2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Böyle bir durumda ailenle kalamazmisin canım?

Benimde böyle yapasım var ama bir cinnet eşliğinde...:)))

Biz herseyi tükettik artik mahkemeye kadarda gittik yapacak birsey kalmadi game over yapmicamda dedi ama ayni kaldi yerden Devam etti

Bak bakalım ne olacak geçirecek mi zaman yardımcı olacak mı senin işin gerçekten çok zor 4 tane erkek çocuk bir de baba ile Rabbim yardım etsin hayırlısı ne ise o olsun

Sen kocanin yaptini biz yapiyoz normalde tiye almam ama kusken firfir donuyom meyveler caylar kahvaltilar kahveler
Tam kocan kendine uygun bir kadin bulmus vallahi ne sansli
Ama olan sana olmus canjm ya
Bu degerini bir gun anlar insallah.
Asla sucum yokken boyle mallik yapan birinjn pesinde fırfır donmem.
Hic seni uzdugunde pisman olup vicdan yaptigi oldu mu merak ettim. Bu mahkemeden dönme olayi haric soruyorum.

Canım bişey diyim mi sen boyle düşündüğün için senin gidemeyeceğini bildiği için eşin boyle biraz daha vurdumduymaz davranıyor sana, tabiki Allah göstermesin kimse kolayına yuvasını yıkmak istemez hele ki çocuk olduktan sonra cesaret ister o kapıyı kapatıp çıkmak ama eşim benim neye tahammül edip neye edemeyeceğimi bilir benim gücümün farkındadır boşanırsam tek başıma yapabileceğimi de bilir, ablamın eşi vefat etti benim yeniden evlenmesini en çok ben isterdim yalnızlık Allah’a mahsus derim boşanırsam da yeni hayat da kurarım ayaklarımın üzerinde de dururum eşime muhtaç değilim eşlerimizin bunun farkına varması gerekir, mesela diyorsun ya çöp atmaya bile çıkamıyorum dışarı diye sen taviz verirsen erkekler zaten egemenliklerini sürdürmek için her şeyi yaptıkları için onun ekmeğine yağ sürmüş olursun hani sıkıyorsa eşim bana desin evden çıkmayacaksın diye diyemez bunu biliyor ki dese 45 dk sonra babam gelir alır beni o kadar net, ya da bana çalışmanı istemiyorum evlenince diye daha önceden söyleseydi ben kabul etmezdim, benim huyum budur beni bişeye mecbur bırakamazsın kendi isteğimle çalışmam evet ama sen bana ben izin vermiyorum dersen o bana tatlı gelir inadına çalışacağım sen ne hakla izin vermiyorsun derim kocamdır ama benim sahibim değildir bunu farketmeli

her okulda var bu muhabbetler bu okulumda 2ay çalıştım ona ragmen anladım yani neler dönüyor 10 zümreyiz herkes birbirine iş yıkma kendi işine geleni yapma pesinde
Aynen canım, koca koca insanlar .. tayin isteyim diye düşünüyorum, sonra vazgeçiyorum üç aşağı beş yukarı her yer aynı

Merhaba kızlar
Ben çok kilo almışım bi süredir tatildeydim döndüm +5 kg tartıda. Bi sıra sütüm azalır gibi gelmişti çok yedim, hep yedim fakat iyi yedim. Hiç bir kıyafetim olmuyor büyük beden almaya elim gitmiyor, görüntümden çok rahatsızım. Hasılı kelam yarın kontrollü yemeye ve spora başlama kararı aldım. Oğlan yarın tam 5 aylık oluyor yani hala tüm öğünleri süt, 1 yaşına kadar da ana öğünün süt olmasını istiyorum. Bu süreçte süte zarar vermeden ayda 1-2 kilo verecek şekilde beslenmeyi düşünüyorum ve önerileriniz olursa memnuniyetle alırım.

T tanem-tane20 canım ya belli idi senin adamın eskiye döneceği senin yerine olsam 1 damla su vermem o davranışlarına rağmen hiçbir şeyi hak etmiyor. Ailen arkanda olsa keşke.. Hep diyorsun parasız ne yaparım, çocuğuma bu imkanı sunamam vs diye ama para olup da huzursuz yaşayacağına parasız ol huzurun olsun ailen bi şekilde yardım etse keşke.. İşe girersin Allah yardım eder. İnan bu şekilde kendine yazık ediyorsun değmez bir dengesiz için. Ne baba olur ne de eş. Tekrar mahkemeye başvur olsun bitsin ya

Maşalllaahhh

Cannımmm ben bir haftadır diyetteyim seni de boyle alalım ama şöyle ben normal bir diyet değil de eskiye nazaran yememi azalttım kekler çikolatalar havada uçardı bende şimdi yemiyorum, ekmek de günde 2 ekmek yerdim şimdi çavdar ekmeği alıyorum buzdolabına koyuyorum bozulmasın hemen diye ee soğuk ekmek olunca da 2 dilimden fazla yenmiyor oyle hani yarın tartı günüm

Yok olmadi onun gozunde ben hep kotu kadinim seni rezil hayattan aldim kari yaptim ama siz anlamazsiniz dedi hep pavyon karisiydim sankide demek istedigi 7/24 geziyordun cafelerde gununu gun ediyordun iyiki gezmisim ogunlere geri gitme sansim olsa sabahlara kadarda gezerdim buda kumes hayvani gibi tıkıldim kaldim hic ozur dilemez hep o haklı ben fena biriyim seytan halt etmis benim yanimda

Çok klasik olacak ama ekmeği, tatlıyı kes, 3 lt su iç, çok uyuma,çok hareket et. Ve en önemlisi fitbianne ve erginkırbaç hocayı takip et, karıkoca mükemmel videoları var

Ya o mahkeme olayı senin için çok güzel bir fırsattı gözünü çok güzel korkutabilirdin atıyorum terapiste gideceğiz başka bişey istemiyorum bunu istersen evliliğe şimdilik devam edelim etmezsen bitsin diyebilmeliydinn

Yuh artık allah sabır versin canım. Önceki ayrılma vakalarını ben kaçırmışımda, ailen arkanda değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…