2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de pek iyi değilim psikolojik açıdan.

Ben bir de ilk doğumum sonrası pek sevimsiz günler geçirdim. Destek almak benim için en iyisi
Kendimden nefret ettim ya. Bi insanın hep mi midesi bulanır. Geçmiyor geçmiycek mi nedir ? Allahım yeter artık bitsin diye ağladım durdum.

Masasllah canim. Dr cinsiyet tahmininde bulundu mu acaba. Nub teorisine gore bu haftalarda tahmin yurutuyolar ya. Ben cok yorumlayamiyorum ama sanki cikinti popoya paralel gibi geldi. Kizin mi olacak acaba

Kendimden nefret ettim ya. Bi insanın hep mi midesi bulanır. Geçmiyor geçmiycek mi nedir ? Allahım yeter artık bitsin diye ağladım durdum.
Kusma da cok mu oyleyse ilac veriyor doktor ben 5. Haftadan beri bu haldeyim gececegi yok sanki ben de acayip bunaldim hayattan kopuk haldeyim 1 aydir, 10dk bir kusunca gunde 2 ilac aliyorum insallah tez zamanda akar zaman gecer bu sıkıntilar

Kızlar merhaba, dün dr a gittim. 2li test yerine genetik testi yaptırmamı söyledi. Bir problem mi gördünüz dediğimde, hayır kesin sonuç almak için dedi. Kafam karıştı açıkçası, genetik test istenen oldu mu?

Bu arada cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi,:)) çok erken değil mi acaba?

Nub teorisiyle cinsiyet tahmin etmek icin 11. Haftada olmaniz gerekli en erken. Genetik testle ilgili bilgim ve fikrim yok

Gende ileri yas oldu mu genetigu istiyirlar diye biliyirum
Yasiniz kac ?

Gende ileri yas oldu mu genetigu istiyirlar diye biliyirum
Yasiniz kac ?
Canım 33 yaşındayım, ailede de herhangi bir sıkıntılı durum yok, ultrasonda da olumsuz birşey görmediğini söyledi. Test için fiyat yüksek ve bir neden olmadığından da sigortadan geri ödeme alamayacağım ama %99 netlikte sonuç alınıyormuş. Napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…