi tavir olsa iyive yani kotu olurfum. Size de gecmis olsun kuzum bir daha asla yatak

Oy kuzum ya. Geçmiş olsun canım ya önlemini aldığın halde düşmüş akrobat gibi bu bebisler nasıl geçtiyse o yastıkları. Keyfi yerindeyse birsey olmamıştır sanırım
Sagol kuzum ❤❤ cok sukur keyfi herseyi ayniydi oldum oldum dirildim tabi.. artik asla biraknam yatakta..

Benimde oğlum dönmüyor canım....Ama dönmesi gerekiyormubence donmrdese olur hiç sıkıntı yok
Bizimki de hala dönmüyor, yan devriliyor sadece okadar ilk oğlumu çarşafa koyup yuvarlardım yine de dönmemişti hiç , ama bunun yan dönmesi halıda hareket etmesi bile bana süper geliyor

Sen ikisine birden nasıl bakıyorsun acebağğğ?? Tam dayaklık haA, eline ver bezi silsin bari

Sadece bakmış hakkaten

Bize daha var biraz daha rahatim ben anlasilan keyif sureemm bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…