- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Sen kocanin yaptini biz yapiyoz normalde tiye almam ama kusken firfir donuyom meyveler caylar kahvaltilar kahvelerAy aksine ben küserim eşim küsmüyor yani bi gun konuşmasak bişey olmaz, sus dimi bi bende kendimi dinliyim yok gelir illa konuşma çabasında olur Ya da hemen bişey yapar çay yapar bana getirir Ya da kendime kahve yapıyorum sana da yapayım mı diye sormaya konuşmaya bahaneye gelir severim keratayı ama bazen de uyuz olurum
Ayni bizimki ilk baslarda kustumu kaddiyen konusmazdi simdi ben laf soyleye soyleye kusmuyor lafta ama durduk yere laf sokar sen gibiMi hı ho ters ters sert sert konusur gecmisi bi deser getirir aileleri araya sokar sinir hastasi ederler insanıBenim çocuklar şimdilik küsmüyor. Eşim de eskisi gibi hiç konuşmama yok. Küstüğünde hep azarlar tarzda konuşuyor. Ne sorsam bilmem diyor sohbet edilmiyor ve en son hamileyken küstü bende bir daha küsersen boşanırız demiştim. Lafta konuşuyor çok sinir bozucu. Oğullarım onu örnek almasın istiyorum ama böyle devam etmek çözüm değil. Doğumdan önce psikoloğa gittim dayanamayıp. Ona bir daha gitsem hemen ayrıl diyecek yani.
Benim eşim çok inattır her şeyin en doğrusunu kendisinin bildiğini sanır ve iddia eder ama ben onu yumuşatabilirim en katı olduğu konuda bile şu iş mevzusunda da 2 seneye İkna ederim ben onuSen kocanin yaptini biz yapiyoz normalde tiye almam ama kusken firfir donuyom meyveler caylar kahvaltilar kahveler
Sen inat gormemisinBenim eşim çok inattır her şeyin en doğrusunu kendisinin bildiğini sanır ve iddia eder ama ben onu yumuşatabilirim en katı olduğu konuda bile şu iş mevzusunda da 2 seneye İkna ederim ben onu
Ya olabilir çok merhametlidir bak kıyamaz hiç, bugün kahvaltıdan sonra biraz eksiklerimiz vardı onları aldık eve geldik saolsun evi temizleme yardım etti balkonu yıkadı şimdi de güneşe eşim bakıyorSen inat gormemisinbizimkine naparsan yap kaddiyen yumusamaz tatli dilli ol cilveyap sakalas yok hakkindan gelemezsin hep dedigi laf senin hakindan gelecek biri daha anasindan çıkmadı tek bana diyo sanirdm ailesinede dermis kendini tarif ediyo
Çocuklar anlamıyorsa en azından o da bir şey cnm.. bizim 7 yıl bitmek üzere ilk yıllarda evlilik terapisi bile aldık.. birbirimizden vazgeçmemek için katlandık bazı şeylere ikimiz içinde zordu..ama bebeğimden sonra iyi mi yaptık kötü mü diye düşünmeye başladım.. şimdi benimki de öyle cevaplar veriyor ama ben birşey yokmuş gibi devam ediyorum..Benim çocuklar şimdilik küsmüyor. Eşim de eskisi gibi hiç konuşmama yok. Küstüğünde hep azarlar tarzda konuşuyor. Ne sorsam bilmem diyor sohbet edilmiyor ve en son hamileyken küstü bende bir daha küsersen boşanırız demiştim. Lafta konuşuyor çok sinir bozucu. Oğullarım onu örnek almasın istiyorum ama böyle devam etmek çözüm değil. Doğumdan önce psikoloğa gittim dayanamayıp. Ona bir daha gitsem hemen ayrıl diyecek yani.
Aynen bende böyle düşünüyorum.. amin cnm Allah herkese mutlu huzurlu yuva nasip etsin inşallah..Bende çocuktan önce boşanmam diye düşünüyordum. Ama çoçuğum için boşanmamak değil asıl çocuğum için boşanırım ben çünkü huzursuz ortamın çocuğa hiçbir faydası yok. Anne baba ayrı çocuk büyütmek çok zor ama sürekli mutsuz bir anne ve huzursuz bir hayatta ilerde o çocuğu daha fazla etkiler. Tabiiki Allah kimsenin yuvasındaki huzuru bozmasın.
Kuzum küsme bence biryerden sonra karşı taraf çok yoruluyor.. dayanılmaz bir hal alıyor sevgiyi falan boşverme noktasına geliyorsun yani.. ben küstü mü hiç öyle şeyler yapmam valla çay hazır derim gider alır.. yemek hazır derim tabağına kendi koyar küsmese ben yapacam saf işte :)) ev işlerinde falan yardımını yapar ama küskende:))Ay aksine ben küserim eşim küsmüyor yani bi gun konuşmasak bişey olmaz, sus dimi bi bende kendimi dinliyim yok gelir illa konuşma çabasında olur Ya da hemen bişey yapar çay yapar bana getirir Ya da kendime kahve yapıyorum sana da yapayım mı diye sormaya konuşmaya bahaneye gelir severim keratayı ama bazen de uyuz olurum
Cnm sık sağ değilse iyice azalıyor benim bitti bitecek yani görsen bunun için mi uğraşıyorsun dersin.. ama tek damla bile düşse içireceğim onu kuzuma.. az önce uyuduysa kaçta uyanacak ..SAbah yedide uyandık 16:30 da 10 dk uyudu ben ucbes zıbın serene kadar baskada uyutamadim cocugunhamakta ters dönuyor yanima yatirip basina masaj yaparak uyuttum şimdi oysa dün hamakta robot gibi yatiyordu ayni cocuk ama niye birgun birgunune tutmuyor sutbile sagamadim sabah sekide aagdim birse biraz once iyice kesildi sutumde eskiden be gelirdi git gide azaliyor galiba sutler @bsebse
Yani uyanacak derken mızırmadalari ben uyanmadan saymiyorum cunku emzik verince yada sut verince geri uyuyor sabah yedide uyanir altida uyanirsa kendiai tekrar uyuyor yedi yedibucukta uyaniyor kendisi oynuyor yarimsaat birsaat kadarCnm sık sağ değilse iyice azalıyor benim bitti bitecek yani görsen bunun için mi uğraşıyorsun dersin.. ama tek damla bile düşse içireceğim onu kuzuma.. az önce uyuduysa kaçta uyanacak ..
Senin kocan bu yüzden küsüyor olmasın?Sen kocanin yaptini biz yapiyoz normalde tiye almam ama kusken firfir donuyom meyveler caylar kahvaltilar kahveler
Yok anam fıtratı oyle evdekilere kusuyor o dısardakilere iyiSenin kocan bu yüzden küsüyor olmasın?
Cnm sağdığımız için azalıyor emse azalmazdı böyleYani uyanacak derken mızırmadalari ben uyanmadan saymiyorum cunku emzik verince yada sut verince geri uyuyor sabah yedide uyanir altida uyanirsa kendiai tekrar uyuyor yedi yedibucukta uyaniyor kendisi oynuyor yarimsaat birsaat kadar
Gercekten zamanla cocuga sut yetmiyor diyorlarya cocuk buyudugu icinmi yoksa sut git gide azaldigi icinmiki bakiyorum bizim cocuk hersamankinden daha az iciyor ilk zamanlar cok icerdi git gide azaldı ozamanlar icti halde sut vardı simdinicmiyor o halde yetiremiyorum cunku cok az 400 cc sagdim dusun yarisindan fazlasi tukenmis
Cnm terapiste falan gitmez mi en azından kıskançlığı törpülenirdi biraz o yüzden küsmesi azalırdı..Yok anam fıtratı oyle evdekilere kusuyor o dısardakilere iyibabasina iki erkek bir kiz kardesine kus yillardir
Sen ikisine birden nasıl bakıyorsun acebağğğ?? Tam dayaklık haA, eline ver bezi silsin bari
Cnm onlara herşeyi madde madde anlatacaksın hatta yazıp eline vereceksin bir örneğinide imzalatıp saklayacaksın değilse suçlu bile çıkabilirsin:)
Normalde kaçta yatıyor geceleri geç yatıyordu ya hala öyle mi..
Ayni biz!
Bir gün yerimize geçseler keşke biz de uzaktan izlesek:)Ahh ahh iki çocukla ilgilenme adamlara fazla geliyor biz nasıl yapıyoruz ama
Ayni bizimde oyle alti altibucuk yedi degisiyor ama bizimki gece sık uyaniyor karni doyana kadarnicmedi icin yada emzige alisik oldugundan emzik istiyo uyurken Pekmezli su icmeyi bıraktım icin oldu galiba pekmez bitti bitane almislar allahimkopurmus icilecek gibi degil satan kisi utanmamis satMaya birdahada baska satan yer bakmadikpazar vs gitmiyorum ben ama sart oldu yoksa sut kalmicakCnm sağdığımız için azalıyor emse azalmazdı böylebnm arkadaşımınki tam 6. Ayda bitmiş onunki de hiç emmedi.. benimki de 7buçuk 8 arası uyudu 4-4buçuk arası uyanır süt içer uyur sonra tahminimce 6buçuk gibi uyanıyor ama beni 7 gibi kaldırıyor:)) kıyamıyor annesine.. sonra günaydınnnn:))
Seninki gittimi :-( ben dedim ona gidelim ordaki gavatla kotu kadinmi bilecekmis dedi telafuz etmim anladin senCnm terapiste falan gitmez mi en azından kıskançlığı törpülenirdi biraz o yüzden küsmesi azalırdı..
Yaklaşık bir saattir eşim uyutmaya çalışıyor gideyim de nöbeti devralayım biraz, 11 e kadar sürüyor bu surecimiz bazen pes edip geri getiriyoruz salona uykusu olup akşamı bize dar etmese İnan uğraşmam uyumasın ya banane biz oturuyoruz bizle bir otursun derim ne düzgün yemek yedirdi ne duruyor sürekli mızır mızır, sabah 6 da da uyanıyor tabi arada da 2-3 saatte bir uyanırCnm sağdığımız için azalıyor emse azalmazdı böylebnm arkadaşımınki tam 6. Ayda bitmiş onunki de hiç emmedi.. benimki de 7buçuk 8 arası uyudu 4-4buçuk arası uyanır süt içer uyur sonra tahminimce 6buçuk gibi uyanıyor ama beni 7 gibi kaldırıyor:)) kıyamıyor annesine.. sonra günaydınnnn:))
Kuzum esin nasil uyutmayi deniyor suan birde gece uyandiginda geri uyumuyormu emip yatiyormuYaklaşık bir saattir eşim uyutmaya çalışıyor gideyim de nöbeti devralayım biraz, 11 e kadar sürüyor bu surecimiz bazen pes edip geri getiriyoruz salona uykusu olup akşamı bize dar etmese İnan uğraşmam uyumasın ya banane biz oturuyoruz bizle bir otursun derim ne düzgün yemek yedirdi ne duruyor sürekli mızır mızır, sabah 6 da da uyanıyor tabi arada da 2-3 saatte bir uyanır
Napacan bacım işte herseyi dusunuyorsun yasim daha 24 dısarda leş kargasi gibi ususecek pislikler var calismadan olmaz calisinca oglumdan uzak kalacaM asgari ucrete calsiip anca bakıcı parası cıkar ne yiyip icecen beziydi kiyafetiydi yada kendim ne yer icerim kira nasil cikar yarin birgun evlenecek olsam okisi ogluma kimbilir nasil davranacak yavrumada yazikgunah birde ben cocuktan utaniyorum kimseyle evlenmeyi birak konusamam bile zamanla gecer diyorlar gececegini sanmiyorum otobuste bile yanima bi erkek oturMasina birnin bakmasina bike tahammulum yok tiksiniyorum erkeklerden. Oyuzden mecbur kaliyorsun birseylereZaten geçen boşanmaktan vazgeçince kızmıştım sana. O adamla yaşanmaz. Seninki kıskanç birde.
Gece uykusuna geçiş bizimde yorucu oluyor sadece daha erken başlıyoruz biz. 6 gibi başlıyor uykusu gelmeye uyuyor yarım saate uyanıp çılgınlar gibi mama içiyor sonra dalamıyor mızırdıyor falan en son 8e doğru kopuyor dünyadan:)) bazen 8buçuğu buluyor bende yoruluyorum eşime veriyorum onla bi 10 dakka falan takılıyor ikimizde sakinleşip tekrar buluşuyoruz:)) yatmadan çok mama içiyor belli tok tuttuğu için uzun uyuyordur benimki..Yaklaşık bir saattir eşim uyutmaya çalışıyor gideyim de nöbeti devralayım biraz, 11 e kadar sürüyor bu surecimiz bazen pes edip geri getiriyoruz salona uykusu olup akşamı bize dar etmese İnan uğraşmam uyumasın ya banane biz oturuyoruz bizle bir otursun derim ne düzgün yemek yedirdi ne duruyor sürekli mızır mızır, sabah 6 da da uyanıyor tabi arada da 2-3 saatte bir uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?