2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2li testim iyi çıktı demistim. Doktor sonucu söyledi 20 gün sonra görüşürüz dedi. Ultrasonla bakaydı iyiydi. :) Benim cinsiyet öğrenme durumun 20 gün sonrasına kaldı. Büyük ihtimal kız diyordu ama kesin değil tabi. Neyse o zamana kadar kesin öğreniriz napalim. :)

Canım doğum tarihlerimiz de aynu ben ılgındayım burda doktor yok o yüzden farabi Mehmet Bardakçı ya ve Akşehir de Seyit Ali beye gidiyorum daha karar veremedim ikisi de ilgili yeni taşındık o yüzden karar vermeye çalışıyorum kızımı Alanya da doğurmuştum

10 gün önce ve 1 hafta once kıza benziyor demişti canım. Bugün de 9 günlük süre dolmuştu para vermeden girdik. Sonuç göstereceğiz diye, sanirim ondan ultrasonla almadı diye düşünüyorum. :) 20 gün sonra gideceğiz. O zaman söyler. Free Beta 55.40 çıkmış. Ben zaten kız diye düşünüyorum basından beri. :))) Betadan nasıl anlaşılıyor ki :)

Sevgili anne adayları;

İkili testte bakılan papp-a ve serbest Bhcg değerleri sadece down sendromu( trizomi 21), trizomi 13-18 hakkında fikir vermez.

Bu değerler gebeliğin gidişatı hakkında da fikir verir. Örneğin erken doğum riski, tansiyon ve gebelik zehirlenmesi gibi

Ense kalınlığı ölçümü sadece down sendromu için değil fetüsün kalp, akciğer ve böbrek hastalıkları için de önemlidir.

Lütfen atlamayalım gereken testleri yaptıralım.

Sevgiler

Açıklaman için çok teşekkür ederim canım
Bende nette 11-14. Haftaları arasında bakılıyor diye okudum ama 14+ dana sonra olmuyorsa bu gidişle tatili yakmamız gerekecek yada kısa kesip uçak biletlerini yakıcaz :#

Bir rivayete göre genelde 50 uzeri beta hcg degerleri kiz bebeklerde görülüyormuş benim kizimda 32 idi ben onu kendimce 30 a cektim ama gecen burada bir arkadas 10 kusurlu degerle kizini doğurmuş ben yinede değerleri takip ediyorum merakimdan

Anladım canım o da net bişey değil o zaman. :) Burda cinsiyet teorisine göre de kesin kız çok net demislerdi arkadaşlar. :) Doktor da 2 kez dedi. Kız bekliyorum erkek olursa bi şaşırırım. :))) Şaka bi yana sağlıklı olsunlar da. Bebiş bu :).Kollarını açmış hepinizi kucaklıyor.

Maşallahı cok tatlı gözüküyor annesi allah gönlüne göre versin sağlıkla doğsun

Evet ya nubu cok bariz saglikli olsun da şaşırtabilirler bizi napalim ❤
Cok tatli ya masallah dilmi cikarmis o bebisler ne zaman dil cikarmaya başlıyordu banami öyle geldi bende merak ediyorum minnakimi en son 2 hafta once gordum aali nasip olursa doktoru yakalayabilirsem (nobetten çıkacakmış) göreceğim ikili test yaptıracağım

[
canım ben bu hafta acil bi durum olunca tanımadığım bi doktora gittim, il dışındayım. Göya buranın en iyi doktoruymuş da, dedim vitamin başlıcaz mo, 4. Ay bitene kadar folik asite devam et dedi, dvit al dedi. Bende decaviti sordum. Gerek Yok ona başlarsanda folik asiti kes dedi, napsam kendim ilaç başlasam mı

Ben de folik asiti kesicem canım omega hapini alinca çünkü icinde zaten var folik asit. Düzenli ve dengeli beslendigimi de soyleyemiyecegim o yuzden ben dr un dedigini icecegim.netten de arastirdim A vitaminin fazlasi zarar olusturabiliyormus zaten bunun içinde A vitamini yok. Bir arkadas da bulantim halsizligim geçti imom icince diince iyice multivitamine karar kaldım:)

Herturlu risk zaten sezeryan sonrası sezeryan bile risk doktorunu bulup doktoruna güvenmek en iyisi inşallah hayırlısı ile sagliklica doğumlarımız olur
mine hanıma gitmeye başladın mı cnm. 2li test yaptı mı? 2 li de cinsiyet söyler mi acaba

Merhabalar bende aranıza yni katılanlardanımBizde 13 haftalığız doktorumuz 12 haftalıkken Erkek dedi ama nub teorisine göre pipiyi göremedim pipiyi görene kadar inanmıcam dedim sizlerde bizim için bi tahminde bulunurmusunuz ve bu nub teorisi genelde tutuyor mu

Eklentiler

• E6B814CA-53CB-4474-8C35-4B26B85D51F9.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 80
Hoşgeldin canım gözün aydın

mine hanıma gitmeye başladın mı cnm. 2li test yaptı mı? 2 li de cinsiyet söyler mi acaba
Dün gittim canim ben ikili test yaptırmadım cinsiyet için yarim saat uğraştık ama bacaklarını açmadı minik haftaya cuma tekrar gel dedi bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…