2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Bunda bulantı var bu yüzden kız gibi geliyor ama ne gelse kabulüm sağlıkli ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
İnşallah sağlıkla sıhhatle gelecekler canım :) Ya ben de bulantı olunca kız gibi düşünüyordum ama kayınvalidem kızında çok rahat bir hamilelik geçirmiş ama eşimde ne yese kusuyormuş. Çevremizde böyle çok örnek olunca o tez çürüdü sanki :) Ama senin oğlun var inşallah kızın olur

Temizlik yapmayın hanımlar

Sabredeceksin bi çaresi yok. Eğer kustuktan sonra bir şeyler yiyebiliyorsan rahatlıyorssn geçici olarak sabah kalktığında su iç. Sonra o seni kusturur üzerine hafif kahvaltını yaparsın ben öyle yapıyorum

Canım hoşgeldin cokkk sevindim negüzel tekrar hamile kalman sağlıkla ilerlesin hayırlı olsun

Ayy çok sevindim yaa inşallah sağlıklı sıhhatle kucağına alırsın :)

Herkeze iyi akşamlar benim melegimede dr kıza benziyo ama 1 ay sonra erkek diyebilirim dedi sizce ????

Eklentiler

• 15297828440274461457168356688272.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar biraz önce instagramda gördüm bi doktor paylaşmış hastasını 5 haftalık hamileyim geçen hafta test yaptım pozitif diye gitmiş kadın doktora meğer tam 18 haftalıkmış bebek biz boşuna mı kuruntu yapıyoruz millet farketmiyor bile hamileliğini

Benim annemde 3 aylık olana kadar farketmezdim der. Eskiler iste annemin tipine bakip sen hamilesin dermis oyle hastahaneye gidermis.sonrada siz hareket etmeye başlardınız diyo

Canım o kişinin regli düzensizdir kimisi ilaçla oluyor kimi soğan suyuyla (benim arkadasım soğan suyu içti mi düzene girerdi) kimi de olmuyor. O yuzden test yapma gereği duymamıştır bir de kilosu varsa anlayamamış olabilir. Bazıları çok rahat geçiriyor hamileliği sanki hamile değilmiş gibi

Allah tamamina erdirsin cnm insallah saglikli bi sekilde devam edersin♥ ayniyiz biz ama ben cuma dr gittm 7+4 dedi

Tekrar hayirli olsun ozaman.Rabbim bu sefer sağlıklı sihatli kucağına almayı nasıl eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…