Beraber gittik kuzum biz çoook eskiden ama şu aralar bi ziyaret daha edesim var:) pekmezli su bende içem bari.. kv. Falan alıp gelmez mi pazara gidiyorsa.. yada annen..Seninki gittimi :-( ben dedim ona gidelim ordaki gavatla kotu kadinmi bilecekmis dedi telafuz etmim anladin sen
Bende cocugum olunca bosanmam diyordum. Hatta esime dedim hadi gene iyisin ne olursa olsun seni bosamam diyordum. Oyle olmuyormus. Tahammulu kalmiyor insanin hicbirseye.Bende çocuktan önce boşanmam diye düşünüyordum. Ama çoçuğum için boşanmamak değil asıl çocuğum için boşanırım ben çünkü huzursuz ortamın çocuğa hiçbir faydası yok. Anne baba ayrı çocuk büyütmek çok zor ama sürekli mutsuz bir anne ve huzursuz bir hayatta ilerde o çocuğu daha fazla etkiler. Tabiiki Allah kimsenin yuvasındaki huzuru bozmasın.
Ayağında sallıyordu ama pes etti geri getirdi salona şuan oyun halısında tepinmeye devam ediyor gece uyandığında değişiyor bazen hemen uyuyor emip basende 3 saat bile uğraşıyorum şimdilerde döndüğü için çok daha sık uyanıyorKuzum esin nasil uyutmayi deniyor suan birde gece uyandiginda geri uyumuyormu emip yatiyormu
Her akşamımız zehir bizim Ya çok nadirdir boyle sakin olduğu akşam ama doğduğundan beri öyleydi 12 ye kadar ağlardı kolik dediklerinden olabilir aynı saatlerdeki huysuzluğu devam ediyorGece uykusuna geçiş bizimde yorucu oluyor sadece daha erken başlıyoruz biz. 6 gibi başlıyor uykusu gelmeye uyuyor yarım saate uyanıp çılgınlar gibi mama içiyor sonra dalamıyor mızırdıyor falan en son 8e doğru kopuyor dünyadan:)) bazen 8buçuğu buluyor bende yoruluyorum eşime veriyorum onla bi 10 dakka falan takılıyor ikimizde sakinleşip tekrar buluşuyoruz:)) yatmadan çok mama içiyor belli tok tuttuğu için uzun uyuyordur benimki..
Aynen öyle çünkü bu sefer eşle olan sorunlara çocuğun sorumluluğu ekleniyor tahammül kalmıyor dediğin gibi.Bende cocugum olunca bosanmam diyordum. Hatta esime dedim hadi gene iyisin ne olursa olsun seni bosamam diyordum. Oyle olmuyormus. Tahammulu kalmiyor insanin hicbirseye.
Hepimiz aynı yiz dün Beknimki de hiç uyumadi geceye kadar. Zor kuzum sagma işlemi kaç aydır yoruldun sende doğal. Nasıl gidiyor yeni makine ile ilgili olmasin çekim gücü mü az acabaSAbah yedide uyandık 16:30 da 10 dk uyudu ben ucbes zıbın serene kadar baskada uyutamadim cocugunhamakta ters dönuyor yanima yatirip basina masaj yaparak uyuttum şimdi oysa dün hamakta robot gibi yatiyordu ayni cocuk ama niye birgun birgunune tutmuyor sutbile sagamadim sabah sekide aagdim birse biraz once iyice kesildi sutumde eskiden be gelirdi git gide azaliyor galiba sutlerbsebse
Anemler koyde orda cok ama bu ara gelemezler isleri cok fazla kv gormuyoruM ki ben tadinida cok seviyorum en azindan su insanin icini kaldiriyor canin istemediginde ben cok su tuketen biri degilim oyuzden pekmezli su uc kgda olsa icerim tadlandiracak kadar pekmez geri kaln su koyuyordum cok fazlada sutum vardi simdi damla damla yetmiyor cocuga dolaptan sut cikarmaya basladimBeraber gittik kuzum biz çoook eskiden ama şu aralar bi ziyaret daha edesim var:) pekmezli su bende içem bari.. kv. Falan alıp gelmez mi pazara gidiyorsa.. yada annen..
Yuru ve sevimli panduf kim tutar seniBenim eşim çok inattır her şeyin en doğrusunu kendisinin bildiğini sanır ve iddia eder ama ben onu yumuşatabilirim en katı olduğu konuda bile şu iş mevzusunda da 2 seneye İkna ederim ben onu
Yok kuzum bosanacaz diye yazdigimda ucyuz dortyuz cc azalmisti simdi sadece okadarlik geliyor pekmezli su icimini biraktim ya oyuzden yada uzuntuden oldu bilemiyorum suyu midem kabuletmiyor gunluk yarim litre zor iciyorumHepimiz aynı yiz dün Beknimki de hiç uyumadi geceye kadar. Zor kuzum sagma işlemi kaç aydır yoruldun sende doğal. Nasıl gidiyor yeni makine ile ilgili olmasin çekim gücü mü az acaba
En zoru da o kimseye çaktırmamak.bir de ben duygusalin aglarim cok agla agla yapilan yanlislar secimler vs vs kendi ellerimizle yapilmasi falan. Sabaha gozler sis is yerinde de herkes cok uyudun galiba der evet evet drrsinÇocuklar anlamıyorsa en azından o da bir şey cnm.. bizim 7 yıl bitmek üzere ilk yıllarda evlilik terapisi bile aldık.. birbirimizden vazgeçmemek için katlandık bazı şeylere ikimiz içinde zordu..ama bebeğimden sonra iyi mi yaptık kötü mü diye düşünmeye başladım.. şimdi benimki de öyle cevaplar veriyor ama ben birşey yokmuş gibi devam ediyorum..
Aynen bende böyle düşünüyorum.. amin cnm Allah herkese mutlu huzurlu yuva nasip etsin inşallah..
O kotu iste gece insan deli olur bizimkide ucte uyandı ben yattim esim ben giderken uyanikti diyor ıspartaya gittiler dortte galiba ayagiyla oynuyormus dahaAyağında sallıyordu ama pes etti geri getirdi salona şuan oyun halısında tepinmeye devam ediyor gece uyandığında değişiyor bazen hemen uyuyor emip basende 3 saat bile uğraşıyorum şimdilerde döndüğü için çok daha sık uyanıyor
Bende sen gibiyim duygusallik olarak cok agliyorum cocukken aglamamisimdir okadar degmicek biri icin o hayvan gibi uyur donupte helak oldun yeter demez hosuna gidiyo galiba hıckırık esliginde uyumasiEn zoru da o kimseye çaktırmamak.bir de ben duygusalin aglarim cok agla agla yapilan yanlislar secimler vs vs kendi ellerimizle yapilmasi falan. Sabaha gozler sis is yerinde de herkes cok uyudun galiba der evet evet drrsin
Geçecek kuzum geçecek..ya doğduğunda bizimkide gece 11buçuk 1 arası uyanırdı yandık dedik gece kuşu olacak ama o zaman da hep uyuyorlar ya o saati bekliyorduk bir yandan da uyansın diye:))) miniciklerdi yaaa..Her akşamımız zehir bizim Ya çok nadirdir boyle sakin olduğu akşam ama doğduğundan beri öyleydi 12 ye kadar ağlardı kolik dediklerinden olabilir aynı saatlerdeki huysuzluğu devam ediyor
Ben hala uyutma çabası uyursa da mizir mizir saat başı kalkarCnm sağdığımız için azalıyor emse azalmazdı böylebnm arkadaşımınki tam 6. Ayda bitmiş onunki de hiç emmedi.. benimki de 7buçuk 8 arası uyudu 4-4buçuk arası uyanır süt içer uyur sonra tahminimce 6buçuk gibi uyanıyor ama beni 7 gibi kaldırıyor:)) kıyamıyor annesine.. sonra günaydınnnn:))
Ahhh kuzum ben artık ağlayamıyorum da sanırım tükendi göz yaşı falan.. ama gerçekten kendi içinde yaşamak çok zorEn zoru da o kimseye çaktırmamak.bir de ben duygusalin aglarim cok agla agla yapilan yanlislar secimler vs vs kendi ellerimizle yapilmasi falan. Sabaha gozler sis is yerinde de herkes cok uyudun galiba der evet evet drrsin
Sanki hayatlarımız birbirinin kopyası. Kişiler değişsede kadınlar olarak verdiğimiz tepkiler aynı. Bende üzülür üzülür üzüldüğümle kalırdım. Eşim döner yatardı. Geçen en son resti çektim evi terkediyordum. Birtane hayatım var böyle helak edemem diye. İşte üzmicem bundan sonra falanlar filanlar. Dedim üzemezsin zaten artık çünkü izin vermiyorum soluğu mahkemede alırız dedim bakalım zaman ne gösterecek.Bende sen gibiyim duygusallik olarak cok agliyorum cocukken aglamamisimdir okadar degmicek biri icin o hayvan gibi uyur donupte helak oldun yeter demez hosuna gidiyo galiba hıckırık esliginde uyumasi
Canım benimde öyle 5 dk ağlasam ağlamaktan şiştiği belli olan gözler buz bile koysam geçmiyor. Bu sefer eşime boşanalım dedim ama rahatladım ağlamadım. Bir ton mesaj akşam geldi seni anlıyorum işin zor ama benim sabrım yok diyor.ben de böyle giderse çatlayacağım dedim. Şikayetlerinden bahsetmedi bile. Birlikte daha çok vakit geçireceğini söyledi bakalımEn zoru da o kimseye çaktırmamak.bir de ben duygusalin aglarim cok agla agla yapilan yanlislar secimler vs vs kendi ellerimizle yapilmasi falan. Sabaha gozler sis is yerinde de herkes cok uyudun galiba der evet evet drrsin
Dişi mi çıkıyordu onun.. ondan mı acaba biara uyuyordu sanki..Ben hala uyutma çabası uyursa da mizir mizir saat başı kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?