2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde oğlum dönmüyor canım....Ama dönmesi gerekiyormubence donmrdese olur hiç sıkıntı yok
Benimkindr de tik yok donmuyor diye yurumesi fln da gec olmaz insallah tek dusundugum o yegenim 4bucuk aylikken falan yarim donuyodu dedim bizim gelin 9 aylikti yurumeye basladi heo diyorum insallah ona benzer oglum oyun oynamayi cok sever cirlama guyu yoktur vurma huyu yoktur dun misf gittik 1 yasilarinda bi bebek oglumu sevecek guya yuzune patlatti yegenim hic oyle degil geliyo basini oksuyo ayaklarini opuyo cici diyo bebe oppaa gakk gel diyo baska cocuklarada hic vurmaz ay allam insallah ona benzer

Bizimki sabah 07:00 kadar kendi uyur mesela gece ucte uyandı hic ilgilenmedim sutu verdim geri yattim uyumus kendisi genelde geceleri hic uyamaz dun 17:00 de gece uykusuna yattigi icin uyandı kendide uyumus yediden sonra sekize kadar kendisi oynar ben yine kalkmam sonra ses yukselir ben sut sagana kadar oyun halısında oynar sonra hamakta uyutuyorum 1 1 bucuk saat uyuyor sonrasi hep bu sekil birbucuk iki saat oyun oynar sonra uyuruz bu normal gunumuz birde cocugun delirdigi gunler var siz atak dersiniz ben deliriyo diyom ogunler benle uyanir aksama kadar uyutamam uyusada on dk kalkar

Kız iyiymiş maşallahhh, genelde sıkıntılı gibi anlatıyon sen bende essah sandımdı öp bebeni başına koy

Canım boyunu yanlış yazmışım bizimki de 63. Şaka gibi tıpatıp aynı. Valla paylaşırsan sevinirim canım sana zahmet olmazsa. Bizimki suya bayılıyor, ha doğduğundan beri ne emzik ne biberon kullanmıyor, başta ne güzel diyordum şimdi keşke alsa diyorum. Öğürüyor atıyor. Her çeşit aldık yok. Suyu çay kaşığıyla veriyoruz, içerken Erol Taş'ın tavuk yediği sahne misali ehhhhh diyo. Çok çalışmış da yorulmuş gibi. Şekerli gıdaları seviyor. Şurupları bile lıkır lıkır içiyor, hatta daha fazla istiyor, enteresan bir tip. :))))

Cnm onlara herşeyi madde madde anlatacaksın hatta yazıp eline vereceksin bir örneğinide imzalatıp saklayacaksın değilse suçlu bile çıkabilirsin:)
Normalde kaçta yatıyor geceleri geç yatıyordu ya hala öyle mi..

Bir de ben mamayı her öğünde 25 ml veriyorum canım. 2.5 saatte bir. Mamanın 12 saatte bitmesi gerekiyor. Doktor 2 şişe bitirsin dedi, sonra içemezse deyince içebildiği kadar içsin zorlama dedi. 1 şişeyle başladık. Sıvı mama olduğu için 12 saatte bitirilmesi gerekiyor açılınca. Dediğim şekilde veriyorum düzenli olarak, üstüne baya meme emiyor maşallah. Bizimkiler meme seviyor galiba. Reddedeceğini düşünmüyorum canım redetmezler inşallah, en azından bu sebepten.

Kızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.
Bizimkini hastanede yapmışlardı. Doğum evraklarında yazıyordu.

5 te gece uykusuna yatan bir bebiş mi maşallah kız cidden bende zorluyor sanıyordum dün 11 de zorla uyuttum sabah 6 da gene ayaktaydık tabi gece de 2 kez kalktık vayy benim halime o zaman

8 de uyuttum şimdi uyandık eşim uyuyor ona sürpriz zamanı Kızımı giydireyim tişörtünü, çok sevdiğim fotoları vardı onu çıkarttırdım çerçeve yaptırdım guzel de bir not yazdım kızın cebine de para koydum kızım babasını kahvaltıya götürecek

5 te gece uykusuna yatan bir bebiş mi maşallah kız cidden bende zorluyor sanıyordum dün 11 de zorla uyuttum sabah 6 da gene ayaktaydık tabi gece de 2 kez kalktık vayy benim halime o zaman
Bizde kalkiyoruz gece ama sabaha kadar bakmiyor ben sut ver yatiyorum yada agliyo emzik veriyorum kaldi yerden devam ediyor gece kalkmiyor dememdeki hani bazi arkadaslar yaziyorya uyandı iki saat uyutamadim sabaha kadar esneme taklidi vs yaptim osekilde kalkmiyor kalksada kendisi uyuyor. Ben sutu verip yatiyorum yada emzik tıkıyom agzina

Yok o ilkdogdugu zamanlardi yedide sekizde nadiren dokuzda

Kız iyiymiş maşallahhh, genelde sıkıntılı gibi anlatıyon sen bende essah sandımdı öp bebeni başına koy
Diyorumya bazen kuduruyo benimki gunduz zorluyor bazi gunler hic uyumuyor sabah benle kalkiyo aksam yatiyor hamak aldiktan sonrada cok rahat ettim onceden sinir krizleri geciriyordum hicbisekilde uyutamiyordum gece oldumu sukur ediyordum sabah olacak diye korkuyordum bizimde soyle bi sorunumuz var gece uykusu agir oldu icin sut iciremiyorum oda agliyo emzik veriyorum dusurunce tekrar agliyo oyle kalkmalar cok oluyor tika basa doysa sesi cikmaz o zorlugumuz var ama sukur uyanip sabahladimiz olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…