Bu mesajı şimdi gördüm, özelde doğum yapmıştım kendileri test etti tüm evraklarda da yazıyorKızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.
Ayni biz!Dün akşam eşime dedimki sen bebeğe bak şu mutfağı toplayayım. Girdim mutfağa sesler kesildi. İyi dedim oyalanıyorlar.
Mutfaktan çıktım gördüğüm manzara;
Bebek koltukta yatıyor elinde oyuncağını sallıyor
Eşim onun yanında oturnuş tv seyrediyor
Büyük kızım eline tahta kalemini geçirmiş koltukları sandalyeleri duvarları çiziyor
Adamın boyanan evden haberi bile yok.
Bana diyorki ikisine bir nasıl bakayım sen bana bebeğe bak dedin
Iste bir biyoloji ogretmeni :) ben bu negatiflik olayini anlamadim. Ailede negatif hic yok. Annem babam kayinvalidem kayinpederim de pozitifler. Hala mumkun mu ?Eşin ve sen pozitifken bebek negatif olabilir.
Fuzulî yaratiklarDün akşam eşime dedimki sen bebeğe bak şu mutfağı toplayayım. Girdim mutfağa sesler kesildi. İyi dedim oyalanıyorlar.
Mutfaktan çıktım gördüğüm manzara;
Bebek koltukta yatıyor elinde oyuncağını sallıyor
Eşim onun yanında oturnuş tv seyrediyor
Büyük kızım eline tahta kalemini geçirmiş koltukları sandalyeleri duvarları çiziyor
Adamın boyanan evden haberi bile yok.
Bana diyorki ikisine bir nasıl bakayım sen bana bebeğe bak dedin
Geçmiş olsun artık yerde yatırmak lâzım havalar sicak zaten. Çocuklar düşe kalka büyür.Kızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Bide onlara gun vermislerFuzulî yaratiklar
O kadar ücret ödüyoruz çocuğun kan grubuna bakmak özele giriyor diyorlar. Zaten rutin yapılmalı bence. Doğum yaptığın hastanede iyi bir hastane ama ne diyebilirizki.Bu mesajı şimdi gördüm, özelde doğum yapmıştım kendileri test etti tüm evraklarda da yazıyor
Pes dedim.Bizimkide yanlis soylendi. Esim + ben + bebek negatif cikti. Biz itiraz ettik. Oyle tekrar bakildi aa pardon denildi
Kızlar siz bebeklerinizin kan grubunu biliyor musunuz? Benim doğum evraklarımızda falan yazmıyor. Hastaneyi aradım test falan yapmamışlar özel teste giriyormuş.
Geçmiş olsun kuxum ya inşallah hasta olmadan atlatirsinnGünaydın hanımlar
Boğaz ağrısına öksürük eklendi halsizim o çetin kışta hasta olmadım şimdi hasta oldum
Babalar günü kutlu olsun kocislerin rabbim evladalerinin başından eksik etmesin hiç birini
Teşekkür kuxum öyle artik❤Geçmiş olsun artık yerde yatırmak lâzım havalar sicak zaten. Çocuklar düşe kalka büyür.
Iste bir biyoloji ogretmeni :) ben bu negatiflik olayini anlamadim. Ailede negatif hic yok. Annem babam kayinvalidem kayinpederim de pozitifler. Hala mumkun mu ?
Canım boyunu yanlış yazmışım bizimki de 63.Şaka gibi tıpatıp aynı. Valla paylaşırsan sevinirim canım sana zahmet olmazsa. Bizimki suya bayılıyor, ha doğduğundan beri ne emzik ne biberon kullanmıyor, başta ne güzel diyordum şimdi keşke alsa diyorum. Öğürüyor atıyor. Her çeşit aldık yok. Suyu çay kaşığıyla veriyoruz, içerken Erol Taş'ın tavuk yediği sahne misali ehhhhh diyo. Çok çalışmış da yorulmuş gibi. Şekerli gıdaları seviyor. Şurupları bile lıkır lıkır içiyor, hatta daha fazla istiyor, enteresan bir tip. :))))
Kızlar bugün Azra dustuyatak da yatirdim 4 yani yastikti gün diye bir ses geldi sonra babası koşmuş ben teldeydim kucağına alinca aglamays basladi kostum kucagima aldım 1dkyo bulmadan Sustu.. hemen gülücükler emeklemer yüzüstu dönmeler devam.. İşin ilginç yanı koydugum yastık 1 milim bile oynamamis nasıl dustu..
Geçmiş olsun canım ben her ay regl yerine grip oluyorumGünaydın hanımlar
Boğaz ağrısına öksürük eklendi halsizim o çetin kışta hasta olmadım şimdi hasta oldum
Babalar günü kutlu olsun kocislerin rabbim evladalerinin başından eksik etmesin hiç birini
Hastanelerin bu tip uygulamaları bana hiç etik gelmiyor. O an çocuğa bişey olsa kan gerekse para istiycekler yani zor bi test de değil 2 dakikada çıkıyor. çok insafsızcaO kadar ücret ödüyoruz çocuğun kan grubuna bakmak özele giriyor diyorlar. Zaten rutin yapılmalı bence. Doğum yaptığın hastanede iyi bir hastane ama ne diyebilirizki.
Bana zencefilli bal iyi geliyor. Bir de propolis dene . Rabbim şifalar versin.Günaydın hanımlar
Yalniz onun kizi vardi sanirim@Kahsen
Gecmis olsun canim. Gecmez insallah
Dr a gidince sor gecer mi diye. Önlemini alirsin olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?