Anladım canım o da net bişey değil o zaman. :) Burda cinsiyet teorisine göre de kesin kız çok net demislerdi arkadaşlar. :) Doktor da 2 kez dedi. Kız bekliyorum erkek olursa bi şaşırırım. :))) Şaka bi yana sağlıklı olsunlar da. Bebiş bu :).Kollarını açmış hepinizi kucaklıyor. Eki Görüntüle 2163578
Evet ya nubu cok bariz saglikli olsun da şaşırtabilirler bizi napalim ❤
Cok tatli ya masallah dilmi cikarmis o bebisler ne zaman dil cikarmaya başlıyordu banami öyle geldi bende merak ediyorum minnakimi en son 2 hafta once gordum aali nasip olursa doktoru yakalayabilirsem (nobetten çıkacakmış) göreceğim ikili test yaptıracağım
Telefondan alıntı yapmak çok zor kızlar herkesi ekleyememis olabilirim tahminler için teşekkür ederim kız erkek oranı eşit gibi :)) bu gidisle en son ben öğreneceğim sanırım
Merhabalar bende aranıza yni katılanlardanımBizde 13 haftalığız doktorumuz 12 haftalıkken Erkek dedi ama nub teorisine göre pipiyi göremedim pipiyi görene kadar inanmıcam dedim sizlerde bizim için bi tahminde bulunurmusunuz ve bu nub teorisi genelde tutuyor mu
Arkadaşlarımın bebeklerinin dik çıkıntıları belli amabizimkinde o çıkıntıyı göremedim olsada görünmesi gerekmez mi sırt üstü yatıyor keyfine pek düşkün :) :) birde 12 haftada pipisininde görünmesi gerekir mi