Farabide hangi doktora gidiyosun canım. Kaç lira istediler?? Ben selçukluya gidiyorum da daha fiyat öğrenmedik, 3 yıl önce 1200 civarıydıKonya farabi
canım ben bu hafta acil bi durum olunca tanımadığım bi doktora gittim, il dışındayım. Göya buranın en iyi doktoruymuş da, dedim vitamin başlıcaz mo, 4. Ay bitene kadar folik asite devam et dedi, dvit al dedi. Bende decaviti sordum. Gerek Yok ona başlarsanda folik asiti kes dedi, napsam kendim ilaç başlasam mıKizlar, doktorum 12. Haftadan itibaren bu hapi kullanmami istedi. Ben sadece omega 3 diye dusunmistum ama icinde folik asitten demire, cinkodan b vitaminine her şey var. Çok iyi beslendigimi soyleyemem aslinda iyi oldu vitaminler olmasi ama bundan veya buna benzer multivitamin kullananiz var mi
şuan neler içiyorsun canım? İmom a başlayınca folik asiti kestin mi?Ben de imom kullanıyorum ve gerçekten etkili. Tırnaklarım asla uzamaz tırnaklarım bile sertleşti. Hatta miniğimin gelişimi önden gitmeye başladı. Ki o kadar mide bulantısı kusmaya benim ayakta durmam zordu
valla ben çok ilerlemeden parol içiyorum canım, çünkü ilerlediğinde çatlıcak gibi oluyor ve ne yapsam geçmiyorKuzular bilgilerinizi yarin gecicem bu arada benim basim catliyo oluyom agrisindan benim gbi basi catlayan kim var napiyosunuz bas agrisinda ya cok kotuyum ben
bi tavsiye üzerine bende yapmıştım bunu, ve karabiber Alerji yaptı anlıma, kıpkırmızı oldu kabardı iyice :))44.5 kg ben bas agrisi icin bir tulbente limon dilimleri koyuyorum uzerine de karabiber atiyorum uyuyorum rahatlatiyor beni
Hayirlisi olsum artik cnm♥Öyle diyorlar ama ben de kız da erkekte belirtileri var. O yuzden artık bıraktım cinsiyet işini :)) her şeyi okudum gelmiş geçmiş forumdaki cinsiyet belirtilerini :)))
İnşAllah öyledir pzt evime dönüyorum bakalımbende bayram da memleketime gittim geldim bişey yoktu eve geldim bi haftada zor toparladım kusma sureklı oğurme kı hiç kusma yaşamamıstım yol hava değişikliği malesef etkiliyor
İnşAllah, Allah razı olsun. Mideyi üşütmüş de olabilirim aynen sürekli bi terleme - klimalı ortam arasında mekik dokuyoruz. Havalar da burdaki yaylalarda bile çooook sıcakDeğildir herhalde cnm yorulmuş VE üşütmüşte olabilirsin bir de hep dışardan yiyorsunuzdur dokunan bşy olmuştur belki. inş hemen geçer
Ben hamilelikten 1 ay önce imoma başlamıştım. Hamile kaldığımda imom bitince doktorun yazdığı folbiol folik aside başladım. Ama hiç sevmedim tırnaklarım falan kırılmaya başladı. Bi kaç hafta sonra tekrar imoma başladımFarabide hangi doktora gidiyosun canım. Kaç lira istediler?? Ben selçukluya gidiyorum da daha fiyat öğrenmedik, 3 yıl önce 1200 civarıydı
canım ben bu hafta acil bi durum olunca tanımadığım bi doktora gittim, il dışındayım. Göya buranın en iyi doktoruymuş da, dedim vitamin başlıcaz mo, 4. Ay bitene kadar folik asite devam et dedi, dvit al dedi. Bende decaviti sordum. Gerek Yok ona başlarsanda folik asiti kes dedi, napsam kendim ilaç başlasam mı
şuan neler içiyorsun canım? İmom a başlayınca folik asiti kestin mi?
valla ben çok ilerlemeden parol içiyorum canım, çünkü ilerlediğinde çatlıcak gibi oluyor ve ne yapsam geçmiyor
bi tavsiye üzerine bende yapmıştım bunu, ve karabiber Alerji yaptı anlıma, kıpkırmızı oldu kabardı iyice :))
İnşallah bir nefeste doğum yaparsın :)Evet banada yüksek geliyor canım ama benim ilk doğumun sezeryan ve şimdi normal istiyorum her hastane her doktorda yapmiyor oyuzden doktorum o hastanede mecburum yani
şuan sadece imom ve dvit mi alıyosun? İçinde kaç tane var ve kaç lira acaba?Ben hamilelikten 1 ay önce imoma başlamıştım. Hamile kaldığımda imom bitince doktorun yazdığı folbiol folik aside başladım. Ama hiç sevmedim tırnaklarım falan kırılmaya başladı. Bi kaç hafta sonra tekrar imoma başladım
Yok canim ilk aylarda oluyor bas agrilari degisen hormonlarin etkisiyle 3 4 ay gecse biraz daha rahatlicaz insallahDenicem cok agriyor neden ki acaba korkuyorumda
Sagol. Canim baslayin bakalimmm
Sagol canim sagol kuzm
minoset verfi doktor parol vermedi canim dun yarisini ictim icmek istemiyorum cok zorda kalmadikca icme demisti doktorum gecse yaa hemen ins normaldir ters gden bise yoktur
Benim de ilk dogum sezaryen ikinci olursa normal istoyorum ama doktor bi takim riskleri var o zaman konusur birlikte karar veririz diyor aci esigim yuksekmis sancilari hissetmiyorum ama buna ragmen ilkinde doktor aceleyle sezaryen yapti normalde de alttan cok dikis olursa diye korkuyorum bakalim zaman ne gosterecekEvet banada yüksek geliyor canım ama benim ilk doğumun sezeryan ve şimdi normal istiyorum her hastane her doktorda yapmiyor oyuzden doktorum o hastanede mecburum yani
insallah canim artan kan hacminden dolayi oluyormusYok canim ilk aylarda oluyor bas agrilari degisen hormonlarin etkisiyle 3 4 ay gecse biraz daha rahatlicaz insallah
benimde ilkim normal oldu bunuda normal istiyorum insallah yine normal olur sezeryan olmaz rabbim hepimize kolay dogum nasip etsinBenim de ilk dogum sezaryen ikinci olursa normal istoyorum ama doktor bi takim riskleri var o zaman konusur birlikte karar veririz diyor aci esigim yuksekmis sancilari hissetmiyorum ama buna ragmen ilkinde doktor aceleyle sezaryen yapti normalde de alttan cok dikis olursa diye korkuyorum bakalim zaman ne gosterecek
yatmamaya calis yinede yanina destek icin yastik koy canim ama 20. Haftaya kadar istedgmz pozisyonda yatmakta sikinti yokmusBen yüz üstü uyuyorum hep bisey olur mu acaba? Doktora sormayı da unuttum
Dışarda tartılmayın. Dijital bir baskül alın ve sabah lavabodan sonra çıplak olarak tartılın. Doğrusu bu. Beni muayenede tartmak istediler kabul etmedim , ben size söylerim kilomu dedim. Mecburuz deyince iyi dedim . 3 kilo fazla Geldim orada . Doktorum da orada çıkanı değil benim dediğim kiloyu dikkate aldı.@Ytmz Canim biraz once gittim saglikocagina 69 kilo olmuşum 2kilo almisim aile hekimim cok dedi ekmegi kes boyle giderse cok alirsin dedi ama ekmegi kesersem doyamam kizaten istahim cok acik
20 tablet sanırım sadece imom içiyorum 36 tl olması lazımşuan sadece imom ve dvit mi alıyosun? İçinde kaç tane var ve kaç lira acaba?
Ayni ben bende cok tuhafim dun 60.4 bugun 59.8 tartim dogru yeni aldim bise yemiyorum da lavabomda iyi yaniDışarda tartılmayın. Dijital bir baskül alın ve sabah lavabodan sonra çıplak olarak tartılın. Doğrusu bu. Beni muayenede tatmak istediler kabul etmedim , ben size söylerim kilomu dedim. Mecburuz deyince iyi dedim . 3 kilo fazla Geldim orada . Doktorum da orada çıkanı değil benim dediğim kiloyu dikkate aldı.
gozunaydin sekerim darisi bizeEki Görüntüle 2163509 Çokkk şükür 2'li test sonucum çıktı. Risk düşük. Darısı tüm bekleyenlere. :)
Yatmamaya calıssamda sabah kendimi yine o pozisyonda buluyorum baska sekil uyuyamıyorum ama bebeğim icin katlanıcam mecbur öyle uyumamayayatmamaya calis yinede yanina destek icin yastik koy canim ama 20. Haftaya kadar istedgmz pozisyonda yatmakta sikinti yokmus
pek gorunmuyo ama benim.icime erkek doğdu gozunaydin canim hayirlisi olsunBunlarda resimlerimiz :) varsa tahminleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?