- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Benim karar vermem kolay olmadı :) Kızım ekim ben kasım 2. bebek kısmetse aralık hep kış :)Masaallah. Zamanlaman guzel olmus. Ben biraz erkenci davrandim sanirimkizim 18 aylik. Eğer beklenen dogum tarihi tam olursa kizimla simdiki bebegimin dogum gunleri arasinda 1 gun fark oluyor
Sakin canım geçecek başka dert olmasın 12 haftada azalırKendimden nefret ettim ya. Bi insanın hep mi midesi bulanır. Geçmiyor geçmiycek mi nedir ? Allahım yeter artık bitsin diye ağladım durdum.
Daha bana firma ismi vermedi özelden bana ismi ve fiyatı yazarmísinAynen bana da 2 hafta sonra yaptır dedi. Sana hangi firmanın telefonunu vs verdi? Benim elime bi broşür verdi aradım konuştum. Gelip kendileri alıyormuş kanı vs. Bir de fiyat olarak ne söylediler?
InsaAllah Allah yardımcın olsun amıııınKusma arada oluyor ama bulantı hissi hep var
Ben taburcu oldum cuma günü canım evde dinleniyorum devamlı
Hayırlısı ile bu dönemi de atlatırız inşallah hepimiz
Canım nacizane fikrimi söyleyim, tabiki karar senin. İnsan doktordan böyle bir şey duyunca panik olup, ne lazımsa hemen yapayım istiyor biliyorum. Sen şu an nerede yaşıyorsan oradaki bilinen deneyimli tecrübeli doktor araştırması yap 2 farklı doktorla daha görüş bence. Her doktorun yorumu farklı olabilir. Ben 34 yaşındayım. Ben de dün gittim doktora ikili test yaptı. Hatta üçlü test ne zaman olacak dedim. İkili testin sonucu çıksın. Bir sorun görülmezse ona gerek duymuyoruz yapmayız dedi. Bu doktorun bilgisine, tecrübesine çok güvenirim. Bir arkadaşımın doktoru da buydu. Hatta onun ikili testinde risk oranı biraz yüksek çıkmıştı. Onlar hemen panikle birkaç doktora daha gösterdiler. Doktorların çoğu bu genetik testi yaptırması gerektiğini söyledi. Ama kendi doktoru buna gerek olmadığını, diğer tüm verilerin bebeğin sağlıklı olduğunu gösterdiğini söyledi. Onlar da yaptırmadı. Maşallah 4 yaşında çok sağlıklı bir oğlu var. Yani kısacası bu testi yaptırmadan birkaç doktorla daha görüş derim. Daha sen ikili testi bile yaptırmamışsın. Allah korusun bir sorun olsa da genetiği düşünsen neyse. Yaşın daha 35 altı. Sen bilirsin tabi canım.Kızlar merhaba, dün dr a gittim. 2li test yerine genetik testi yaptırmamı söyledi. Bir problem mi gördünüz dediğimde, hayır kesin sonuç almak için dedi. Kafam karıştı açıkçası, genetik test istenen oldu mu?
Bu arada cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi,:)) çok erken değil mi acaba?
Tamam canım gönderiyorum, sen de iletir misin öğrendiğindeDaha bana firma ismi vermedi özelden bana ismi ve fiyatı yazarmísin
O gün verir sanırım bana
Canım çok teşekkürler bilgilendirme ve açıklaman için. Ben de henüz araştırıyorum açıkçası. İstanbuldayım, birkaç dr la daha görüşmeyi düşünüyorum dediğin gibiCanım nacizane fikrimi söyleyim, tabiki karar senin. İnsan doktordan böyle bir şey duyunca panik olup, ne lazımsa hemen yapayım istiyor biliyorum. Sen şu an nerede yaşıyorsan oradaki bilinen deneyimli tecrübeli doktor araştırması yap 2 farklı doktorla daha görüş bence. Her doktorun yorumu farklı olabilir. Ben 34 yaşındayım. Ben de dün gittim doktora ikili test yaptı. Hatta üçlü test ne zaman olacak dedim. İkili testin sonucu çıksın. Bir sorun görülmezse ona gerek duymuyoruz yapmayız dedi. Bu doktorun bilgisine, tecrübesine çok güvenirim. Bir arkadaşımın doktoru da buydu. Hatta onun ikili testinde risk oranı biraz yüksek çıkmıştı. Onlar hemen panikle birkaç doktora daha gösterdiler. Doktorların çoğu bu genetik testi yaptırması gerektiğini söyledi. Ama kendi doktoru buna gerek olmadığını, diğer tüm verilerin bebeğin sağlıklı olduğunu gösterdiğini söyledi. Onlar da yaptırmadı. Maşallah 4 yaşında çok sağlıklı bir oğlu var. Yani kısacası bu testi yaptırmadan birkaç doktorla daha görüş derim. Daha sen ikili testi bile yaptırmamışsın. Allah korusun bir sorun olsa da genetiği düşünsen neyse. Yaşın daha 35 altı. Sen bilirsin tabi canım.
Canim ben kizimda transfer oncesi baslayip 12. Haftaya kadar sabah 2aksam 2 fitil olarak kullandim bazi kisiler erken doguma kadarsi doguma kadar kullaniyor gelisimini etkilemez korkma canım sifa niyetine kullaniyoruz neticedeTek tek alintilayamiyorum ama ultrason atan arkadaslarin hepsine masallah. Hepimizin testleri iyi cikar ins.
Bu arada ben hala progestan fitil kullaniyorum uzun zaman oldu. Doktor kanama alanin azalmis ama progestani bırakacak kadar degil dedi gecen sali:/ uzun sureli kullanimda bebege bir zarari olur mu dersiniz gelisimine filan
Masallah ne güzel yine yakalamissiniz ayni ayi insallah saglikla dogar miniginMerhaba kizlar bu konu ilk açıldigi zaman hamile oldugumu ogrenmis ve burda paylasmistim ocak annesi olacağım diye ancak ne yazikki düşükle sonuçlanmıştı.ardindan hemen hamile kaldim şuan 8+2 haftaligim belki ocak sonu yada şubat başına denk gelicek inşallahh
Kusmam yok neysekiKusma da cok mu oyleyse ilac veriyor doktor ben 5. Haftadan beri bu haldeyim gececegi yok sanki ben de acayip bunaldim hayattan kopuk haldeyim 1 aydir, 10dk bir kusunca gunde 2 ilac aliyorum insallah tez zamanda akar zaman gecer bu sıkıntilar
insallah cnm:) eger bu bebegimde kizim gibi olursa hic zorlanmam.. kizim gercektten tek bir sancisi yoktu dogdugunda, dogar dogmas 3 saatte bir uyanirdi sut icin yani hersey cok iyiydi bakalm hayirlisiYakin sayilir bebeklerin yaslari sizinle. Insaallah 2. Cocuklar geldiginde isimiz cok zor olmaz.
insallah sagsaglim kucaginiza alirsiniz bebeginizi:)Günaydın
Yakın yaşlar ile evlâd sahibi olacak arkadaşlar çok doğru bir karar vermissiniz ben oğlum 5 yaşından beri istedim şimdi nasip oldu inşallah bu yavruyu sağlıkla kucağıma almak nasip olur oğlum tek büyüdü siz yavrulariniza en yakın arkadaşlarini hediye ediyirsunuz beraber oynayıp birbirlerine destek olacaklar elbet kıskançlıklar kavgalar olacak ama rabbim size bu melekleri bu kadar çabuk emanet ediyorsa emin olun bu gücü rabbim sizde gördüğü içindir
Benim oğlan 11 yaşında olacak kardeşi doğduğunda çocuklukta pek paylaşım olmasa da ergenlik sonrasında ikisi birlikte olacak benimde 11 yaş küçük kardeşim var şimdi benimle herşeyi konuşuyor destek oluyor buda oğlum ile kardeşi ilişkisi için bana umud veriyor
Vücut artık gebeliğe adapte olduğu için olabilir mi? Kötüyü düşünme.Kızlar yarın dr randevum var. Önceki randevunun üzerinden 2 hafta geçti. Sanki hiç hamile değilim sanki o his bitti gitti. Neden böyle hissediyorum sizce
Bilmiyorum ki olabilir canm. Son kontrolün üzerinden uzun zamanda geçince insan telaşa düşüyo galibaVücut artık gebeliğe adapte olduğu için olabilir mi? Kötüyü düşünme.
3aylık olduktan sonra yavas yavas hormon degerlerımız azalıyormuş ondan olabılır :)Bilmiyorum ki olabilir canm. Son kontrolün üzerinden uzun zamanda geçince insan telaşa düşüyo galiba
O da olabilir ama insan kendini kötü hissediyo:)3aylık olduktan sonra yavas yavas hormon degerlerımız azalıyormuş ondan olabılır :)
10 aylik dogarsamNasil yani
İşte ben de bundan korkuyordum.
Parol veya minosetBaş ağrısı için agri kesici ne içsem dünden beri cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?