2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sagol canım eşim üniversite sınavında görevli hala gelmedi küçük mız mız uyumadı artık zaten büyük oğlum uyanır yarına da semire gidicem 1 saat uyuyabilseydim belki gecerdi
Geçmiş olsun cnm.. eşin gelince dinlenirsin inşallah..
Sende başlıyorsun demi yarın? Ben geçen hafta bi uğradım okula hiç özlememişim valla neyseki seminer sonrası evdeyiz. Eylül’e de özlemiş olurum inşallahh
Bende başlıyorum yaa.. öğrencili halini değilde seminer kısmını biraz özlemişim gibi hissediyorum bende

Bak bende anlatayım eşimle aramız genel olarak iyidir yardımcıdır sorunumuz yok ama biraz sıkıntılı bir tiptir eşim erkek egemenliğini sonuna kadar savunuyor ve asla sessiz kalamıyorum ona, neyse Bayram’da annemlerdeydik ben evlendikten sonra çalışmadım benim diplomam sertifikalarım hepsi annemlerdeydi alayım dedim sonra güneş durmadı yatak odasına geçtim onu emzirmeye ablam ablamın eşi babam vs hepsi oturuyorlar eniştem sordu o kadar okudu çabaladı çalışsa ya evde köreliyor sevimli panduf dedi eşim ne dedi ben izin vermiyorum çalışamaz artık onun çalışma hayatı bitti oturup çocuğuna baksın ben oyle kreş bakıcı istemiyorum falan diyor duyuyorum diğer odadan çocuk kucağımda gelemiyorum sinirimden çatladım evi zor ettim ben kendi isteğimle çalışmadığımı sanıyordum meğer benim kocam izin vermiyormuş senden izin isteyen yok diye bayağı bayram boyunca zehir ettim hiç alttan almıyor direk olayı para muhabbetine getiriyor bişeyini mi eksik koydum maaşım yatıyor ben direk senin hesabına aktarıyorum diyor daha ne istemeliymişim yiyip içip oturup çocuğuma bakacakmışım görevim buymuş hala orta yolu bulamadık ben güneş 2-3 yaşına geldiğinde niyetim çalışmak zaten çalışmasam da bu kız kreş anaokulu vs yerlere gidecek bunu anlatamıyorum anlamak istemiyor duvar yani oyle kapatmış kulaklarını gözlerini görmüyor duymuyor beni okumuş okumamış erkekte farketmiyormuş kesinlikle nasıl yetiştirildiği önemliymiş onu anladım

Direkt kestirip atiyor yani oyle mi
Yazik ya valla
illa senin durumun icin demiyorum. Ne emeklerle okuyorlar, baskici kocalar evde oturtturuyor kadinlari

Sende başlıyorsun demi yarın? Ben geçen hafta bi uğradım okula hiç özlememişim valla neyseki seminer sonrası evdeyiz. Eylül’e de özlemiş olurum inşallahh
Canim bn kullansim saha 2 hafta once antibiyotik , ve 2 parol birden icebilirsin dedi bna dr I ISIK27

Bende başlıyorum yaa.. öğrencili halini değilde seminer kısmını biraz özlemişim gibi hissediyorum bende
iğne yaptırdım arkadaslar sag olun bi nebze daha iyiyim S skelebeks evet seneye biraz rapor hakkım kalsın nolur nolmaz baya da uzun ya annem bakacak inşallah durur yoksa da götürcem ama hiç istemiyorum 90 kişi bizim okul millet çoluk çocuk gelecek benimki aşırı mız mız bu ara zırt pırt süt istiyor.

gel opecem seni sonunda ben gibi biri varmis kız birbucuk senedir kusuz ikigun iyiyiz otuzgun küs bizde suan bosanma raddindeyiz keske burda olsaydin birlikte buyuturduk bebeleri
Zaten geçen boşanmaktan vazgeçince kızmıştım sana. O adamla yaşanmaz. Seninki kıskanç birde.

Yazik ya valla
illa senin durumun icin demiyorum. Ne emeklerle okuyorlar, baskici kocalar evde oturtturuyor kadinlari
Erkekler evlenince genel olarak hayatlarına bizi dahil ediyorlar. Onların hayatı değişmeyecek ama sen hayatını onun isteklerine göre şekillendireceksin..

Boşanılmaz demeyle olmuyor, madem artık çocuk var boşanmak olmaz diyerek kendilerine çeki düzen verecekler ozaman

Bizde de çocuk öncesi küsme daha fazlaydı, çünkü ben hiç uzatamam o da bunun farkındaydı. Çocuklardan sonda istesek de küsemiyoruz sürekli konuşmak için bi sebebimiz oluyor. Ama nazlı erkek çok zor gerçekten

Bende tam tersi canım, seminer kısmını pek özlemedim, okul bildiğin dallasa döndü, herkes herkesin arkasından konuşuyor ama sarmaş dolaşlar, midem bulanıyor. Ben küçük insanların büyük oyunlarına gelemiyorum valla

Ben geçen hafta uğradım bi kayrayı da götürdüm , kucaktan kucağa gezdi iyi mi kötü mü bilmiyorum valla haklısın

gel opecem seni sonunda ben gibi biri varmis kız birbucuk senedir kusuz ikigun iyiyiz otuzgun küs bizde suan bosanma raddindeyiz keske burda olsaydin birlikte buyuturduk bebeleri
Zaten geçen boşanmaktan vazgeçince kızmıştım sana. O adamla yaşanmaz. Seninki kıskanç birde.
Benimki de küsengiller familyasından ben artık küsmesini görmezden gelip normal hayatıma devam ediyorum konuşuyorum falan bir yerden sonra o da başlıyor konuşmaya.. çünkü her tartışmayı tamam zaten sen hep haklısına dönüştürüyor.. sonuca varılmıyor öyle oluncada.. ama bebekten sonra bende düşünmeye başladım artık.. bu çocuk birşeyleri anlamaya başlayınca küsmeyi mi öğrenecek yani bizden.. kızımın iyiliği huzuru ayrılmaktaysa ayrılırım diye düşünüyorum bende artık..

Kuzum onemli olan ne siklikla küsmesi bizimki dugun bayram bilmiyor hep kusuz herkes kari koca hep iyiler biz hep küs oldumuz icin çogu seyden geri kaliyoruz

Bizde de var arkadan konuşup iş çevirmeler ama en azından sarmaş dolaş değiller.. öylesi hiç çekilmiyor gerçekten

Kuzum onemli olan ne siklikla küsmesi bizimki dugun bayram bilmiyor hep kusuz herkes kari koca hep iyiler biz hep küs oldumuz icin çogu seyden geri kaliyoruz
Cnm kafası estimi küser bayram seyran ayırt etmişliği de yoktur yalnız dışardan kimseye çaktırmayız

Benim çocuklar şimdilik küsmüyor. Eşim de eskisi gibi hiç konuşmama yok. Küstüğünde hep azarlar tarzda konuşuyor. Ne sorsam bilmem diyor sohbet edilmiyor ve en son hamileyken küstü bende bir daha küsersen boşanırız demiştim. Lafta konuşuyor çok sinir bozucu. Oğullarım onu örnek almasın istiyorum ama böyle devam etmek çözüm değil. Doğumdan önce psikoloğa gittim dayanamayıp. Ona bir daha gitsem hemen ayrıl diyecek yani.

her okulda var bu muhabbetler bu okulumda 2ay çalıştım ona ragmen anladım yani neler dönüyor 10 zümreyiz herkes birbirine iş yıkma kendi işine geleni yapma pesinde

Bende çocuktan önce boşanmam diye düşünüyordum. Ama çoçuğum için boşanmamak değil asıl çocuğum için boşanırım ben çünkü huzursuz ortamın çocuğa hiçbir faydası yok. Anne baba ayrı çocuk büyütmek çok zor ama sürekli mutsuz bir anne ve huzursuz bir hayatta ilerde o çocuğu daha fazla etkiler. Tabiiki Allah kimsenin yuvasındaki huzuru bozmasın.

Cnm kafası estimi küser bayram seyran ayırt etmişliği de yoktur yalnız dışardan kimseye çaktırmayız
Ay aksine ben küserim eşim küsmüyor yani bi gun konuşmasak bişey olmaz, sus dimi bi bende kendimi dinliyim yok gelir illa konuşma çabasında olur Ya da hemen bişey yapar çay yapar bana getirir Ya da kendime kahve yapıyorum sana da yapayım mı diye sormaya konuşmaya bahaneye gelir severim keratayı ama bazen de uyuz olurum

Yazik ya valla
Valla canım şimdiye kadar kendi isteğimle çalışmadığımı sanıyordum çünkü 6 yıl boyunca neredeyse tatilsiz çalıştım evlenince bi sure çalışmak istemiyorum diye ben demiştim evlenmeden önce sonucun buralara geleceğini bilemedim

SAbah yedide uyandık 16:30 da 10 dk uyudu ben ucbes zıbın serene kadar baskada uyutamadim cocugunhamakta ters dönuyor yanima yatirip basina masaj yaparak uyuttum şimdi oysa dün hamakta robot gibi yatiyordu ayni cocuk ama niye birgun birgunune tutmuyor sutbile sagamadim sabah sekide aagdim birse biraz once iyice kesildi sutumde eskiden be gelirdi git gide azaliyor galiba sutler bsebse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…