2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim doktorum hapsirmanin oksurmenin hiç bir zarari yok o öyle korunakli bı yerdeki böyle şeylerden etkilenmez mrk etmeyin diye yazmış kitabinda
İyi bari yoksa çok hapşırıyorum hapşırınca da sanırım karnımda bebek sarsılıyor kısa sureli 3-5 saniye kramp oluyor

Yaa ben çok beğendim bu fotoyu hemen eşime de attım bi daha ki gittiğimizde netleşecek diye :) çok güzel maşallah maşallah darısı bize inşaallah bi daha ki gidişlerimizde

@Papatyamaviss benim miniğim okadar cok döndüki pek net olmadı fotosu acaba banada cinsiyet tahmini yaparmısınız
Belli olmuyor sanki canım. Hareket ettiği anda çekmişse belki. Benimki sabit duruyordu o an yakaladı doktor. Sonra hareket etmeye başladı. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Yaa ben çok beğendim bu fotoyu hemen eşime de attım bi daha ki gittiğimizde netleşecek diye :) çok güzel maşallah maşallah darısı bize inşaallah bi daha ki gidişlerimizde
Çok tatlısınız. :) :) Teşekkür ederim, evet netleşir sizler de görürsünüz. Biz de bekliyoruz bebiş fotoları. :))

Hapsirdığımda oluyor banada ama bazen çok ağrım oluyor bazen 5 dk sürüyor bazen 1 saat

Çok tatlısınız. :) :) Teşekkür ederim, evet netleşir sizler de görürsünüz. Biz de bekliyoruz bebiş fotoları. :))
Atmaz mıyım ben minnakımın fotolarını hiç albüm bile yaparım :)) yalnız resmen görmemişin bebeği olmuş modundayım ama oyle henüz gormedim sonuçta ilk bebiş

Atmaz mıyım ben minnakımın fotolarını hiç albüm bile yaparım :)) yalnız resmen görmemişin bebeği olmuş modundayım ama oyle henüz gormedim sonuçta ilk bebiş
Evet öyle oluyor gerçekten, insan en ufak şeyine seviniyor. Biz hareketlerini ilk defa gördük eşimle, sonra ultrason fotoğrafına bakıp yorum yapıp güldü. Millet bize bakıyor. Allah herkese nasip etsin. Çok güzel duygular. :))

Ben de öyleyim henüz net bile olmayan ultrason fotolarına bakarak sırıtık yüz ifadesiyle geliyoruz her doktordan çıktığımızda :)

Ay maşAllah subhanAllah kocaman bebiş olmuş minnacık da burnu varmış :)) kız gibi duruyor aynen Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ben de ilk çocuğum kız olsun diye içimden geçiriyorum ama nasip erkek olsa da benim biricik kuzum o

Ben de öyleyim henüz net bile olmayan ultrason fotolarına bakarak sırıtık yüz ifadesiyle geliyoruz her doktordan çıktığımızda :)
Hahaha Aynen biz de oyleyiz iste komik görünüyor galiba dışardan. :))))) Hareketlerini görünce de öyle olursunuz. :))) Resmen spor yapiyo gibiydi bi bacak yukarı bir bacak aşağı. Insan gülmekten kendini alamıyor. :)) Eve ultrason cihazı alıp 24 saat izleyesim geldi. Pahalı malesef.

Tabiki öyle :) Önce sağlıklı sonra gönlünüzden geçen olsun inşallah. :) Biz de kız istiyorduk, bakalim tahminler doğruysa kız gibi. Hayırlısı. :)

Ben de istiyorum ultrason cihazı eve baktık eşimle eşim de sana orta yollu bi araba alırız bunu alana kadar deyince arabayı seçtim Allah'ım o günleri göstersin bize ay çok sabırsızım ya sabır çekeyim azcık kendime geleyim

Hepinize tekrardan toplu şekilde teşekkür ederim. :) O kadar sıcak, o kadar canayakinsiniz ki... Güzel dilekleriniz, yorumlariniz beni çok mutlu etti. Sanki 40 yıldır tanışıyoruz gibi. Yazarken mutlu oldum. :)) Karşıdan aldığım güzel enerjinizle ben de size yansitmisim galiba. :) Biri görse bu ne gülüyor kendi kendine der, deli zanneder heralde. Iyi ki varsınız. Hepiniz güzel haberler alin, rahat hamilelikler geçirin inşallah.

Yurt dışında doğumlar hep normal . Sizin de öyle mi oldu? Kolay mıydı doğumunuz?
Evet cnm burda anca belki oda, 100 kadindan 1i sezeryan olur ... cogunlukla normal dogum oluyor. benim dogumum sukur kesintisiz bi sekilde cok kolay gecti 14 gibi suyum geldi ve sancim basladi 16 da bebegim kucagimdaydi insallah buda oyle kolay olur

Evet cnm burda anca belki oda, 100 kadindan 1i sezeryan olur ... cogunlukla normal dogum oluyor. benim dogumum sukur kesintisiz bi sekilde cok kolay gecti 14 gibi suyum geldi ve sancim basladi 16 da bebegim kucagimdaydi insallah buda oyle kolay olur
Maşallah ilk bebekte zor oluyor doğumlar diyorlar ama 2 saatte Doğum olmuş sizin ikinci çok daha çabuk olur o zaman maşallah

Aynisi bende de var bahar alerjisi 2 aydır geçmedi ve hapşırmaktan mahvoldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…