2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sagol canım eşim üniversite sınavında görevli hala gelmedi küçük mız mız uyumadı artık zaten büyük oğlum uyanır yarına da semire gidicem 1 saat uyuyabilseydim belki gecerdi
Sende başlıyorsun demi yarın? Ben geçen hafta bi uğradım okula hiç özlememişim valla neyseki seminer sonrası evdeyiz. Eylül’e de özlemiş olurum inşallahh

Iste bir biyoloji ogretmeni :) ben bu negatiflik olayini anlamadim. Ailede negatif hic yok. Annem babam kayinvalidem kayinpederim de pozitifler. Hala mumkun mu ?
Evet biyoloji öğretmeniyim :)
Tüm aileniz pozitif iken bebeğin negatif olması gene münkün.
Negatiflik geni( r ) çekinik, pozitiflik geni (R)!baskındır.
Demekki sen ve eşin negatiflik geni taşıyorsunuz. Ama çekinik olduğu için siz pozitifsiniz.
Ders bitti :)

Maşallah kuzum maşallah daha ne istiyorsun şükür

Bayramdan sonra bir hafta annemde kaldım ev sıcaktı gündüz uyutuyorum bir saat uyuyup kalkıyor uykulari bozuldu iyice. Terledi hep gündüz, gece uyudu doğru düzgün. Eve geldim de dünya varmış ev serin rahat ettim ya gelir gelmez. Bir daha bukadar kalmam ya

Sanırım düzelmez. Boşanmak daha iyi galiba. Huzursuz ailedense huzurlu anne baba daha iyi galiba. Çocuklar vs. derken 15 yıl geçti. Daha uzatmaya gerek yok bitti.

Ben hasta oldum. Klima carpti. Bebege gecmesin diye dua ediyorum. Sanirim antibiyotik yazacak . Bebege gecer mi ?
esim klimayi acmis gece. Sabah bogaz kasintisiyla uyandim. Iki gundur ates ve oksuruk bugunde burnum akmaya basladi. Antibiyotik yazmadi. Oksuruk surubu vs yazdi. Hepsimde hamileler kullanamaz yaziyor
Canim bn kullansim saha 2 hafta once antibiyotik , ve 2 parol birden icebilirsin dedi bna dr I ISIK27

Sanırım düzelmez. Boşanmak daha iyi galiba. Huzursuz ailedense huzurlu anne baba daha iyi galiba. Çocuklar vs. derken 15 yıl geçti. Daha uzatmaya gerek yok bitti.
Ben de aynı görüşteyim hatta geçen eşim e soyledim bunu. Ve tanımadığım bir adam çıktı karşıma o iş geçmiş çocuktan sonra bosanilmazmis. Bir akrabasını örnek verip boşanıp onun karisi gibi başkasını mı bulacaksın olmaz dedi sok oldum ciddi mi değil mi bilmiyorum umarım değildi. Okumuş etmiş adam Diyorim doğma büyüme Ankara ama Karadenizli işte..

gel opecem seni sonunda ben gibi biri varmis kız birbucuk senedir kusuz ikigun iyiyiz otuzgun küs bizde suan bosanma raddindeyiz keske burda olsaydin birlikte buyuturduk bebeleri
Bana zencefilli bal iyi geliyor. Bir de propolis dene . Rabbim şifalar versin.
Eşim küs yine . O yüzden babalar günü umrumda değil. Hem anneyim hem baba. Allah evlatlarımızı hayırlı etsin.

gel opecem seni sonunda ben gibi biri varmis kız birbucuk senedir kusuz ikigun iyiyiz otuzgun küs bizde suan bosanma raddindeyiz keske burda olsaydin birlikte buyuturduk bebeleri
Kadin gibi uyuz uyuz kusmeler, tripler bi erkekte ne kadar itici
Cok mu ustune gidiyonuz, gönül alma isi size mi kaliyor hep de bunlar nazli bebek gibiler acaba
Kendi bebeklerinizle bir besige beleyin bari koca eseklere
H hayrunnisan

Kronik bir huzursuzluk mu yaşıyorsunuz 4 çocuk sahibi anne ve baba olarak daha ince düşünmeli sık dokumali boşanma işini canım çocuk için illaki evlilik yürütülmez
Her evliliğin ara sıra fırtınalı dönemi olabilir önemli olan bundan güçlenerek çıkmak
Birbirinizden ayrı kalmak iyi gelecekse sıhhatli dusunme için boşanmayı düşünmeden ayrı yaşayın bir süre

Dualarimda olacaksın aile huzursuzluğu zor konuşmak istersen her zaman burdayım

Kadin gibi uyuz uyuz kusmeler, tripler bi erkekte ne kadar itici
Cok mu ustune gidiyonuz, gönül alma isi size mi kaliyor hep de bunlar nazli bebek gibiler acaba
Kendi bebeklerinizle bir besige beleyin bari koca eseklere
H hayrunnisan
Yok canım ya ben üzerine dusmem hatali değilsem.o küstü diye asla özür dilemem ilk zamanlar haksız kustu ise bekler bekler konuşmazdı özür dilemem için baktı haklı İsem pes etmiyorum şimdi daha az küsüyor ve uzun sürmüyor ama erkeğe hiç yakışmıyor küsmek

Her cocuk ayri sorumluluk. Bu sorumluluklari anne tek başına yetismeye kalkışırsa, kocasida hic orali olmayip keyfine bakarsa iste o zaman kadin patliyor. Birbirlerini yiyorlar ve tahammülsüzlük basliyor. Zaten illaki bir sure sonra tahammülsüzlük basliyor ya...

Akıllarına ne geliyor hemen vallahi akılları nasıl çalışıyor bunların anlamak zor

esim klimayi acmis gece. Sabah bogaz kasintisiyla uyandim. Iki gundur ates ve oksuruk bugunde burnum akmaya basladi. Antibiyotik yazmadi. Oksuruk surubu vs yazdi. Hepsimde hamileler kullanamaz yaziyor

Oyy klima çarpması zor canım çok geçmiş olsun ben dondurma yedim ondan oldu Dr verdi ise sen iç şurubu canım

Anne evi ne kadar rahat olsa da insanın kendi düzeni bir başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…