Buyuk ihtimal yastan istemisCanım 33 yaşındayım, ailede de herhangi bir sıkıntılı durum yok, ultrasonda da olumsuz birşey görmediğini söyledi. Test için fiyat yüksek ve bir neden olmadığından da sigortadan geri ödeme alamayacağım ama %99 netlikte sonuç alınıyormuş. Napsam bilemedim
Kötüyü düşünmek istemiyorum açıkçası şu an, 35 yaş sınırı var genelde ama 35’e de bişi kalmadı:)Buyuk ihtimal yastan istemis
Herhangi bir durum olursa aldircan mi ? Aldirmicaksan gerek yok benim dusuncem
Sadece durumunu bilmis olursun
Suan 13. Haftandasin dogru tahmin edebilir aslinda. Sen usg görüntünü buraya at kizlar yorumlasin:))Bana cinsiyetuni erkek derse inanmicam kiz derse inanicam
Kizimda oglan dedu sonradan degisti
Genetik testi ozel hastanelerde mi oluyirKötüyü düşünmek istemiyorum açıkçası şu an, 35 yaş sınırı var genelde ama 35’e de bişi kalmadı:)
Banada nifty önerildi canım ense kalınlığı çok iyi çıktı rabbime binlerce şükür maddi durumun iyi ise yaptır derimKızlar merhaba, dün dr a gittim. 2li test yerine genetik testi yaptırmamı söyledi. Bir problem mi gördünüz dediğimde, hayır kesin sonuç almak için dedi. Kafam karıştı açıkçası, genetik test istenen oldu mu?
Bu arada cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi,:)) çok erken değil mi acaba?
Kizimda 3bucuk aylikken erkek dediSuan 13. Haftandasin dogru tahmin edebilir aslinda. Sen usg görüntünü buraya at kizlar yorumlasin:))
Özel laboratuvar gelip senden kan alıyor canımGenetik testi ozel hastanelerde mi oluyir
Bazen oluyor oyle malesef. Iyi bir cihaz ve tecrubeli bi dr suan dogru tahmin yurutur. Benim kizimda dr 11. Haftada nub teorisine gore kiz dediKizimda 3bucuk aylikken erkek dedi2dır devlete gıdıyorum usg goruntusu veren yok bırdahakıne nasıpse ıstıcem
Anladım tesekkurvederım :) sen basılsın basıl oldunÖzel laboratuvar gelip senden kan alıyor canım
Benim dr um özelde ama genetik testi yapacak yer ayrı. kan alıp yurtdışına gönderiyorlarmış. Anne kanından bebeğin dna sını ayırıp öyle çalışıyorlarmış.Genetik testi ozel hastanelerde mi oluyir
Daha iyiyim şükür kahverengi lekelenme oluyor aradaAnladım tesekkurvederım :) sen basılsın basıl oldun
Ayy evet öyle bişi. Yaptırıcam sanırım. Sen yaptırdın mı? Bir sorun mu görüp önerdi yoksa tedbir olarak mı?Banada nifty önerildi canım ense kalınlığı çok iyi çıktı rabbime binlerce şükür maddi durumun iyi ise yaptır derim
Senın kı dogru cıkmış be guzel :) benımkıne ozamn prof bakmıştıBazen oluyor oyle malesef. Iyi bir cihaz ve tecrubeli bi dr suan dogru tahmin yurutur. Benim kizimda dr 11. Haftada nub teorisine gore kiz dedi
Hadi ya bi de prof mu yanlis yorumladi. Benimki de doc tuSenın kı dogru cıkmış be guzel :) benımkıne ozamn prof bakmıştı
Ya ben bunda da kız hıssedıyorum
Kusman varsa yatsan ıyı olur nencw hastanede cunku ınsan zorlanıyor :/ sukur bende ıyıyım ılaçlarla:)Daha iyiyim şükür kahverengi lekelenme oluyor arada
Sen nasılsın
Ama hatırladıgım ozaman ense kalınlıgından tahmın ettıydı ondan yanlıs cıkabılıyırmuşHadi ya bi de prof mu yanlis yorumladi. Benimki de doc tu
Ben 10 gün sonra dedi bebek biraz daha büyüsün dedi şükür sıkıntı yok şimdilik ana yaştan dolayı sıkıntılı çıkar dedi bu nedenle bende en baştan ikili üçlü test düşünmedum tedbir ve birazda yaştan dolayı zorunluluk benimkiAyy evet öyle bişi. Yaptırıcam sanırım. Sen yaptırdın mı? Bir sorun mu görüp önerdi yoksa tedbir olarak mı?
Aynen bana da 2 hafta sonra yaptır dedi. Sana hangi firmanın telefonunu vs verdi? Benim elime bi broşür verdi aradım konuştum. Gelip kendileri alıyormuş kanı vs. Bir de fiyat olarak ne söylediler?Ben 10 gün sonra dedi bebek biraz daha büyüsün dedi şükür sıkıntı yok şimdilik ana yaştan dolayı sıkıntılı çıkar dedi bu nedenle bende en baştan ikili üçlü test düşünmedum tedbir ve birazda yaştan dolayı zorunluluk benimki
Kusma arada oluyor ama bulantı hissi hep varKusman varsa yatsan ıyı olur nencw hastanede cunku ınsan zorlanıyor :/ sukur bende ıyıyım ılaçlarla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?