2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla camasir makinesinin icinde oldugu duz dolap var aynadan ona bile tirmaniyor sen dusun diyim. Su an tirmanmaktan da level atlamaya calisiuor saga sola gitmeyi deniyor Allah tan olmuyor daha ay hadi bakalim hayirlisiyla guzelce basla linamiza ❤ guzel guzel yesin o konida da yardimci olsun guzel annesine ❤

Ben azranin odasinda yatiyorum bu ara. Odasina alisti ama cok sik kalltigi icin git gel yapmak istemiyprum

Ben azranin odasinda yatiyorum bu ara. Odasina alisti ama cok sik kalltigi icin git gel yapmak istemiyprum
Bende geçirmek istiyorum odasına ya daha rahat uyur aslında sese çok duyarlı bi de beşik benim yanımda gece su içsem uyanıyor sağımdan soluma döneniyorum aman uyanmasın diye

Bende geçirmek istiyorum odasına ya daha rahat uyur aslında sese çok duyarlı bi de beşik benim yanımda gece su içsem uyanıyor sağımdan soluma döneniyorum aman uyanmasın diye
Benimli uyursa eger ondan sonra sesi onemsemio hic kapisinin onunde dolap montaji yapildi cekicle maktapla uyanmadi

Benimli uyursa eger ondan sonra sesi onemsemio hic kapisinin onunde dolap montaji yapildi cekicle maktapla uyanmadi
Kızım bana çekmiş bu konuda apartman içinde merdivenden inenlerin sesine bile uyanıyor cam açık yatamıyoruz araba sesine uyanıyor, guneş uyurken evde hayat duruyor parmak kıpırdatmıyorum

kızlar aranızda benim gibi 6. ayda sütü azalmaya başlayan var mı? işe başladım. süt iznim var öğleden sonra emziriyorum sabahtan da öğlene kadar yetsin diye sabahları süt sağıyorum. ama sağdığımda çok az çıkıyor. 6.aydayız ek gıdaya da azar azar başladım bu arada. üzülüyorum inşallah azalmaz daha da sütüm

Allah için bebekleriniz saat kaçta uyuyor geceleri ve kaç saat sonra memeye kalkıyorlar yazar mısınız?
12 den önce uyumuyordu son 2 gündür 10.30 da uyutmaya başladım ama uyutma çabam zaten en az 1,5 saat sürüyor bi düzenimiz yok valla bizim bazen saat başı kalkıyoruz bazen 3 saatte bir kalkıyoruz 6 civarında uyanıp genellikle 1 saat uyanık kalıp yeniden uyutuyorum oyle yani

Ay ne guzel sans ya.. ben hala kim bakicak bulamiyorum herkesin degisiyor kuzum yarim gun mu tam gun mu kimisi yemek de yapiyor falan. Bemde merak ediyorum isin acigi kimileri cok uygun anlasmis kimileri degil mesela.. kamera alcak misin eve
Bizim apartmanda bir bayanlada görüşmüştük biz başka bir işte çalışıyormuş ama eskiden çocuk bakmış çok onunla haftada 1 yada 2 temizlik içinde konuştuk o yada bir başkası olsaydı kamera alacaktım ama bu abla çok yakınımız ailecek görüşüyoruz sürekli şimdi kamera nasıl olacak bilmiyorum birde bundan yemek temizlik falan isteyemem.. ama Linaya da çok iyi bakar biliyorum.. eşide uzak diye istemiyor gibi onların evden bize tek vasıta yok sanırım. Eşi bırakmak zorunda kalacak biz alıp bırakamayız benim çalışma saatlerimde belli olmadığı için eşinin saatlerine uyacak mı belli değil.. karışık biraz işlerde yinede görüşeceğiz inşallah hayırlısı neyse o olur kuzum için.. sende umarım gönlüne göre bulursun birini...

Bende merakla bekliyorum bakalım bize çekerse ek gıda da sıkıntı yaşamayız ikimizde iyi yeriz

Günaydın dın dın kızlar aklımdayken yazayım tracy hogg teyzeyi okudum 6 9 ay arası gündüz 3 uyku olan uyku 2ye düşüyormuş uyku düzensizlikleri bundan kaynaklı düzen oturana kadar malesef böyle gidecek yani şöyle bebek uyandı 2 saat uyanık kaldı sabah uykusuna yattı kalktı sonra tekrar 2 saat ayakta kaldı tekrar öğleden sonra uykusuna yattı 6 aya kadar akşam üstleri bir saat 3. Uykuları vardı işte o akşam üstü uykusu artık olmayıp gece yatış saati biraz erkene çekiliyor ve bebeğin 2 saatlik uyanık kalma süresi 2 buçuk saate çıkarılıyor hah şimdi biz bu bebekleri 3 kez yatırmaya alışınca uyutmaya çalışıyoruz uyumayınca da sinirleniyoruz ya o 3. Uykuyu kesmemiz gerekmiş

Daha once sagmadiysan baslangicta az cikmasi normal kuzum
Normalde ise baslamadan 15 gun once baslayin derler o yüzden dir az diye üzülüp azaltma sütünü ❤

Biz 4uyku yapiyoruz cunku her uyku yarim saat suruyor

merhaba nasılsınız
antalya çoook sıcak içtiğimiz su ter olarak atılıyor süte kalmıyor bence.
bol bol su iç sütün artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…