2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masaallah. Zamanlaman guzel olmus. Ben biraz erkenci davrandim sanirimkizim 18 aylik. Eğer beklenen dogum tarihi tam olursa kizimla simdiki bebegimin dogum gunleri arasinda 1 gun fark oluyor
Benim karar vermem kolay olmadı :) Kızım ekim ben kasım 2. bebek kısmetse aralık hep kış :)

Ocak annesisin gene :)

Bazı değerlerimin düşük olduğunu öğrenmesem beklerdim en az 4 yaş

Aynen bana da 2 hafta sonra yaptır dedi. Sana hangi firmanın telefonunu vs verdi? Benim elime bi broşür verdi aradım konuştum. Gelip kendileri alıyormuş kanı vs. Bir de fiyat olarak ne söylediler?
Daha bana firma ismi vermedi özelden bana ismi ve fiyatı yazarmísin
O gün verir sanırım bana

Canım nacizane fikrimi söyleyim, tabiki karar senin. İnsan doktordan böyle bir şey duyunca panik olup, ne lazımsa hemen yapayım istiyor biliyorum. Sen şu an nerede yaşıyorsan oradaki bilinen deneyimli tecrübeli doktor araştırması yap 2 farklı doktorla daha görüş bence. Her doktorun yorumu farklı olabilir. Ben 34 yaşındayım. Ben de dün gittim doktora ikili test yaptı. Hatta üçlü test ne zaman olacak dedim. İkili testin sonucu çıksın. Bir sorun görülmezse ona gerek duymuyoruz yapmayız dedi. Bu doktorun bilgisine, tecrübesine çok güvenirim. Bir arkadaşımın doktoru da buydu. Hatta onun ikili testinde risk oranı biraz yüksek çıkmıştı. Onlar hemen panikle birkaç doktora daha gösterdiler. Doktorların çoğu bu genetik testi yaptırması gerektiğini söyledi. Ama kendi doktoru buna gerek olmadığını, diğer tüm verilerin bebeğin sağlıklı olduğunu gösterdiğini söyledi. Onlar da yaptırmadı. Maşallah 4 yaşında çok sağlıklı bir oğlu var. Yani kısacası bu testi yaptırmadan birkaç doktorla daha görüş derim. Daha sen ikili testi bile yaptırmamışsın. Allah korusun bir sorun olsa da genetiği düşünsen neyse. Yaşın daha 35 altı. Sen bilirsin tabi canım.

Canım çok teşekkürler bilgilendirme ve açıklaman için. Ben de henüz araştırıyorum açıkçası. İstanbuldayım, birkaç dr la daha görüşmeyi düşünüyorum dediğin gibi

Canim ben kizimda transfer oncesi baslayip 12. Haftaya kadar sabah 2aksam 2 fitil olarak kullandim bazi kisiler erken doguma kadarsi doguma kadar kullaniyor gelisimini etkilemez korkma canım sifa niyetine kullaniyoruz neticede

Masallah ne güzel yine yakalamissiniz ayni ayi insallah saglikla dogar minigin

Kusma da cok mu oyleyse ilac veriyor doktor ben 5. Haftadan beri bu haldeyim gececegi yok sanki ben de acayip bunaldim hayattan kopuk haldeyim 1 aydir, 10dk bir kusunca gunde 2 ilac aliyorum insallah tez zamanda akar zaman gecer bu sıkıntilar
Kusmam yok neyseki

Yakin sayilir bebeklerin yaslari sizinle. Insaallah 2. Cocuklar geldiginde isimiz cok zor olmaz.
insallah cnm:) eger bu bebegimde kizim gibi olursa hic zorlanmam.. kizim gercektten tek bir sancisi yoktu dogdugunda, dogar dogmas 3 saatte bir uyanirdi sut icin yani hersey cok iyiydi bakalm hayirlisi

insallah sagsaglim kucaginiza alirsiniz bebeginizi:)

Kızlar yarın dr randevum var. Önceki randevunun üzerinden 2 hafta geçti. Sanki hiç hamile değilim sanki o his bitti gitti. Neden böyle hissediyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…