2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Buyuk ihtimal yastan istemis
Herhangi bir durum olursa aldircan mi ? Aldirmicaksan gerek yok benim dusuncem
Sadece durumunu bilmis olursun

Günaydın
Yakın yaşlar ile evlâd sahibi olacak arkadaşlar çok doğru bir karar vermissiniz ben oğlum 5 yaşından beri istedim şimdi nasip oldu inşallah bu yavruyu sağlıkla kucağıma almak nasip olur oğlum tek büyüdü siz yavrulariniza en yakın arkadaşlarini hediye ediyirsunuz beraber oynayıp birbirlerine destek olacaklar elbet kıskançlıklar kavgalar olacak ama rabbim size bu melekleri bu kadar çabuk emanet ediyorsa emin olun bu gücü rabbim sizde gördüğü içindir
Benim oğlan 11 yaşında olacak kardeşi doğduğunda çocuklukta pek paylaşım olmasa da ergenlik sonrasında ikisi birlikte olacak benimde 11 yaş küçük kardeşim var şimdi benimle herşeyi konuşuyor destek oluyor buda oğlum ile kardeşi ilişkisi için bana umud veriyor

Banada nifty önerildi canım ense kalınlığı çok iyi çıktı rabbime binlerce şükür maddi durumun iyi ise yaptır derim

Ayy evet öyle bişi. Yaptırıcam sanırım. Sen yaptırdın mı? Bir sorun mu görüp önerdi yoksa tedbir olarak mı?
Ben 10 gün sonra dedi bebek biraz daha büyüsün dedi şükür sıkıntı yok şimdilik ana yaştan dolayı sıkıntılı çıkar dedi bu nedenle bende en baştan ikili üçlü test düşünmedum tedbir ve birazda yaştan dolayı zorunluluk benimki

Aynen bana da 2 hafta sonra yaptır dedi. Sana hangi firmanın telefonunu vs verdi? Benim elime bi broşür verdi aradım konuştum. Gelip kendileri alıyormuş kanı vs. Bir de fiyat olarak ne söylediler?

Kusman varsa yatsan ıyı olur nencw hastanede cunku ınsan zorlanıyor :/ sukur bende ıyıyım ılaçlarla:)
Kusma arada oluyor ama bulantı hissi hep var
Ben taburcu oldum cuma günü canım evde dinleniyorum devamlı
Hayırlısı ile bu dönemi de atlatırız inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…