2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben sabahlari kahvaltida bir kupa cay içiyorum kahveyi normalde cok severim turk kahvesi, hazir kahve ama kendime bir kisitlama koymama ragmen canim cogu zaman istemiyor ramazanda hic icmedim su hafta ici hergun bir fincan türk kahvesi içtim is yerinde birde bugun acayip basim agriyordu bas agirisina en etkili ilac benim icin kahve kizimdada yaklasik 5 gunluk deli gibi bas agrisina türk kahvesi ile çözüm buldum ilaca gerek kalmıyor. Not: basim kafeyinsizlikten ağrımıyor stres yada hastaliktan ağrıdığında da içiyorum

Acaba özellerde de 15 günmü sürüyor? Bir de ense kalinliğina ikili testten öncemi bakiyorlar.çok soru sordum biliyorum ama merak işte
Ben devlete gıttım doktorun ultrason doktoruna yonlendırıyor tandevunu alıyorsın ense kalınlıgına bakıyorlar sonra sonucu goturup doktoruna gosterıyorsun sınra kan alıyorlar .. bazı yerlerde 1haftada da cıkıyor ..
4yıl once kızımda doktorum ende kslınlıgına kendı bakmıstı baska dr ye yınlendırmeden :)

Gözün aydın canım. İkili test yapmadı mı ? Cinsiyet tahmininde bulunmadı mı peki biliyorum daha erken ama ben bu konuda sabırsızlanmaya başladım

Sağol cnm. İkili test yaptırmadım.İkinci kızımda da yaptırmamıştım. Cinsiyet için erken dedi. Bir daha ki ay öğreniriz inşallah.

Ben ikili test yaptırmayacağım zaten
Kalsiyum da verebilir doğru söylüyorsun, olmadı önce kendi doktorumu arayım ona göre burda bi doktora gideyim

Acaba özellerde de 15 günmü sürüyor? Bir de ense kalinliğina ikili testten öncemi bakiyorlar.çok soru sordum biliyorum ama merak işte
Özelde ense kalınlığına ultrasonda bakıp hemen söyledi. Aynı gün kan verdim. 5 gün sonra çıkar dedi canım.

Kullandim 6.haftadan itibaren ama dr um biraktirdi kan sonuclarimi gorup. Bende ona takildim iste bisey mi gordu ultrasondan da bakti ya hani kesin tani olsun diye mi bidaha randevu verdi bilmiyorum bende dusunup duruyorum gunlerdirr..
rabbim korktuguna ugratmasin canim sonuclari temiz ciksin insallah

Anladimm bende günde 1 bardak açık çay içiyorum kahvaltıda kuru kuru olmasinn diye

Ben ikili test yaptırmayacağım zaten
Kalsiyum da verebilir doğru söylüyorsun, olmadı önce kendi doktorumu arayım ona göre burda bi doktora gideyim
Ense kalınlığı ölçtürmek başka ikili test başka.
Ense kalınlığu bebeğin genel sağlık durumu ile ilgili ciddi bir us bulgusudur.

Z zet193 bence doktorun demis ama zarari yok cay kahvenin gunde ya bir ya 2 sefer iciyoruz cayi belki kahveyi hc icmiyoruz cok icersen zararli valla benim doktorum hic oyle birsey demedi oglumda turp gbi masallah hicbir sikintisi olmadi dogduktan sonrada cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…