Bizde özelde Dr gittik 10+3 idim bu gün maşallah 11+1 çıktı ultrasonda Dr herşey güzel dedi kanama alanı yok olmuş 10 gün sonra gel dedi nifty için 4.41 cm idi kuzum oynuyordu elleri ile çok mutlu olduk
Rabbim korusun meleklerimizi
Bizde özelde Dr gittik 10+3 idim bu gün maşallah 11+1 çıktı ultrasonda Dr herşey güzel dedi kanama alanı yok olmuş 10 gün sonra gel dedi nifty için 4.41 cm idi kuzum oynuyordu elleri ile çok mutlu olduk
Arkadaşlar çok utanarak yazıyorum amaaa malesef başıma bu geldi
Çok sıkıştığımda tuvalete koştururken ya da üstümü çıkarmaya çalışırken idrarımı kaçırıyorum!
Ben hayatımda hiç bilmem böyle bi şey! Ya böyle olan var mı başka? Ama dediğim gibi çok tuttuğum zaman oluyor
Benim oğlumda oldu yazın çok su icmistim 26 haftalık gebe iken iş yerinde bacaklarin arasında damla damla altı suyum geldi sanıp wcye gittiğimde şarıl şarıl yaptım ağladım hangi delikten ne geldiğini göbekten de giremedim Dr gittim acilen digumhaneye alındım Dr baktı Altan açılma yok sonra dedi ki işemişsin dedi gülerek ben rezil tabiki
Benim oğlumda oldu yazın çok su icmistim 26 haftalık gebe iken iş yerinde bacaklarin arasında damla damla altı suyum geldi sanıp wcye gittiğimde şarıl şarıl yaptım ağladım hangi delikten ne geldiğini göbekten de giremedim Dr gittim acilen digumhaneye alındım Dr baktı Altan açılma yok sonra dedi ki işemişsin dedi gülerek ben rezil tabiki
Saçını boyatmak zorunda olanlar... Ne yapıyorsunuz?
Ayda 2 defa boyardım. 17 nisandan beri boyamıyorum. Bu görüntüme alıştım gibi zaten hep evdeyim ama dışarı çıktığımda zorlayacak beni bu görüntü . 3.ncü aydan sonra doğal boya uygulaması yaptıracağım diyordum ancak doğal boya yokmuş Anonyaklı ve Amonyaksız boya varmış. İnşallah zararı olmaz ..
aynen erkek için öyle diyorlar kıza benzeyen erkek cıktıgı olabılıyor :) ama bizim bi arkadaşa ilk erkek gibi dedi doktor sonrakı kontroolde öğrendi kız mış meğersem :) bizim doktorlar en azından tahmınde bulunuyor.Yurtdısında 20 hafta olmadan söylemiyorlarmıs düşünsene çatlarsın Benim bi arkadasımada 12.hafta erkek dedıler 16 haftada net erkek denildi
Kızlar merhaba, uzun suredir sadece okuyordum Şu iki gündür bazı sebeplerden ötürü asiri gergin, kaygili, üzüntülü ve aglamali günler geciriyorum.geçen haftalarda yokken Bugun kasigimda agri olusuyor.afedersiniz bazen altima da vuruyor çok hafif bir agri. Stresten olabilir mi sizce:/
Suan anlattığın olayın aynısını yaşıyorum. Bayrama gireceğimiz hafta doktora gittim 2 gün sonra sol kasığımda hafif de alta vuran ağrılar seyretti. Bayramda 3 gün yattım. Yatınca duruyordu kalkınca başlıyordu ağrılar. Wc yaparken pantolon hatta kilodumu giyerken bile ağrım oluyor. İlk endişelenmedim ama 1 hafta oldu geçmeyince dr a gittim. Baktı her şey normal endişelenme rahmin bebekle birlikte büyüyor ve bağlarında oluyor o ağrı dedi. Hala ağrım var. İş yerinde 5 metre yürüsem hemen oturasım geliyor ağrım oluyor diye. İçini rahat tut bebek gelişiyor ve büyüyor biraz annesinin canını yakıyor o kadar
Ben de göremedim sanki ya o yuzden erkektir diye tahmin ettim :) çok heycanlı benimkini atsam size aaaa kız buuu dersiniz ama 9+6 daydım ve genital tüberkül birbirine çok benziyormuş 11. Hafta dolana kadar :)
Ben de göremedim sanki ya o yuzden erkektir diye tahmin ettim :) çok heycanlı benimkini atsam size aaaa kız buuu dersiniz ama 9+6 daydım ve genital tüberkül birbirine çok benziyormuş 11. Hafta dolana kadar :)
Ya hayırlısıyla bi görsek fıstıklarını pipilerini de Ben zaten kız hissediyorum erkek olursa çok şaşırırım. Biz nasıl sabredecez bir an önce büyüsün öpüp koklayım istiyorum