- 22 Kasım 2010
- 11.485
- 20.755
- 923
Ustte acikladim ne demek istedigimi.35
35 yaş direkt riskli çıkıyor derken ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ustte acikladim ne demek istedigimi.35
35 yaş direkt riskli çıkıyor derken ??
Cnm portakal suyu iyi geliyor kabızlığa bide kuru incir dene istersen hem faydalı ikisideBir haftadir decavit ve maltofer kullaniyorum. Kabizlik sorunu yasiyorum basladigimdan beri :/ hamileligin basindan beri yoktu boyle bir problemim ama ikisinin de prospektusunde yaygin yan etki olarak kabizlik yaziyordu sanirim.
Aynı durumdayım hic kabizlik sorunu yaşamamıştım ben Decavit kullaniyorum kullanmaya başladığım gün kabızlık basladiBir haftadir decavit ve maltofer kullaniyorum. Kabizlik sorunu yasiyorum basladigimdan beri :/ hamileligin basindan beri yoktu boyle bir problemim ama ikisinin de prospektusunde yaygin yan etki olarak kabizlik yaziyordu sanirim.
Bende elevit kullanınca ayn problemi yaşıyorum paralel vitaminler sanırım doktor bunu keserek tek demir takviyesi verdi şimdi daha rahatımAynı durumdayım hic kabizlik sorunu yaşamamıştım ben Decavit kullaniyorum kullanmaya başladığım gün kabızlık basladi
Maşallah size.Eki Görüntüle 2161788 kızlar buda benim ultrason fotosu 8+4 olmusuz![]()
Akintiyi sekli rengi nolursa olsun( beyaz su gibi akinti haric, o normalmis) ihmal etmemek lazım. Doktora gorun derim.Kızlar afedersiniz wc de peçeteye bazen kahverengi leke geliyor. Bazen bu yapışkan akıntı ile birlikte oluyor. Ara ara oluyor bu mesela bir gün oluyor iki gün olmuyor filan ama endişe ettim. Normal mi yani böyle olan var mı?
Sağol canım doktora sorayım bunuAkintiyi sekli rengi nolursa olsun( beyaz su gibi akinti haric, o normalmis) ihmal etmemek lazım. Doktora gorun derim.
İnşallah iyi çıkar canımDoktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Hem ikili test hem genetik test yapılacak.
Umarım iyi çıkar.
Dualarım sizinleEnse kalinligi daha yüksek cikip bebegini saglikla kucagina alan cok kisi var. Kotu dusunme hic. Iyi olacak her sey hayirlisiyla.Doktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Umarım iyi çıkar.
İnşallah iyi çıkar canım.Doktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Umarım iyi çıkar.
Ben gecen bakmistim 3 ustu riskli diyordu..Doktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Umarım iyi çıkar.
Anladim cnm sagolasin♥Zannetmiyorum çünkü bendede sürekli kansızlık oluyo dr şuan sıkıntı yok gerekirse baslarz demisti
içini ferah tut.insallah herşey iyi çıkar.bende 3 üstü supheli diye duymuştum 7 cikanlar bile var canını sıkma dualarım seninleDoktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Umarım iyi çıkar.
Hayırlı olsun maşallah minik fıstık geliyor yaniKızlar bizde doktordan çıktık şimdi ikili test sonucuna çok güzel dedi doktor cinsiyeti içinde yüzde yüz kız dedi alışverişe bile başlayabilirsin dedi minik bir prenses geliyor hayırlısıyla inşallah
Bende nifty yaptırdı olarak anladım canımNifty i mi sordun canım? Arkadaşımız ikili testten bahsetti diye anladim ben. 35 üzerinde olsaydım nifty yaptırırdım demis
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah seninle aynı günmüşüz senin belli değil mi cinsiyetiHayırlı olsun maşallah minik fıstık geliyor yani![]()