2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki solundan yuz ustu dönebiliyor sadece bende beşiğine yastık koydum canım yastıktan dönemiyor yeltensede deneyebilirsin.şimdide ayaklarını havaya dikip uykusunda ayaklarıyla oynuyor henüz ona bir çare bulamadım bulursam yazarım

Bana zencefilli bal iyi geliyor. Bir de propolis dene . Rabbim şifalar versin.
Eşim küs yine . O yüzden babalar günü umrumda değil. Hem anneyim hem baba. Allah evlatlarımızı hayırlı etsin.

Evde ikisede var yapayım bende sağol canım

Eşlerin küs olması kötü ya erkeklerde küs olma hiç yakışmıyor eşimde de o huy maalesef eskiye göre azaldı ama

Babam annemle nenkadar kavga etse kızsa asla kusmezdi inşallah çabuk düzelir enişte

Ayni ben cok kotuyum. Doktora gittim tahlil yaptilar bisey yok dediler. Halbuki cok feciyim

Kuzum bırak gece istediği kadar uyusun benimkide 7-8 saat sonra acıkınca uyanıyor kendi..
Iste bir biyoloji ogretmeni :) ben bu negatiflik olayini anlamadim. Ailede negatif hic yok. Annem babam kayinvalidem kayinpederim de pozitifler. Hala mumkun mu ?
Mümkün cnm..

Cok gecmis olsun
Ilerlemeden takviye yap Fulya ablacim anneler hasta oldun mu dünya duruyor valla

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin Allah'tan eşin evde umarım tez zamanda düzelir

Cok gecmis olsun
Ilerlemeden takviye yap Fulya ablacim anneler hasta oldun mu dünya duruyor valla

Eşim iki üniversite mezunu bir yüksek lisans şimdi başka bir bölümde üçüncü sınıfa geçti hala üniversite sınavına girdi bu adamın okuma aşkı beni öldürecek halïm yok hastayım o sınavda
Yapacam inşallah gelsin oğlanı devir alsın mutfak sabah bulasik ile duruyor dünya kadar ütü var kyvdeler gitti ne varsa yıkandı canım abla demen şart değil

Ahh ahh iki çocukla ilgilenme adamlara fazla geliyor biz nasıl yapıyoruz ama

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin Allah'tan eşin evde umarım tez zamanda düzelir
sagol canım eşim üniversite sınavında görevli hala gelmedi küçük mız mız uyumadı artık zaten büyük oğlum uyanır yarına da semire gidicem 1 saat uyuyabilseydim belki gecerdi

Ne is yapiyor esin masallah egitimden zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…