Kendimden nefret ettim ya. Bi insanın hep mi midesi bulanır. Geçmiyor geçmiycek mi nedir ? Allahım yeter artık bitsin diye ağladım durdum.Ben de pek iyi değilim psikolojik açıdan.
Ben bir de ilk doğumum sonrası pek sevimsiz günler geçirdim. Destek almak benim için en iyisi
Masasllah canim. Dr cinsiyet tahmininde bulundu mu acaba. Nub teorisine gore bu haftalarda tahmin yurutuyolar ya. Ben cok yorumlayamiyorum ama sanki cikinti popoya paralel gibi geldi. Kizin mi olacak acabaEki Görüntüle 2160356 11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))
Bulantin cok kotuyse dr danis istersen. Hap falan veriyorlar. Ya da cubuk kraker yemeyi denesen belki iyi gelirKendimden nefret ettim ya. Bi insanın hep mi midesi bulanır. Geçmiyor geçmiycek mi nedir ? Allahım yeter artık bitsin diye ağladım durdum.
Nasil yaniBenim dogdugumda bile bingildak kapanmis o derece dusunun kizlar
Masaallah. Zamanlaman guzel olmus. Ben biraz erkenci davrandim sanirimEkimde 3 yaş olacak. 32 aylık kızım.
Senin çocuğun kaç yaşında
Yakin sayilir bebeklerin yaslari sizinle. Insaallah 2. Cocuklar geldiginde isimiz cok zor olmaz.masallah :) benim kizimda 16 aylik
Kusma da cok mu oyleyse ilac veriyor doktor ben 5. Haftadan beri bu haldeyim gececegi yok sanki ben de acayip bunaldim hayattan kopuk haldeyim 1 aydir, 10dk bir kusunca gunde 2 ilac aliyorum insallah tez zamanda akar zaman gecer bu sıkıntilarKendimden nefret ettim ya. Bi insanın hep mi midesi bulanır. Geçmiyor geçmiycek mi nedir ? Allahım yeter artık bitsin diye ağladım durdum.
Ayyyy ne guzel ikisunin dogum gunleru ayniiiMasaallah. Zamanlaman guzel olmus. Ben biraz erkenci davrandim sanirimkizim 18 aylik. Eğer beklenen dogum tarihi tam olursa kizimla simdiki bebegimin dogum gunleri arasinda 1 gun fark oluyor
Masaallah kiziniz kac yasinda
Ayyyy ne guzel ikisunin dogum gunleru ayniiibenim kizimunlada aralarinda 1ay olucak InsaAllah kasim-aralik
3 bucuk kaskmda yasini doldurcak nasipse :)Masaallah kiziniz kac yasinda
Nub teorisiyle cinsiyet tahmin etmek icin 11. Haftada olmaniz gerekli en erken. Genetik testle ilgili bilgim ve fikrim yokKızlar merhaba, dün dr a gittim. 2li test yerine genetik testi yaptırmamı söyledi. Bir problem mi gördünüz dediğimde, hayır kesin sonuç almak için dedi. Kafam karıştı açıkçası, genetik test istenen oldu mu?
Bu arada cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi,:)) çok erken değil mi acaba?
Gende ileri yas oldu mu genetigu istiyirlar diye biliyirumKızlar merhaba, dün dr a gittim. 2li test yerine genetik testi yaptırmamı söyledi. Bir problem mi gördünüz dediğimde, hayır kesin sonuç almak için dedi. Kafam karıştı açıkçası, genetik test istenen oldu mu?
Bu arada cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi,:)) çok erken değil mi acaba?
Ay masasllah. Iki kardes icin en uygun yas araligina denk gelmis sizinki. Biz 2 yas sendromu yasarken siz ne guzel kardes korumaciligini yasiyor olacaksiniz insaallah3 bucuk kaskmda yasini doldurcak nasipse :)
Bana cinsiyetuni erkek derse inanmicam kiz derse inanicamNub teorisiyle cinsiyet tahmin etmek icin 11. Haftada olmaniz gerekli en erken. Genetik testle ilgili bilgim ve fikrim yok
Canım 33 yaşındayım, ailede de herhangi bir sıkıntılı durum yok, ultrasonda da olumsuz birşey görmediğini söyledi. Test için fiyat yüksek ve bir neden olmadığından da sigortadan geri ödeme alamayacağım ama %99 netlikte sonuç alınıyormuş. Napsam bilemedimGende ileri yas oldu mu genetigu istiyirlar diye biliyirum
Yasiniz kac ?
Umarin dedigin gibi olur :)Ay masasllah. Iki kardes icin en uygun yas araligina denk gelmis sizinki. Biz 2 yas sendromu yasarken siz ne guzel kardes korumaciligini yasiyor olacaksiniz insaallah
Canım nub teorisi ne bilmiyorum ama ultrasonda uzun uzun baktı büyük ihtimal kız dedi:)Nub teorisiyle cinsiyet tahmin etmek icin 11. Haftada olmaniz gerekli en erken. Genetik testle ilgili bilgim ve fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?