2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
evet Mehmet bardakçıyı duydum çok iyiymiş canım,inş gönlüne göre olur. Sen de mi öğretmensin?

sağol canım, bende imom a başlayım ozaman ya, çünkü ben de çoook düzenli beslenebildiğimi söyleyemicem malesef
Yine de buna şükür, annemin yanında olmasam çoktan açlıktan ölmüştüm

Ay kiyamam bn migren hastasi oldugum icin ilacsiz herseui deniyorum
canım yaa allah yardımcın olsun ne kadar zor migren, hele hamilelikte
Bende baş ağısından çok korkarım ya, önceki hamileliğimde bi girdi, naptıysak geçmedi en son başımı duvarlara vurcaktım , gece gece hastaneye gittik parol serum yaptılar sabaha kadar ama fayda etmedi, Ağrı tansiyonumu 15 e yükseltince kar Zarar hesabı yaptılar, çocuğa zarar gelecek diye dicloron iğne yaptılar 5 dk içinde geçti. Şükür ki evladıma bişey olmadı

Aman allah korusun bn kendimi karanlik odalara kapatiyorum anca

Merhaba epeydir bakamadım sayfaya...tatildeydik...havuz kenarından havuza bakmak çok zorartık seneye inş girerim bu arada kilom hala aynı 52kg..sanırım liste güncelleniyor...yarın akşam doktora gideceğiz inş cinsiyeti öğreniriz

Doktor kontrolünden geldim ben de. Sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekli artık dedi. %80 ihtimal kız ama alışveriş yapmayın değişebilir de dedi. Folik asiti bırakıp, D vitamin damlası ve megadyn pronatal vitamin verdi. Bunları doğuma kadar kullanacaksın dedi. Ultrasonda 12+4 çıktı. Kıpır kıpır hiç yerinde durmadı maşallah. Benden haberler bunlar kızlar

Yok canım çalışmıyorum ilk bebeğin mi

Hayirli olsun saglikla gelsin prensesin insallah...cinsiyeti en son ogrenen ben olucam heralde haftama bakilirsa :)

Gebelik uygulamasında 12 hafta icin olustugu ve ayirt edilebilecegi yaziyor ama görüntüsü nasil olur bilmiyorum canım

Bende tatildeydim gectigimiz gunlerde dun aksam döndük kızımda da gebeyken tatile gitmistim havuza ayagimi bile sokmamistim bu sefer hic sakinmadim zaten kizimla girmek zorunda kaldim ve girdim simdilik bir sorun yok en son 2 gun önce gitmistim yarin zaten ilk is idrar tahlili yaparim :)

Valla bu grupta ilk dogum yapması beklenen benim ama daha cinsiyeti ogrenemedim bile :) ins sali gunu bir yorumda bulunur doktor :)
İnşallah yoksa doguma ne kaldi surada bi daha soylemesin
Şaka bi yanada bende salidan çok umutluyum benimde kontrolüm öğreniriz Insallah brn kizimda 17. Haftada hatta 18 in icindeyken ogrenmistim

Kızlarımız çogalmış :)
Hanımlar bebegıniz için alışveriş yaptıgınızda paylaşın gorelim cicileri esyalarını , bızede bir fikir olur
Kış bebekleri olaxagi için gazımız bıtmicek

Benim oğluşuma kız dedi 16. haftada kesin erkek dedi doktorum.
Buna da erkek dedi kız diye değişsin.diye umut ediyorum
Şimdi dedigimi çuruttun iyi mi
Benimde Allaha emanet bir kızım var buna da yuzde 60 kız dedıler :) bizimkidenerkek olsa daha cok sevıncez ınsan olmayanı istiıyor ( değişxegini kesinlikle düşünmüyorum oyle biley plamaz çünkü hep kızımla kız olcak dıtoruz hıssedıyoruz ) Allah acılarını yasatmasın

Oyy maşallah minigine cinsiyet belli olmuş Allah tamamina erdirsin inşallah
Canım senin doğum günü değişmiş mi biz senle aramızda bir gün var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…