- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Seninkinin gozu hep acıktıValla gerçektende oyle yabende bardakta su verdiğim icin saldırıyo maymun gözünü actiii
Ay bende sabah sandım besbucuktaKiz 17.30 demisim aksam ustu yani
Kendi halinde oynamaz bizimki yalnız kalirsa biraz ayagini kemiriyor, sonda mizikti.
sagol kuzum neyse gecti parol tam kesmiyor ya ara ara gidip geliyor dün de vardı biraz sen nasılsın prensesin nasıl?
Bizimkine ocak annesi olsa yeterdi aslında:)) valla kuzum ilk haftasında cici bebeli süt vermiş bir şey olmadı diyor hatta banada ver gitsin diye gaz veriyor:)))Ya yok artik acana dakikasi fln da onemli mi yoksa ayni gun dogmasi yetermiiiinsanlar nasil inaniyor boyle şeylere hayrettt
Gezen bayanİyiyiz uykusuz uykusuz takılıyoruz disaridayim yineevde durulmuyor hafif ağrı ben de de var inşallah siddetlenmez
Isi gucu karistirmak olsun bizimkine yaa dislerini kasiyoSeninkinin gozu hep acıktımasallah bizimki biberondan icemiyor doktor kan idrar kaka aldı baktı bu boylemi iciyor hep sutu dedi nekadar zor bebek hemen actilar damar yollarini
Daha kahvaltı bile yapmadığım gibi yataktan bile çıkmadık kızımla oynaşıyoruzGezen bayanbiz daha kahvaltı yeni yapiyoz yatak toplanmadı bu ne hiz bacim
Çok geçmiş olsunÇok sağol kuzum ❤ ilk geldi biraz agladı bi beş dk. Sonra uyuttum kucağımda uyuyor şimdi garibim. Hem aç hem mayışık. Bi 20 dk sonra falaj emzirebilcekmişim
Eskiler hep oyle ananemde birkilo sut alir bir kiloda su katip icirmis hep yenidogduklarinda sutum yoktu diyoCnm benim yengem doğduğundan itibaren sulandırıp vermiş inek sütünü.. bebekle aynı zaman doğan yavrusu varsa verilebilirmiş diyorhatta o zaman köydelerdi aynı zamanda doğum yaptığı bir ineği alıp beslemişler sütünüde oğluma içirmiş:)) bende eşime kızıyorum bizim kıza bir inek bile almadın belki onu emerdi diye
Bizimki ısırmaya geliyo sinirli sinirli iki eliyle tutup agziyla nere buldu bagira bagira surtuyoIsi gucu karistirmak olsun bizimkine yaa dislerini kasiyo
Biz ikinci uykuya yattik tirnaklarini kestim kahvalti yapiyorumDaha kahvaltı bile yapmadığım gibi yataktan bile çıkmadık kızımla oynaşıyoruz
Ayy hayret ediyorum hakkaten yaa nasil bisey olmayizBizimkine ocak annesi olsa yeterdi aslında:)) valla kuzum ilk haftasında cici bebeli süt vermiş bir şey olmadı diyor hatta banada ver gitsin diye gaz veriyor:)))
Ay evet kafasina gozune vuruyo birde sonraaBizimki ısırmaya geliyo sinirli sinirli iki eliyle tutup agziyla nere buldu bagira bagira surtuyoagiz burun yanak tanimiyor penceleri gecirdimi kacamiyonda
Bizde sabah bir tur kalktık babamızı yolladık işe geri yattık şimdi kalkıyoruz tekrar:)) analı kızlı tembeliz bizBiz ikinci uykuya yattik tirnaklarini kestim kahvalti yapiyorumnekadar tembelsin bsebse gunu bitirip eve gelecek sen daha yataktasin
Kahvaltı ya davetliyim kalktim geldimGezen bayanbiz daha kahvaltı yeni yapiyoz yatak toplanmadı bu ne hiz bacim
Kahvaltı davetlerini çok severim bende:)) T tanem-tane20 bitirmediysen bende sana gelem mi:))Kahvaltı ya davetliyim kalktim geldimevi topladım ama dağınıklık sevmem
Kahvaltı hayattır can dirKahvaltı davetlerini çok severim bende:)) T tanem-tane20 bitirmediysen bende sana gelem mi:))
Maşallah kuzuyamatrush geçmiş olsun canım ❤
S Sevimlipanduf güzel haberlerle ile ❤
Z zeLina ben de çok tembelum Boga Burcu ozelligui ama kuzum için vermiyor kıpır kıpırdün beşikte kenarlara tutunup yükselmeyi de öğrendi ama şu an dizinin üstünde 1sn bosdeğilim peşinde oradan oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?