2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallah bebise gozun aydin insallah sorunsuz atlatirsin kalan sureyi

Benim oğlumda oldu yazın çok su icmistim 26 haftalık gebe iken iş yerinde bacaklarin arasında damla damla altı suyum geldi sanıp wcye gittiğimde şarıl şarıl yaptım ağladım hangi delikten ne geldiğini göbekten de giremedim Dr gittim acilen digumhaneye alındım Dr baktı Altan açılma yok sonra dedi ki işemişsin dedi gülerek ben rezil tabiki

Canımmm çok sevindim valla maşallah maşallah ikinize de :) Bu da erkek sanki sen ne hissediyorsun :)

Maşallah ilk bebekte zor oluyor doğumlar diyorlar ama 2 saatte Doğum olmuş sizin ikinci çok daha çabuk olur o zaman maşallah
insallah cnm:) hepimizin guzel dogumlari olsun
benim arkadaslarimdan boyuyan oldu hamileliklerinde ve doktorlari bisey dememis...

20
Canımmm çok sevindim valla maşallah maşallah ikinize de :) Bu da erkek sanki sen ne hissediyorsun :)
Banada kız gibi geldi sanki nubu paralel goruruyorum doğru görüyorsam tabi :)

Suan anlattığın olayın aynısını yaşıyorum. Bayrama gireceğimiz hafta doktora gittim 2 gün sonra sol kasığımda hafif de alta vuran ağrılar seyretti. Bayramda 3 gün yattım. Yatınca duruyordu kalkınca başlıyordu ağrılar. Wc yaparken pantolon hatta kilodumu giyerken bile ağrım oluyor. İlk endişelenmedim ama 1 hafta oldu geçmeyince dr a gittim. Baktı her şey normal endişelenme rahmin bebekle birlikte büyüyor ve bağlarında oluyor o ağrı dedi. Hala ağrım var. İş yerinde 5 metre yürüsem hemen oturasım geliyor ağrım oluyor diye. İçini rahat tut bebek gelişiyor ve büyüyor biraz annesinin canını yakıyor o kadar

20

Banada kız gibi geldi sanki nubu paralel goruruyorum doğru görüyorsam tabi :)
Ben de göremedim sanki ya o yuzden erkektir diye tahmin ettim :) çok heycanlı benimkini atsam size aaaa kız buuu dersiniz ama 9+6 daydım ve genital tüberkül birbirine çok benziyormuş 11. Hafta dolana kadar :)

Ben de göremedim sanki ya o yuzden erkektir diye tahmin ettim :) çok heycanlı benimkini atsam size aaaa kız buuu dersiniz ama 9+6 daydım ve genital tüberkül birbirine çok benziyormuş 11. Hafta dolana kadar :)
Benziyor evet ama doktorlarda nuba bakarakta tahmin ediyorlar bir kaç doktor böyle tahmin ettiğini söyledi

Benziyor evet ama doktorlarda nuba bakarakta tahmin ediyorlar bir kaç doktor böyle tahmin ettiğini söyledi
Ya hayırlısıyla bi görsek fıstıklarını pipilerini de Ben zaten kız hissediyorum erkek olursa çok şaşırırım. Biz nasıl sabredecez bir an önce büyüsün öpüp koklayım istiyorum

buda arkadasimin bebegi :) suan 16 haftalik ve erkek oldugu kesinlesmis.. burdaki resimde 11+4 haftalikmis belli oluyormuydu erkek oldugu gercekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…