Kız bırak dönen uşaktan ne fayda var hele akşama kadar kusmuk temizleyip bebek dönderiyorum hergünde yıkıyorum imanım gevredi, yatağında dönmüyordu en azından 2 gecedir yatağında da dönüyor gece cırlıyor gene
Bana zencefilli bal iyi geliyor. Bir de propolis dene . Rabbim şifalar versin.
Eşim küs yine . O yüzden babalar günü umrumda değil. Hem anneyim hem baba. Allah evlatlarımızı hayırlı etsin.
Eşlerin küs olması kötü ya erkeklerde küs olma hiç yakışmıyor eşimde de o huy maalesef eskiye göre azaldı ama Babam annemle nenkadar kavga etse kızsa asla kusmezdi inşallah çabuk düzelir enişte
Günaydın hanımlar Boğaz ağrısına öksürük eklendi halsizim o çetin kışta hasta olmadım şimdi hasta oldum Babalar günü kutlu olsun kocislerin rabbim evladalerinin başından eksik etmesin hiç birini
Diyorumya bazen kuduruyo benimki gunduz zorluyor bazi gunler hic uyumuyor sabah benle kalkiyo aksam yatiyor hamak aldiktan sonrada cok rahat ettim onceden sinir krizleri geciriyordum hicbisekilde uyutamiyordum gece oldumu sukur ediyordum sabah olacak diye korkuyordum bizimde soyle bi sorunumuz var gece uykusu agir oldu icin sut iciremiyorum oda agliyo emzik veriyorum dusurunce tekrar agliyo oyle kalkmalar cok oluyor tika basa doysa sesi cikmaz o zorlugumuz var ama sukur uyanip sabahladimiz olmadi
Iste bir biyoloji ogretmeni :) ben bu negatiflik olayini anlamadim. Ailede negatif hic yok. Annem babam kayinvalidem kayinpederim de pozitifler. Hala mumkun mu ?
Günaydın hanımlar Boğaz ağrısına öksürük eklendi halsizim o çetin kışta hasta olmadım şimdi hasta oldum Babalar günü kutlu olsun kocislerin rabbim evladalerinin başından eksik etmesin hiç birini
gece kac kez uyandım bilmiyorum zaten migrenim tutmuş 2 gündür parol bi halta yaramıyor en son esimi uyandırdım gel fenalık geldi diye onda daha cok agladı meme bulamayınca bu kez abi de uyandı 5.30dan beri ayaktayım büyük geri yatmadı tabi beynim zonklamaya devam önce emzik alıp uyuyordu şimdi kıyamet koparıyor ille süt umarım alışkanlık halini almaz yoksa halip harap
Eşim iki üniversite mezunu bir yüksek lisans şimdi başka bir bölümde üçüncü sınıfa geçti hala üniversite sınavına girdi bu adamın okuma aşkı beni öldürecek halïm yok hastayım o sınavda
Yapacam inşallah gelsin oğlanı devir alsın mutfak sabah bulasik ile duruyor dünya kadar ütü var kyvdeler gitti ne varsa yıkandı canım abla demen şart değil
sagol canım eşim üniversite sınavında görevli hala gelmedi küçük mız mız uyumadı artık zaten büyük oğlum uyanır yarına da semire gidicem 1 saat uyuyabilseydim belki gecerdi
Eşim iki üniversite mezunu bir yüksek lisans şimdi başka bir bölümde üçüncü sınıfa geçti hala üniversite sınavına girdi bu adamın okuma aşkı beni öldürecek halïm yok hastayım o sınavda
Yapacam inşallah gelsin oğlanı devir alsın mutfak sabah bulasik ile duruyor dünya kadar ütü var kyvdeler gitti ne varsa yıkandı canım abla demen şart değil
Çokçok geçmiş olsun arkadaşım Allah korumuş çok hareketliler artık yastık ince ise üzerinden geçmiş demek ki ben artık korkar oldum ya yatağına yatırıyorum ya da yerde hazırlıyorum