- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım nasılsın kanama durumu nasıl olduSağol arkadaşım inşallah hepimizin sıkıntısı bitsin gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasılsın kanama durumu nasıl olduSağol arkadaşım inşallah hepimizin sıkıntısı bitsin gitsin
Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
İçeri doğru itince geri düşmedimi o çok ilginç bencede hemen bi acile gitKızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Geri ittim diyorsun, hemen acile gidin canım yarın beklenmez bu durumda.Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Hayirlisi olsun artik yorumladigin için teşekkür ederimMerhaba. Ovulasyon zamanı hiç lekelenmem olmadı benim. Lekelenme yaşayan olabiliyormuş ama öyle duymuştum. Gönlünden geçen olur umarım kısa sürede
Yaaa hepsi üstüste gelmişinşallah canım ya zaten salon işi olduğundan çok yoracak bişi yok ama gelenleri karşılama sürekli ayakta kalma mecbur artık işin aksi tarafı sünnetten 2 hafta kadar sonrada ev taşıcam sağ salim bir atlatsam inşallah şu günleri
Benimkini doktor değiştirmişti. Döllenmenin erken yada geç olmasına göre eğer ultrason sürekli aynı gün sayısı kadar ileri yada geri gösteriyorsa sat ı değiştirebiliyor. Benimkini değiştirdi canım.Kızlar siz hamilelik haftanızı adet tarihine göre mi hesaplıyosunuz yoksa doktorun söylediğine göre mi
Benim hesabıma göre 9 haftalık olması lazım sağlık ocağındanda öyle diyolar doktor 8+3 dediBenimkini doktor değiştirmişti. Döllenmenin erken yada geç olmasına göre eğer ultrason sürekli aynı gün sayısı kadar ileri yada geri gösteriyorsa sat ı değiştirebiliyor. Benimkini değiştirdi canım.
Geç döllenme olmuş olabilir canım. Aynı hesaba göre kaç gün geçtiyse bebeğin gelişimi de ona göre düzenli gidiyorsa sorun yok. Her kadın adet döngüsünün farklı zamanlarında yumurtlayabilir normal. Dediğim gibi eğer gelişimi normal ilerliyorsa sorun yoktur canım takma kafanıBenim hesabıma göre 9 haftalık olması lazım sağlık ocağındanda öyle diyolar doktor 8+3 dedi
Çok geçmiş olsun. İnşallah anne de minik bebişi de sağ salim çıkarlar inşallahhHayırlı geceler kızlar, kardeşimin eşi 23 haftalık hamile karaciğerden dolayı Doğuma alacaklar şuan nolur dua edin bebeğimiz yaşasın nolur, gelinimizin adı Ebru![]()

Doktor hersey normal dedi bi sıkıntı yok allaha şükür. Bugun kalp atısını dinledim yanımda arkadasım vardı ona kaydettirdim sürekli dinliyorum ne güzel biseymisGeç döllenme olmuş olabilir canım. Aynı hesaba göre kaç gün geçtiyse bebeğin gelişimi de ona göre düzenli gidiyorsa sorun yok. Her kadın adet döngüsünün farklı zamanlarında yumurtlayabilir normal. Dediğim gibi eğer gelişimi normal ilerliyorsa sorun yoktur canım takma kafanı
Maşallah miniğineBizde bugun gittik Dr umuza 9+4 üz Çok şükür herşey yolunda oynamaya bile başlamış el ayak hiç durmuyordu.Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alma yı nasip etsin

Daha ne güzelliklerini görüp ne heyecanlar yaşayacağız inşallahDoktor hersey normal dedi bi sıkıntı yok allaha şükür. Bugun kalp atısını dinledim yanımda arkadasım vardı ona kaydettirdim sürekli dinliyorum ne güzel biseymis
cnm neden aliyormar doguma daha coooooook kucuk coooookÇok geçmiş olsun. İnşallah anne de minik bebişi de sağ salim çıkarlar inşallahh![]()
lutfen acile git bu isin sakasi olmaz... cok degisik bir durum cnm?Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Umarim hemen acile gitmissindir...Kızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi