2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba canım bende gubetteyim ve nerdeyse 1 yıldır gidemedim memlekete ramazan bayramında dr a sordum bir problem yok kendi aracınızla yavaş yavaş gidebilirsin demişti ama bizimki tüp bebek olduğu için 12 saatlik yola cesaret edip gitmedik. Ve dr problem yok dedikten 2 gün sonra kanamam oldu. Hiç kalkmadan yattım şükür geçti şimdi iyiyiz ve kurban bayramında artık gitmek istiyorum. Allah korusun bebeklerimizi

Teyzeler biz geldik :) ense kalınlığımız 1.1 çıktı dr 2 kez ölçtü aynı çıktı. 2li test yaptırmak istiyor musun dedi bu bir tedavi yöntemi değil dedi. Dedim ki erken doğum riski belli oluyor mu 2li testte dedim hayır sadece down sendromu için dedi. Ben de yaptırmayacağım dedim. Cinsiyet için zorla ağzından bişeler aldım. Erkeğe benziyor ama bazen klitoris olabiliyor yanıltabiliyor cinsiyet için çok erken dedi. Siz ne diyorsunuz kızlar? Son fotoğraftada ayak ayak üstüne atmış bizim ki yerim :) Bir de ilk gittik uyuyordu doktor 2 kez güçlü öksürttü uyandırdı. Suda dönüp duruyordu. Eşimde odadan çıktıktan sonra diyor ki niye uyandırdın çocuğumuzu yazık diyor :)))

Eklentiler

• A615A276-52C7-4132-ADB5-5C9694EB57F0.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 2AC583A5-A4F4-4E83-98AB-164059D24330.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 74
  • C615A3F0-A7D9-4E5A-AE93-635F84024F24.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Maşallah canım yaaaa cinsiyet için bise diyemicem ama ınsan ultrasonda hareketli görünce çok mutlu oluyo:)

Canim dun bende sordum tatile gidicem vs vs die 30.hafraya kadar gezebildigin kadar gez serbest hersey dedi. Ucaga binerken gel benden rapor al x rayden gecme dedi

öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin arkadaşım
benimde 7-12 hafta başına göre çok yoğun mide bulantısı oldu 2-3 gündür şükür biraz daha iyiyim sanırım geçecek

İçini ferah tut canım İnşallah sağlıklıdır miniğin. 16. haftaya kadar devam eder bulantı diye duydum ben de. Kişiden kişiye değişiyor yani çok kafaya takma.

canım maşallah lminiğine banada dr korkma artık kanama alanı olmaz artık dedi
hayırlısı ile kucağına al arkadaşım. güzel haberlerini alalım inşallah

Canım hayırlı haberler alalım inşallah bende yaptıracağım sanırım testi önce yaptırmayalım dedik eşimle
sonra karar değiştirdik gelecek hafta vereceğim bende kanı sanırım drun muayenesinde fiyat konusunda dr bilgi verecek bize bekliyoruz

Canım dr sor bu konuyu eşin 2 saatte bir durp seni yürütmesi lazım dinlenmeniz gerek hatta bir gece bir ilde konaklayın öyle devam edin. Cumaya eşimin tayini açıklanacak ev bakmaya gideceğiz araba ile o zaman biz bir gece konaklayarak bir yerde öyle gitmeyi düşünüyoruz

maşallah maşallah miniğine allahım korusun hepsini.
canım aynı şeyleride bana da söyledi kesin değil dedi klitoriste olabilir gördügüm çok küçük dedi bakalım hayırlısı
ultrasonda ki hareketlerini izlemek nasıl mest ediyor insanı

dimi ama ben vıdeo cektım bakıp bakıp duruyorum sureklı :)))))

Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Amin canım :) 1 ay sonra söylicem cinsiyetini kesin olarak dedi bana hayırlısı bakalım :)

öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin arkadaşım
benimde 7-12 hafta başına göre çok yoğun mide bulantısı oldu 2-3 gündür şükür biraz daha iyiyim sanırım geçecek
Teşekkür ederim canım,Allah razı olsun. Evet önce azalıyor sonra geçiyor sanırım. Benim tamamen geçti diyemem ama neredeyse yok. Yanlış mı hatırlıyorum, sanki seni tüp bebek forumlarında görmüştüm.. Tüp bebekse senin de beni daha iyi anlarsın insan hep endişeleniyor zor kavuşunca :)

Kızlar böyle 12. Haftalarda olanlar bebeğimiz vücudumuzun neresinde göbek deliğimizin oralarda mı yoksa alt karın bölgesinde mi benim hala sol kasık ağrım oluyor başta solda sanıyordum ama doktor hep ortada gezdiriyor ultrason aletini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…