2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masasllah canim. Dr cinsiyet tahmininde bulundu mu acaba. Nub teorisine gore bu haftalarda tahmin yurutuyolar ya. Ben cok yorumlayamiyorum ama sanki cikinti popoya paralel gibi geldi. Kizin mi olacak acaba
Canım teşekkür ederim. :) Doktorum kıza benziyor ama daha erken dedi. Buradaki arkadaşlar da kız dediler. :) Biz de başından beri kız istiyorduk sonra öyle hissettim iyice. :)))) Hayırlısı.

kizlar bu uygulamayi biliyor mushnuz indirim gebelik takvimi cok guzel uzerindeki yuvarlaktada bilgiler yaziyor

Kizlar bende yarin ikili testimin sonucunu alicam. Birde benden dr bel acikligi testi istedi o yuzden randevu aldim kendi dr uma ona sorucam neden istemis olabilir diye. Gecen haftadan beri kafam cok karisik ve cok mutsuzum bisey mi var bebegimde diye dua edin lutfen mutlu bi haber aliyim dr umdan

Canım spina bifida yani omurilik açıklığı zaten ikili test sonucunda çıkan birşey ekstra yapildigini senden duyuyorum yanlış anlamis olabilirmisin doktoru ? Folik asidini düzenli kullandin mi ?

Canım spina bifida yani omurilik açıklığı zaten ikili test sonucunda çıkan birşey ekstra yapildigini senden duyuyorum yanlış anlamis olabilirmisin doktoru ? Folik asidini düzenli kullandin mi ?
Kullandim 6.haftadan itibaren ama dr um biraktirdi kan sonuclarimi gorup. Bende ona takildim iste bisey mi gordu ultrasondan da bakti ya hani kesin tani olsun diye mi bidaha randevu verdi bilmiyorum bende dusunup duruyorum gunlerdirr..

Kızlar bişey sormak istiyorum çay kahve iciyomusunuz günlük ne kadar doktorlariniz bu konu için bişey dedimi??

Kızlar bişey sormak istiyorum çay kahve iciyomusunuz günlük ne kadar doktorlariniz bu konu için bişey dedimi??
İnan hiç canım istemiyor. Bazen bir bardak çay . Kahve içersem 1 çay kaşığı kahveyle yapıp içiyorum. Ama ne zamandır canım istemiyor .
Ama edindiğim bilgiye göre günde 2 kahve veya 2 çay veya bir parça çikolata tüketilebilir.

Kizlar nasil baslayacagimi bilmiyorum normalinde asiri kiskanc ve sabirsiz bi insanim bir kac gere esimin yanlislarini yakaladim 3 gun once yine yakaladim ve yaptigi hatayi savundu bna arrik daya nacak gucum kalmadi ondan bir cocugum olacak belki ben kuruntu yapiyorum diyorum ama gozler yalan soylemez bir kac gundurde ilgiaizdi ztn dun aksam kavga kiyamet ne yapacagimi sasirdim evlere sigmiyorum kafamdan deli deli seyler geciyor ve karnimdaki yavrucuga zarar veriyorum ister istemez bna bir akil verin bn delirmeden

Kafandan o deli deli şeyleri uzaklaştır önce. Balkona falan çık nefes terapisi yap . Dua et. Sakinleşince eşinle konuş . Allah kocalarımızın da yardımcısı olsun ; adet Oluruz kaprisimizi çekerler, gebe oluruz kahrımızı çekerler, yarın lohusayken yine çekecekler ....
Baktın eşin alttan almıyor . Halden anlamıyor . Acitasyon yap ağla. Hayatta dayanamıyorlar

Hayir bna ne kadar duskun oldugunu biliyorum kendi kendime kuruyorum ve ona psikolojik siddet uyguluyorum sanki bnle ilgilenmiyormus gibi geliyor bna nasil olacak nasil yapcam bilmiyorum ztn dengesozdim hamilelikten beri iyice dengesizlestim ayrica devamli bir calisma hayatim vardi hamilelikten 1 ay once de isi birakmistim calismiyor olusumda bsni benim iradem disinda depresyona sokuyor alisik degilim cunku

Hımm . Bu durumda sana senden başka kimse yardım edemez canım. En büyük destekçin de eşin olacak şüphesiz. Kendini yıpratma. Başedemezsen bir uzmana danışabilirsin

Hımm . Bu durumda sana senden başka kimse yardım edemez canım. En büyük destekçin de eşin olacak şüphesiz. Kendini yıpratma. Başedemezsen bir uzmana danışabilirsin
Is bulup calissam ne kadar calisa bilirom ki ztn zor bir hamilelik geciriyorum en az haftada bir acillik oluyorum enfeksiyonum var dislerim gitti huysuzlastim ne yapacagimi sasirmis durumdayim cikip disarda gezsem sanki maddi acidan esimi zora sokacakmisim gibi geliyor cunku hep kendim calisip harcadim simdi nasil olur gercekten bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…