2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla gerçektende oyle ya bende bardakta su verdiğim icin saldırıyo maymun gözünü actiii
Seninkinin gozu hep acıktı masallah bizimki biberondan icemiyor doktor kan idrar kaka aldı baktı bu boylemi iciyor hep sutu dedi nekadar zor bebek hemen actilar damar yollarini

Kiz 17.30 demisim aksam ustu yani
Kendi halinde oynamaz bizimki yalnız kalirsa biraz ayagini kemiriyor, sonda mizikti.
Ay bende sabah sandım besbucukta bizimkide uyanir ama okadar uzun sure bakamaz bizimkide gunduz bir saatlik uyuyup gunu kapatıyor uyumucaklar galiba oyun tatlı

Ya yok artik acana dakikasi fln da onemli mi yoksa ayni gun dogmasi yetermiii insanlar nasil inaniyor boyle şeylere hayrettt
Bizimkine ocak annesi olsa yeterdi aslında:)) valla kuzum ilk haftasında cici bebeli süt vermiş bir şey olmadı diyor hatta banada ver gitsin diye gaz veriyor:)))

Eskiler hep oyle ananemde birkilo sut alir bir kiloda su katip icirmis hep yenidogduklarinda sutum yoktu diyo

Biz ikinci uykuya yattik tirnaklarini kestim kahvalti yapiyorum nekadar tembelsin bsebse gunu bitirip eve gelecek sen daha yataktasin
Bizde sabah bir tur kalktık babamızı yolladık işe geri yattık şimdi kalkıyoruz tekrar:)) analı kızlı tembeliz biz

Maşallah kuzuya yakında yürüdü yazacaksın diye bekliyorum:)) benim kızda tembel olduğu için şanslıyım kuzum beraber yatıyoz:)) kahvaltı olsun başka öğün bile aramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…