6. Ayin sonunda yaziyor kuzum vermek istersen cift cekilmis yagsiz dana kiyma sinirsek vs olmucak bi yemek kasigi
Senin verdiklerin normal bende oyle yumurta peynir muhallebi pekmez
Bazen muhallebi olmuyor kayisi veriyorum kabiz olmasin dye
Asansör YÖK canım binada kim indir çıkar yapacak sonra tekerlerini silecek ooo boyle diyorum ama 2-3 güne bir arabasıyla çıkıyorum indiriyorum çıkarıyorum siliyorum bıkıyorum bi daha indirmeyeceğim diyorum
Asansör YÖK canım binada kim indir çıkar yapacak sonra tekerlerini silecek ooo boyle diyorum ama 2-3 güne bir arabasıyla çıkıyorum indiriyorum çıkarıyorum siliyorum bıkıyorum bi daha indirmeyeceğim diyorum
Benimki suda icmezdi eskiden oynatirdi bi yudum alirdi dokerdi dunden beri yarim fincan yarim olarak iciyo icmeye basladi yani , bizde bsebse
ile tost yaptik benimki bi parca aldi yuzunebakmadi öğleden sonrabidaha verdim seftali ile birlikte rendeleyip azcik şeftali tadialdi agzina goturmeye basladi benim parmaklarkmi tutup yaliyo kendi eliylede oynuyo minciriyo soyle bieline aliyo evirw cevire bakiyor sonra benim yuzume bakip avucunu aciyo atiyo catalla veriyorum batirip agzina koyuyo ama cok az yedi yine ama yedi allahtan biraz