Eki Görüntüle 2160356
11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))
Masasllah canim. Dr cinsiyet tahmininde bulundu mu acaba. Nub teorisine gore bu haftalarda tahmin yurutuyolar ya. Ben cok yorumlayamiyorum ama sanki cikinti popoya paralel gibi geldi. Kizin mi olacak acaba
Masaallah. Zamanlaman guzel olmus. Ben biraz erkenci davrandim sanirimkizim 18 aylik. Eğer beklenen dogum tarihi tam olursa kizimla simdiki bebegimin dogum gunleri arasinda 1 gun fark oluyor
Kusma da cok mu oyleyse ilac veriyor doktor ben 5. Haftadan beri bu haldeyim gececegi yok sanki ben de acayip bunaldim hayattan kopuk haldeyim 1 aydir, 10dk bir kusunca gunde 2 ilac aliyorum insallah tez zamanda akar zaman gecer bu sıkıntilar
Masaallah. Zamanlaman guzel olmus. Ben biraz erkenci davrandim sanirimkizim 18 aylik. Eğer beklenen dogum tarihi tam olursa kizimla simdiki bebegimin dogum gunleri arasinda 1 gun fark oluyor
Kızlar merhaba, dün dr a gittim. 2li test yerine genetik testi yaptırmamı söyledi. Bir problem mi gördünüz dediğimde, hayır kesin sonuç almak için dedi. Kafam karıştı açıkçası, genetik test istenen oldu mu?
Bu arada cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi,:)) çok erken değil mi acaba?
Kızlar merhaba, dün dr a gittim. 2li test yerine genetik testi yaptırmamı söyledi. Bir problem mi gördünüz dediğimde, hayır kesin sonuç almak için dedi. Kafam karıştı açıkçası, genetik test istenen oldu mu?
Ay masasllah. Iki kardes icin en uygun yas araligina denk gelmis sizinki. Biz 2 yas sendromu yasarken siz ne guzel kardes korumaciligini yasiyor olacaksiniz insaallah
Canım 33 yaşındayım, ailede de herhangi bir sıkıntılı durum yok, ultrasonda da olumsuz birşey görmediğini söyledi. Test için fiyat yüksek ve bir neden olmadığından da sigortadan geri ödeme alamayacağım ama %99 netlikte sonuç alınıyormuş. Napsam bilemedim
Ay masasllah. Iki kardes icin en uygun yas araligina denk gelmis sizinki. Biz 2 yas sendromu yasarken siz ne guzel kardes korumaciligini yasiyor olacaksiniz insaallah