Günaydın kızlar. .. bende bugün gittim kan verdim fetal dna testi için. Londraya gonderiyorlarmis kani..
10 12 gün içinde gelecekmis sonuçlar.. genotech firması ile yaptırdık ücreti 2500 tl ücreti merak edenler için. ..
Canim doktorun no su varaa yollasana. Ben de dun kan verdim 1haftaya cikar vatsaptan yolla bana bosuna buraya gelme dedi :) yada instagramda bazi doktorlar cevap veriyor ya onlara gonder bi oalmadi :))
14 temmuzda 2li için gittiğimde bende 12+4 olacağım yaaa %100 erkek mi dedi offf bana da söyler dimmiii o gün cinsiyetiniçooook heyecanlıyım cinsiyet için. 1. de ne olursa diyordum oğlum olunca şimdi kız olsun istiyorum
Teşekkür ederim, rahatladım biraz daha :) Bulantı yaşamayanlar çok şanslı,ben yeni toparlandım çok kötüydüm. Ama olsun, sağlıkla gelsin bebeğim de çekerim ben
Sonucun normal gözüküyor riskin cok düşük. Ozelde niye testi tekrar yaptirmayi dusunuyorsun ki ? Develt hastaneleri ikili testleri hizmet alimi ile ozel laboratuvarlara baktırıyor ben kendim laboratim bizim hastanemiz oyle yapiyor istanbulda özel bir laboratuvara gidiyor kanlar. Ozeldeki doktorun ense kalınlığına baksin yeterli bence.
Kizlarr doktordan ciktim simdi cok sukur her sey yolunda. Kanama alanim gecmis Allaha binlerce sukur. Zaten bebek buyuyor artik kanama alani olmaz kolay kolay dedi doktor. Bas asagi duruyordu sipa :) yalniz idrara sıkışık değildim cinsiyetini bugun görebilirim vaktin varsa idrara sıkış gel dedi. Su anda sular sodalar aldim bir suru iciyorum merak iste :) bir daha giricem bugun cinsiyeti gormesi icin.
Kizlarr doktordan ciktim simdi cok sukur her sey yolunda. Kanama alanim gecmis Allaha binlerce sukur. Zaten bebek buyuyor artik kanama alani olmaz kolay kolay dedi doktor. Bas asagi duruyordu sipa :) yalniz idrara sıkışık değildim cinsiyetini bugun görebilirim vaktin varsa idrara sıkış gel dedi. Su anda sular sodalar aldim bir suru iciyorum merak iste :) bir daha giricem bugun cinsiyeti gormesi icin.
Teşekkür ederim,inşallah hepimiz sağlıkla,hayırla alırız kucağımıza bebeklerimizi :) Benim kafamı karıştıran 12 haftaya kadar genellikli artarmış ya hcg değeri,o yüzden bulantı olur zaten ve 12.haftadan sonra geçer genelde bulantı derler. Allah korusun bende hcg artmıyor mu dedim.. Haftaya kontrolüm var artık o zamana kadar bekleyecem
Ya işte senin tam dedikleri gibi olmuş,12.hafta içinde azalmış. Benim erken azaldı ya,panik ondan :) Sevindim senin adına,mide bulantısı çok zor..Sağlıkla gelsin bebişin
Sonucun normal gözüküyor riskin cok düşük. Ozelde niye testi tekrar yaptirmayi dusunuyorsun ki ? Develt hastaneleri ikili testleri hizmet alimi ile ozel laboratuvarlara baktırıyor ben kendim laboratim bizim hastanemiz oyle yapiyor istanbulda özel bir laboratuvara gidiyor kanlar. Ozeldeki doktorun ense kalınlığına baksin yeterli bence.
Kızlar biz kurbanda esimin memleketine gidicez kendi aracımızla.. O zamana kadar bebeğim 4 aylık olmus olur hic gitmek istemiyorum ama esim cok heveslenmis kursağında bırakmak istemiyorum ama yol cok uzun 16 saat nasıl gidicem bilmiyorum beni araba tutuyor birde. Bir sıkıntı olur mu acaba doktora da sorucam izin verir mi sizce
Kızlar biz kurbanda esimin memleketine gidicez kendi aracımızla.. O zamana kadar bebeğim 4 aylık olmus olur hic gitmek istemiyorum ama esim cok heveslenmis kursağında bırakmak istemiyorum ama yol cok uzun 16 saat nasıl gidicem bilmiyorum beni araba tutuyor birde. Bir sıkıntı olur mu acaba doktora da sorucam izin verir mi sizce
genelde 2 saat aralıklarla mola verip haraket ettiğiniz surece ve rıskı bı durum yoksa verıyolar.Sadece otobus yolculuguna pak sıcak bakmıyorlar onda da ıstedıgın zaman mola veremedıgın ıcın
Ya işte senin tam dedikleri gibi olmuş,12.hafta içinde azalmış. Benim erken azaldı ya,panik ondan :) Sevindim senin adına,mide bulantısı çok zor..Sağlıkla gelsin bebişin