- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
İyi bari yoksa çok hapşırıyorum hapşırınca da sanırım karnımda bebek sarsılıyor kısa sureli 3-5 saniye kramp oluyorBenim doktorum hapsirmanin oksurmenin hiç bir zarari yok o öyle korunakli bı yerdeki böyle şeylerden etkilenmez mrk etmeyin diye yazmış kitabinda
Yaa ben çok beğendim bu fotoyu hemen eşime de attım bi daha ki gittiğimizde netleşecek diye :) çok güzel maşallah maşallah darısı bize inşaallah bi daha ki gidişlerimizdeEki Görüntüle 2160356 11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))
Belli olmuyor sanki canım. Hareket ettiği anda çekmişse belki. Benimki sabit duruyordu o an yakaladı doktor. Sonra hareket etmeye başladı. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.@Papatyamaviss benim miniğim okadar cok döndüki pek net olmadı fotosu acaba banada cinsiyet tahmini yaparmısınız
Çok tatlısınız. :) :) Teşekkür ederim, evet netleşir sizler de görürsünüz. Biz de bekliyoruz bebiş fotoları. :))Yaa ben çok beğendim bu fotoyu hemen eşime de attım bi daha ki gittiğimizde netleşecek diye :) çok güzel maşallah maşallah darısı bize inşaallah bi daha ki gidişlerimizde
Hapsirdığımda oluyor banada ama bazen çok ağrım oluyor bazen 5 dk sürüyor bazen 1 saatBen 9+3 m bugün benim ani hareketlerde ağrım oluyor birden kalkarsam ya da ayakkabılarımı giymek için eğildiğimde falan karnımda bişiy var ve o sıkışıyor sanki, ya da hapşırdığımda birden sancı giriyor ama 3-5 saniyelik geçiyor hemen
Atmaz mıyım ben minnakımın fotolarını hiç albüm bile yaparım :)) yalnız resmen görmemişin bebeği olmuş modundayım ama oyle henüz gormedim sonuçta ilk bebişÇok tatlısınız. :) :) Teşekkür ederim, evet netleşir sizler de görürsünüz. Biz de bekliyoruz bebiş fotoları. :))
Evet öyle oluyor gerçekten, insan en ufak şeyine seviniyor. Biz hareketlerini ilk defa gördük eşimle, sonra ultrason fotoğrafına bakıp yorum yapıp güldü. Millet bize bakıyor.Atmaz mıyım ben minnakımın fotolarını hiç albüm bile yaparım :)) yalnız resmen görmemişin bebeği olmuş modundayım ama oyle henüz gormedim sonuçta ilk bebiş
Ben de öyleyim henüz net bile olmayan ultrason fotolarına bakarak sırıtık yüz ifadesiyle geliyoruz her doktordan çıktığımızda :)Evet öyle oluyor gerçekten, insan en ufak şeyine seviniyor. Biz hareketlerini ilk defa gördük eşimle, sonra ultrason fotoğrafına bakıp yorum yapıp güldü. Millet bize bakıyor.Allah herkese nasip etsin. Çok güzel duygular. :))
Ay maşAllah subhanAllah kocaman bebiş olmuş minnacık da burnu varmış :)) kız gibi duruyor aynen Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ben de ilk çocuğum kız olsun diye içimden geçiriyorum ama nasip erkek olsa da benim biricik kuzum oEki Görüntüle 2160356 11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))
HahahaBen de öyleyim henüz net bile olmayan ultrason fotolarına bakarak sırıtık yüz ifadesiyle geliyoruz her doktordan çıktığımızda :)
çok belli olmuyor canım senınkınde de evet ama kız sankım :) acaba gercektende bu sene kız senesi mi olacak@Papatyamaviss benim miniğim okadar cok döndüki pek net olmadı fotosu acaba banada cinsiyet tahmini yaparmısınız
Tabiki öyle :) Önce sağlıklı sonra gönlünüzden geçen olsun inşallah. :) Biz de kız istiyorduk, bakalim tahminler doğruysa kız gibi. Hayırlısı. :)Ay maşAllah subhanAllah kocaman bebiş olmuş minnacık da burnu varmış :)) kız gibi duruyor aynen Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ben de ilk çocuğum kız olsun diye içimden geçiriyorum ama nasip erkek olsa da benim biricik kuzum o
Ben de istiyorum ultrason cihazı eve baktık eşimle eşim de sana orta yollu bi araba alırız bunu alana kadar deyince arabayı seçtimHahahaAynen biz de oyleyiz iste komik görünüyor galiba dışardan. :))))) Hareketlerini görünce de öyle olursunuz. :))) Resmen spor yapiyo gibiydi bi bacak yukarı bir bacak aşağı. Insan gülmekten kendini alamıyor. :)) Eve ultrason cihazı alıp 24 saat izleyesim geldi. Pahalı malesef.
ayy kız senesi olsun bence de :)) bayılıyorum kız çocuklarının şirinliğineçok belli olmuyor canım senınkınde de evet ama kız sankım :) acaba gercektende bu sene kız senesi mi olacak
Evet cnm burda anca belki oda, 100 kadindan 1i sezeryan olur ... cogunlukla normal dogum oluyor. benim dogumum sukur kesintisiz bi sekilde cok kolay gecti 14 gibi suyum geldi ve sancim basladi 16 da bebegim kucagimdaydi insallah buda oyle kolay olurYurt dışında doğumlar hep normal . Sizin de öyle mi oldu? Kolay mıydı doğumunuz?
Maşallah ilk bebekte zor oluyor doğumlar diyorlar ama 2 saatte Doğum olmuş sizin ikinci çok daha çabuk olur o zaman maşallahEvet cnm burda anca belki oda, 100 kadindan 1i sezeryan olur ... cogunlukla normal dogum oluyor. benim dogumum sukur kesintisiz bi sekilde cok kolay gecti 14 gibi suyum geldi ve sancim basladi 16 da bebegim kucagimdaydi insallah buda oyle kolay olur
Aynisi bende de var bahar alerjisi 2 aydır geçmedi ve hapşırmaktan mahvoldmKızlar ya bu hapşırmanın bebeğe bir zararı olur mu alerjik rinit var bende özellikle sabahları 10-15 kez ard arda hapşırıyorum çoğu zaman uykudan hapşırarak uyanıyorum hapşırınca da kasığıma sancı giriyor birden korkuyorum
valla ilk sağlığı olsun bebişlerimizinde gerisi Kısmet yaa :))ayy kız senesi olsun bence de :)) bayılıyorum kız çocuklarının şirinliğine
Var ama hic aklima gelmez yemek,canim istersenyiyorumAaaa neden yaa sevdiğin meyve yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?