2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bişey sormak istiyorum çay kahve iciyomusunuz günlük ne kadar doktorlariniz bu konu için bişey dedimi??
Bana doktorum ilk 3 ay hiç çay-kahve içmeyeceksin dedi. Hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç içmedim canım. Bir sonraki randevumda soracağım. Kahve hiç içmeyi düşünmüyorum kafein çok zararlı çünkü. Çay belki günde 1 bardak açık içebilirim. Sormam gerekiyor tabi onu da.

Zaman canım biraz zaman.. Dişlerine ne oldu?
Eşinin kazancı iyiyse dert etme öyle şeyleri . İyi değilse idareli harcarsın .
Gebeyken çalışmamak büyük lüks bence. Tadını çıkar .

Es
Zaman canım biraz zaman.. Dişlerine ne oldu?
Eşinin kazancı iyiyse dert etme öyle şeyleri . İyi değilse idareli harcarsın .
Gebeyken çalışmamak büyük lüks bence. Tadını çıkar .
esimin durumu iyi sukur yani ama ne biliyim yapi olarak kendimi kotu hissediyorum dislerim de ya kiriliyor yada kanallik oluyor yaklasik 1 haftadir cekiyorum gecen kanal uygulanmis bir disim vardi once kanal düştü sonra dis kirildi ve suan 4 tane kanal yapilacak disim var

2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
Canım benim 2. Gebeliğim, şükür çok daha iyiyim. İlkinde 8den 13. Haftaya kadar bulanıp kusmuştum, 2 haftasında yatak döşektim. Bunda da kusuyorum bazen, ama öksürük var, geniz akıntısı kusturuyor. Öksürük olmasa sanki hamile olduğumu bile bilmicem. Onun içinde doktora gittim hiçbirşey bulamadılar, alerjikmiş malesef.. okullar kapanınca anneme geldim, artık ekmek elden su gölden, şükür artık çok daha iyi olacağım

Kuzular ben annelere geldim de burda doğru dürüst doktor yok, en son 8-9. Haftada gittim doktora, 14 e kadar da burda kalıcam.. sizce doktora hiç gitmesem nolur?? Decavit ve dvit alsam içsem

Kızlar bişey sormak istiyorum çay kahve iciyomusunuz günlük ne kadar doktorlariniz bu konu için bişey dedimi??
Kahveden vazgeçtim diyebilirim ama doktor içebilirsin Türk kahvesi demişti, çay günde 4-5 bardak içiyorum ben yoksa başım çok ağrıyor bu minimuma indirilmiş hali

Amannn. Acıyormu

Progestan bende kullanıyorum canım ama oral olarak çok yan etki yapıyor o yüzden arada içmiyorum bile yada gece içiyorum. Ilaç vajinadan mi atılıyor arkadan mı onu anlayamadım

Kuzular ben annelere geldim de burda doğru dürüst doktor yok, en son 8-9. Haftada gittim doktora, 14 e kadar da burda kalıcam.. sizce doktora hiç gitmesem nolur?? Decavit ve dvit alsam içsem
11-14 hafta arası ense kalınlığı ölçümü var. Çok önemli .
Benim doktorum folik asitle birlikte 9.haftada ımom omega verdi. 12 hafta kontrolüm salı günü. Muhtemelen kalsiyum verecek.
Bence kafana göre vitamin alma. Elbet gidilecek bir dr vardır.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Buyuk ihtimal yastan istemis
Herhangi bir durum olursa aldircan mi ? Aldirmicaksan gerek yok benim dusuncem
Sadece durumunu bilmis olursun
lemonade_85 yaşla ilgili olduğunu sanmam ben 35 yaşındayım bidahaki gelisinde 2 li test yapicam dedi dr.Bence sen dr soyle eğer bi sorun yoksa yapmayalim de

Progestan bende kullanıyorum canım ama oral olarak çok yan etki yapıyor o yüzden arada içmiyorum bile yada gece içiyorum. Ilaç vajinadan mi atılıyor arkadan mı onu anlayamadım
Vajinadan canım hem yan etkisi olmaz hemde emilimi daha iyi olacagi icin etkisi daha kuvvetli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…