Oyle diyorsun da, benim gecmis 6 sene, ee @anneveoglusu da 10 küsür sene alisiklik falan kalmadi valla bende
17.30da bi uyandi az once gözünü kapadi iyi mi bakalim kacta kalkacak
ee bak uyumuşsunızdur onca yıl bol bol ona sayın benim büyük kuzum düzenli uyurdu yoksa o da gece bikaç kez uyanırdı sabah erkenciydi hep hala erken kalkar ama düzeni vardı 8 dedin mi uyurdu bu beyfendi gece gündüz keyfine göre takılıyor
ee bak uyumuşsunızdur onca yıl bol bol ona sayın benim büyük kuzum düzenli uyurdu yoksa o da gece bikaç kez uyanırdı sabah erkenciydi hep hala erken kalkar ama düzeni vardı 8 dedin mi uyurdu bu beyfendi gece gündüz keyfine göre takılıyor
Ah bacim ah sen beni anlamiyon ki
Ben bir gece deliksiz uyudugumu bilmem
Oglum kazik kadar oldu gece uyanmasi bitmez
Ya golge gorur,ya ruya gorur, ya cisi gelir ya korkuyorum der
Sbahin 6 7lerinde gune basladigimiz coookk
Allahtan simdi 8 oglumdan yana tabi
Kizimi hix anlatmayim yoruldum
Ay gel sarılalım, benim de kimsem yok. Günlerimi kızımla dışarı çıkarak geçirmeye çalışıyorum. Resmen tek ve en iyi arkadaşım oldu. Koyuyorum arabaya çıkıyoruz park, avm, kafe neresi olursa artık gidiyorum. Evde durdukça bunalım basıyor O yüzden evden çıkınca da burayı çok güncel takip edemez oldum. Kızım da dışarda daha mutlu gibi. Yalnızlık zor
Yarini bi atlat gerisi kolay insallah
Ici gidiyor insanin onu alip elinden goturrken ama iyiliği icin napacan
Bu arada benim oglumda 3 aylikken goztepe eğitim ars. Olmustu
Genel yapiyorlardi o zmnda
Ac biraktim ama gecmis zaman hatirlamiyorum bak simdi nasil dayandı o kadar
Kozyatağında bi özel hastane canım. 1 aydan büyüklere genel anestezi yapıyoruz dedi doktor. Eli kolu durmuyo diye sanırım uğraşmak istemiyorlar. Benimki de zaten oyle bi hareketli ki hiç sakin durmuyor
matrush
cnim hayırlı olsun damar olduğu günleride görürsün inşa ..darısı da bizum basımıza MMavisu27
cnim geçmiş olsun genelde süt ürünlerinden peynirden çok oluyo bu kizarikliklar
Bizden gunaydini koyayim buraya 1.uyanan olayim bu gecemiz nasil gectii?? hic uyumadim diyebilirim. Çocuk uyuyor ama surekli hareket halinde bole olunca hem kendini hem beni uyandiriyor normal sartlarda donmeyen çocuk uykusunda manyak gibi donmeye calisior sora yuz ustu kaliyor uyaniyor simdi de uyku gozumden akiyor alfim ayagima ben de yatar pozisyonda uyucam insallah
Bizden gunaydini koyayim buraya 1.uyanan olayim bu gecemiz nasil gectii?? hic uyumadim diyebilirim. Çocuk uyuyor ama surekli hareket halinde bole olunca hem kendini hem beni uyandiriyor normal sartlarda donmeyen çocuk uykusunda manyak gibi donmeye calisior sora yuz ustu kaliyor uyaniyor simdi de uyku gozumden akiyor alfim ayagima ben de yatar pozisyonda uyucam insallah
2.kendimi ilan ediyorum. Bizimki uyudu bu sefer ben uyuyamadim o yuz ustu donlemeleri ve uyanmalari favori. Cok guluyorum izlerken , hemen birseyi durup koyuyorum gobeginin bacaginin altina donmesin diye
Yalnız kartanesi gerçekten gitti ve sanırım bir daha hiç gelmedi. Ben de çok düzenli takip edemiyorum gerçi ama.. Hepten de kopamam sanki Zoru başardı valla
Ah bacim ah sen beni anlamiyon ki
Ben bir gece deliksiz uyudugumu bilmem
Oglum kazik kadar oldu gece uyanmasi bitmez
Ya golge gorur,ya ruya gorur, ya cisi gelir ya korkuyorum der
Sbahin 6 7lerinde gune basladigimiz coookk
Allahtan simdi 8 oglumdan yana tabi
Kizimi hix anlatmayim yoruldum
canım ya cocuklar hep öyle anlıyorum seni napalım öyle böyle büyüyorlar Rabnim saglık sıhhat versin bizlere de güç versin benim de yine günlerin uykusuzluguyla miğrenim tuttu bugün hepsi geçecek bi bakmışız boyumuzu aşmışlar
canım ya cocuklar hep öyle anlıyorum seni napalım öyle böyle büyüyorlar Rabnim saglık sıhhat versin bizlere de güç versin benim de yine günlerin uykusuzluguyla miğrenim tuttu bugün hepsi geçecek bi bakmışız boyumuzu aşmışlar
Günaydın kızlar,
Biz tatilden 1 gün erken döndük. 2.numaram ateşlendi. Calpol verdik gündüz ateş düştü. Dün akşam 39 oldu ve calpol ılık duş etki etmedi. Doktorumuz ibufen verelim dedi o düşürdü ateşi.
Bu sabah gene ateş çıktı. Doktora gideceğiz bugün. Henüz görünen bir ek bulgumuz da yok.
Umarım bir an önce geçer