Valla çok zor geçiyor 2.gebeliğim , ilkinde çok rahattım bunda hayattan koptum resmen2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
15 gun sonra cıkacak dedı2 li taramanin sonucunu kaç günde veriyorlar?
Acaba özellerde de 15 günmü sürüyor? Bir de ense kalinliğina ikili testten öncemi bakiyorlar.çok soru sordum biliyorum ama merak işte15 gun sonra cıkacak dedı
Ben özele gidiyorum. Bana 1 hafta sonra çıkar dediler.Acaba özellerde de 15 günmü sürüyor? Bir de ense kalinliğina ikili testten öncemi bakiyorlar.çok soru sordum biliyorum ama merak işte
Doktor bu denli dayanman mucize dedi sukur yani agrim var ama umursamiyorumAmannn. Acıyormu
Ben devlete gıttım doktorun ultrason doktoruna yonlendırıyor tandevunu alıyorsın ense kalınlıgına bakıyorlar sonra sonucu goturup doktoruna gosterıyorsun sınra kan alıyorlar .. bazı yerlerde 1haftada da cıkıyor ..Acaba özellerde de 15 günmü sürüyor? Bir de ense kalinliğina ikili testten öncemi bakiyorlar.çok soru sordum biliyorum ama merak işte
Gözün aydın canım. İkili test yapmadı mı ? Cinsiyet tahmininde bulunmadı mı pekibiliyorum daha erken ama ben bu konuda sabırsızlanmaya başladım
Ben ikili test yaptırmayacağım zaten11-14 hafta arası ense kalınlığı ölçümü var. Çok önemli .
Benim doktorum folik asitle birlikte 9.haftada ımom omega verdi. 12 hafta kontrolüm salı günü. Muhtemelen kalsiyum verecek.
Bence kafana göre vitamin alma. Elbet gidilecek bir dr vardır.
Özelde ense kalınlığına ultrasonda bakıp hemen söyledi. Aynı gün kan verdim. 5 gün sonra çıkar dedi canım.Acaba özellerde de 15 günmü sürüyor? Bir de ense kalinliğina ikili testten öncemi bakiyorlar.çok soru sordum biliyorum ama merak işte
En kötüsü diyebilirim ama 10. Haftada rahatlatmaya başladım çok şükür ara ara bulantı olsa da ilk haftalara göre çok iyiyim.2.nci 3.ncü bebeğini bekleyen anneler size soruyorum . Bu gebelikleriniz ilkine nazaran kolay geçiyor mu? Yoksa hiç bi Fark olmuyor mu?
rabbim korktuguna ugratmasin canim sonuclari temiz ciksin insallahKullandim 6.haftadan itibaren ama dr um biraktirdi kan sonuclarimi gorup. Bende ona takildim iste bisey mi gordu ultrasondan da bakti ya hani kesin tani olsun diye mi bidaha randevu verdi bilmiyorum bende dusunup duruyorum gunlerdirr..
Anladimm bende günde 1 bardak açık çay içiyorum kahvaltıda kuru kuru olmasinn diyeBana doktorum ilk 3 ay hiç çay-kahve içmeyeceksin dedi. Hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç içmedim canım. Bir sonraki randevumda soracağım. Kahve hiç içmeyi düşünmüyorum kafein çok zararlı çünkü. Çay belki günde 1 bardak açık içebilirim. Sormam gerekiyor tabi onu da.
Ohh maşallah cnm yarasın tabi herkesin bünye farkliKahveden vazgeçtim diyebilirim ama doktor içebilirsin Türk kahvesi demişti, çay günde 4-5 bardak içiyorum ben yoksa başım çok ağrıyor bu minimuma indirilmiş hali
Ense kalınlığı ölçtürmek başka ikili test başka.Ben ikili test yaptırmayacağım zaten
Kalsiyum da verebilir doğru söylüyorsun, olmadı önce kendi doktorumu arayım ona göre burda bi doktora gideyim
Tiksindim 1 aydir agzima koymadim normalde cok sever ve icerdimKızlar bişey sormak istiyorum çay kahve iciyomusunuz günlük ne kadar doktorlariniz bu konu için bişey dedimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?