Son ultrason muayenesinde cok az hareket etti. Doktor uyuyordur gunde 20 saate yakin uyurlar dedi ama aklima kotu kötü şeyler geliyor engel olamiyorum.
Son ultrason muayenesinde cok az hareket etti. Doktor uyuyordur gunde 20 saate yakin uyurlar dedi ama aklima kotu kötü şeyler geliyor engel olamiyorum.
Aynen bn de rapor almak için gitmistim devletteki doktora ama haftasi geldiği icin ikili test de yapti doktor. Asil ozeldeki doktorum da izindeydi. Donunce o da ikili test isteyebilir 3unde randevu. Gerci bebek 13+4 oluyor o zmn.
Canım teşekkür ederim. :) Doktorum kıza benziyor ama daha erken dedi. Buradaki arkadaşlar da kız dediler. :) Biz de başından beri kız istiyorduk sonra öyle hissettim iyice. :)))) Hayırlısı.
insallah cnm:) eger bu bebegimde kizim gibi olursa hic zorlanmam.. kizim gercektten tek bir sancisi yoktu dogdugunda, dogar dogmas 3 saatte bir uyanirdi sut icin yani hersey cok iyiydi bakalm hayirlisi
Masaallah ya. Insaallah bu bebegin de oyle olur. Benim kizim kolikti. Sabahlara kadara aglardi. Bi de erken dogdugu icin sarilik vardi uyanmazdi emmezdi. Cok sikintili gecti. Insaallah bu bebegim kizim gibi olmaz. Sancısı gazi olmaz:))
Yaş 34 İstanbul’dayım. Öğretmenim.
2.bebeğim olacak kısmetse.
Sat 1 Nisan
Beklenen Doğum Tarihi 6 Ocak
Ama aralık annesi olacağım ilk doğumum sezaryen:)
Bütün bebeklerimizin kalp atışları daim olsun hepimize sağlıklı doğumlar dilerim