Ben sabahlari kahvaltida bir kupa cay içiyorum kahveyi normalde cok severim turk kahvesi, hazir kahve ama kendime bir kisitlama koymama ragmen canim cogu zaman istemiyor ramazanda hic icmedim su hafta ici hergun bir fincan türk kahvesi içtim is yerinde birde bugun acayip basim agriyordu bas agirisina en etkili ilac benim icin kahve kizimdada yaklasik 5 gunluk deli gibi bas agrisina türk kahvesi ile çözüm buldum ilaca gerek kalmıyor. Not: basim kafeyinsizlikten ağrımıyor stres yada hastaliktan ağrıdığında da içiyorum
Ben devlete gıttım doktorun ultrason doktoruna yonlendırıyor tandevunu alıyorsın ense kalınlıgına bakıyorlar sonra sonucu goturup doktoruna gosterıyorsun sınra kan alıyorlar .. bazı yerlerde 1haftada da cıkıyor ..
4yıl once kızımda doktorum ende kslınlıgına kendı bakmıstı baska dr ye yınlendırmeden :)
11-14 hafta arası ense kalınlığı ölçümü var. Çok önemli .
Benim doktorum folik asitle birlikte 9.haftada ımom omega verdi. 12 hafta kontrolüm salı günü. Muhtemelen kalsiyum verecek.
Bence kafana göre vitamin alma. Elbet gidilecek bir dr vardır.
Kullandim 6.haftadan itibaren ama dr um biraktirdi kan sonuclarimi gorup. Bende ona takildim iste bisey mi gordu ultrasondan da bakti ya hani kesin tani olsun diye mi bidaha randevu verdi bilmiyorum bende dusunup duruyorum gunlerdirr..
Bana doktorum ilk 3 ay hiç çay-kahve içmeyeceksin dedi. Hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç içmedim canım. Bir sonraki randevumda soracağım. Kahve hiç içmeyi düşünmüyorum kafein çok zararlı çünkü. Çay belki günde 1 bardak açık içebilirim. Sormam gerekiyor tabi onu da.
Kahveden vazgeçtim diyebilirim ama doktor içebilirsin Türk kahvesi demişti, çay günde 4-5 bardak içiyorum ben yoksa başım çok ağrıyor bu minimuma indirilmiş hali
Zzet193
bence doktorun demis ama zarari yok cay kahvenin gunde ya bir ya 2 sefer iciyoruz cayi belki kahveyi hc icmiyoruz cok icersen zararli valla benim doktorum hic oyle birsey demedi oglumda turp gbi masallah hicbir sikintisi olmadi dogduktan sonrada cok sukur