2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yakinda doktora gittinizmi yada gitcekmisiniz
Cuma gidecegiz inşallah 11+5 olucam oglumda 11+4 de cinsiyeti söylemişti bakalım gosterecekmi tabi önce bi kalp atışlarını göreyim ekranda ıyi olduğu'nu duyayım en çokta bunu merak ediyorum en son 7 haftalık ti gittigimde

Tutma. Niye tutuyorsun?

Ay isteyerek tutar mıyım hiç? Trafikte oluyorum mesela, hiçbir şey yokken birden idrarım geliyo
Arabadan inip eve girene kadar iyice sıkıştırıyo
Aşırı hareketli bi hayatım var, zamanımın çoğu dışarıda geçiyo. Evde olduğum zaman tabiki tutmuyorum, hep dışarıda yakalıyo beni

Kızlar merhaba, uzun suredir sadece okuyordum Şu iki gündür bazı sebeplerden ötürü asiri gergin, kaygili, üzüntülü ve aglamali günler geciriyorum.geçen haftalarda yokken Bugun kasigimda agri olusuyor.afedersiniz bazen altima da vuruyor çok hafif bir agri. Stresten olabilir mi sizce:/

O zaman ayrı. Yapacak bişey yok.
Ah ah ne güzel diyorsun;hareket , dışarısı... Bugün iyi gibiyim dışarı çıkabilirim dedim . Bi uzandım 2 saat uyumuşum yine ...

İlkinde doğru tahmin yapabildi mi doktor? Benim ilkinde 12. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftafa yüzde yüz erkek dedi. Bakalım bu bebişime ne diyecek?

Saçını boyatmak zorunda olanlar... Ne yapıyorsunuz?
Ayda 2 defa boyardım. 17 nisandan beri boyamıyorum. Bu görüntüme alıştım gibi zaten hep evdeyim ama dışarı çıktığımda zorlayacak beni bu görüntü . 3.ncü aydan sonra doğal boya uygulaması yaptıracağım diyordum ancak doğal boya yokmuş Anonyaklı ve Amonyaksız boya varmış. İnşallah zararı olmaz ..

büyük ihtimal canım cunku ıster ıstemez vucudum ksılıyo sıkıyoo kendini bu da cıkıyor tabı

İlkinde doğru tahmin yapabildi mi doktor? Benim ilkinde 12. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftafa yüzde yüz erkek dedi. Bakalım bu bebişime ne diyecek?
Kızda bazen yanılma olabiliyor canım ama erkek olduğu için genital organı çok rahat seçilebiliyor ki bizim baya belirgindi

Kızda bazen yanılma olabiliyor canım ama erkek olduğu için genital organı çok rahat seçilebiliyor ki bizim baya belirgindi
aynen erkek için öyle diyorlar kıza benzeyen erkek cıktıgı olabılıyor :) ama bizim bi arkadaşa ilk erkek gibi dedi doktor sonrakı kontroolde öğrendi kız mış meğersem :) bizim doktorlar en azından tahmınde bulunuyor.Yurtdısında 20 hafta olmadan söylemiyorlarmıs düşünsene çatlarsın Benim bi arkadasımada 12.hafta erkek dedıler 16 haftada net erkek denildi

Ben de boyayamadım ya aktı diplerim çıktı ama allahtan kapalıyım bi eşim görüyor en pasaklı hallerimi

O zaman ayrı. Yapacak bişey yok.
Ah ah ne güzel diyorsun;hareket , dışarısı... Bugün iyi gibiyim dışarı çıkabilirim dedim . Bi uzandım 2 saat uyumuşum yine ...

9.-10. haftalarda ben de öyleydim. Öğleden sonra full uyuyordum, daha doğrusu resmen bayılıyordum oturma odasında
Şimdi 11+3' teyim. Öyle ağır uykularım kalmadı desem olur yani. Hamilelikte her hafta farklı bi deneyim yaşıyor insan ama güzel oluyo ya

Canım sorun ne bilmiyoruz ama bu gebelik döneminde bizler de fazla hassas oluyoruz bende aslında sorun sayılmayacak şeylere ağlayıp zırlıyorum sonra ben tek değilim bebeğimi üzemem deyip toparlanıyorum hemen özür diliyorum bebeğimden, stres olmamaya çalış kasık ağrıları zaman zaman hepimizde oluyor yorulduğumuzda ani hareketlerde fazla ayakta durduğumuzda falan kafanı takma bebişin iyidir

Masallah minigine canım test sonuçları da güzel gelsin insallah

Canım ne oldu öyle stres etki yapar sakin ol lütfen hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil

Ben kına yaptım içine Hint kınası kattim iyi durumda şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…