ee bak uyumuşsunızdur onca yıl bol bol ona sayınOyle diyorsun da, benim gecmis 6 sene, ee @anneveoglusu da 10 küsür sene alisiklik falan kalmadi valla bende
17.30da bi uyandi az once gözünü kapadi iyi mi bakalim kacta kalkacak
Ah bacim ah sen beni anlamiyon kiee bak uyumuşsunızdur onca yıl bol bol ona sayınbenim büyük kuzum düzenli uyurdu yoksa o da gece bikaç kez uyanırdı sabah erkenciydi hep hala erken kalkar ama düzeni vardı 8 dedin mi uyurdu bu beyfendi gece gündüz keyfine göre takılıyor
Benim ailem burda komple ama yalnizim yine deAy gel sarılalım, benim de kimsem yok. Günlerimi kızımla dışarı çıkarak geçirmeye çalışıyorum. Resmen tek ve en iyi arkadaşım oldu. Koyuyorum arabaya çıkıyoruz park, avm, kafe neresi olursa artık gidiyorum. Evde durdukça bunalım basıyorO yüzden evden çıkınca da burayı çok güncel takip edemez oldum. Kızım da dışarda daha mutlu gibi. Yalnızlık zor
Yarini bi atlat gerisi kolay insallah
Ici gidiyor insanin onu alip elinden goturrken ama iyiliği icin napacan
Bu arada benim oglumda 3 aylikken goztepe eğitim ars. Olmustu
Genel yapiyorlardi o zmnda
Ac biraktim ama gecmis zaman hatirlamiyorum bak simdi nasil dayandı o kadar
Hangi hast. Yaptırıyorsun
Niye diretiyor genel diye
Hadi biz devlette yaptirdik belirli kurallari vardi diyelim
Ozelse eger ilgincmis
Ayy cok zor kuzuminsallah uyur uyanirsa sen erine esin gidip uyutmaya calissin sut kokusuna kotu oluyorcocuklar guzel gecer insallahh
Hayırlı olsun kuzum bir an önce iyileşsin inşallah pasa❤❤Teşekkürler canım ❤
Kolayca atlatın canım, şimdiden geçmiş olsun kuzuyaYarın sabah sünnet olacak bizimki kızlar. Anestezi ile yapılacak olması hiç hoşuma gitmiyor. Çok heyacanlıyım yaa
Hayırlı olsun kuzum bir an önce iyileşsin inşallah pasa❤❤
Kolayca atlatın canım, şimdiden geçmiş olsun kuzuya
Şimdiden geçmiş olsun cnm..inşallah kolay atlatırsınız...Yarın sabah sünnet olacak bizimki kızlar. Anestezi ile yapılacak olması hiç hoşuma gitmiyor. Çok heyacanlıyım yaa
2.kendimi ilan ediyorum. Bizimki uyudu bu sefer ben uyuyamadimBizden gunaydini koyayim buraya 1.uyanan olayimbu gecemiz nasil gectii?? hic uyumadim diyebilirim. Çocuk uyuyor ama surekli hareket halinde bole olunca hem kendini hem beni uyandiriyor normal sartlarda donmeyen çocuk uykusunda manyak gibi donmeye calisior sora yuz ustu kaliyor uyaniyor simdi de uyku gozumden akiyor alfim ayagima ben de yatar pozisyonda uyucam insallah
Kartanesi iyiydi. Ondan baya sey ogrenmisligim var.Yalnız kartanesi gerçekten gitti ve sanırım bir daha hiç gelmedi. Ben de çok düzenli takip edemiyorum gerçi ama.. Hepten de kopamam sankiZoru başardı valla
canım ya cocuklar hep öyle anlıyorum seni napalım öyle böyle büyüyorlar Rabnim saglık sıhhat versin bizlere de güç versin benim de yine günlerin uykusuzluguyla miğrenim tuttu bugün hepsi geçecek bi bakmışız boyumuzu aşmışlarAh bacim ah sen beni anlamiyon ki
Ben bir gece deliksiz uyudugumu bilmem
Oglum kazik kadar oldu gece uyanmasi bitmez
Ya golge gorur,ya ruya gorur, ya cisi gelir ya korkuyorum der
Sbahin 6 7lerinde gune basladigimiz coookk
Allahtan simdi 8 oglumdan yana tabi
Kizimi hix anlatmayim yoruldum
En kötüsü güne migren ile başlamakcanım ya cocuklar hep öyle anlıyorum seni napalım öyle böyle büyüyorlar Rabnim saglık sıhhat versin bizlere de güç versin benim de yine günlerin uykusuzluguyla miğrenim tuttu bugün hepsi geçecek bi bakmışız boyumuzu aşmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?