Merhaba canım bende gubetteyim ve nerdeyse 1 yıldır gidemedim memlekete ramazan bayramında dr a sordum bir problem yok kendi aracınızla yavaş yavaş gidebilirsin demişti ama bizimki tüp bebek olduğu için 12 saatlik yola cesaret edip gitmedik. Ve dr problem yok dedikten 2 gün sonra kanamam oldu. Hiç kalkmadan yattım şükür geçti şimdi iyiyiz ve kurban bayramında artık gitmek istiyorum. Allah korusun bebeklerimiziKızlar biz kurbanda esimin memleketine gidicez kendi aracımızla.. O zamana kadar bebeğim 4 aylık olmus olur hic gitmek istemiyorum ama esim cok heveslenmis kursağında bırakmak istemiyorum ama yol cok uzun 16 saat nasıl gidicem bilmiyorum beni araba tutuyor birde. Bir sıkıntı olur mu acaba doktora da sorucam izin verir mi sizce
Maşallah canım yaaaa cinsiyet için bise diyemicem ama ınsan ultrasonda hareketli görünce çok mutlu oluyo:)Teyzeler biz geldik :) ense kalınlığımız 1.1 çıktı de 2 kez ölçtü aynı çıktı. 2li test yaptırmak istiyor musun dedi bu bir tedavi yöntemi değil dedi. Dedim ki erken doğum riski belli oluyor mu 2li testte dedim hayır sadece down sendromu için dedi. Ben de yaptırmayacağım dedim. Cinsiyet için zorla ağzından bişeler aldım. Erkeğe benziyor ama bazen klitoris olabiliyor yanıltabiliyor cinsiyet için çok erken dedi. Siz ne diyorsunuz kızlar? Son fotoğraftada ayak ayak üstüne atmış bizim ki yerim :) Bir de ilk gittik uyuyordu doktor 2 kez güçlü öksürttü uyandırdı. Suda dönüp duruyordu. Eşimde odadan çıktıktan sonra diyor ki niye uyandırdın çocuğumuzu yazık diyor :)))
Canim dun bende sordum tatile gidicem vs vs die 30.hafraya kadar gezebildigin kadar gez serbest hersey dedi. Ucaga binerken gel benden rapor al x rayden gecme dediKızlar biz kurbanda esimin memleketine gidicez kendi aracımızla.. O zamana kadar bebeğim 4 aylık olmus olur hic gitmek istemiyorum ama esim cok heveslenmis kursağında bırakmak istemiyorum ama yol cok uzun 16 saat nasıl gidicem bilmiyorum beni araba tutuyor birde. Bir sıkıntı olur mu acaba doktora da sorucam izin verir mi sizce
İlk hareket etmediğini görünce korktum ama baktım kalbi pıt pıt atıyor içimden oh be dedim :)Maşallah canım yaaaa cinsiyet için bise diyemicem ama ınsan ultrasonda hareketli görünce çok mutlu oluyo:)
ahahhaa aynı ben hayatımın en uzun 3-5 sanıyesıydı sanırımİlk hareket etmediğini görünce korktum ama baktım kalbi pıt pıt atıyor içimden oh be dedim :)
Merhaba arkadaşlar, uzun ve zorlu bir 2 senenin ardından nihayet ben de hamileyim :) Allah nasip ederse ben de ocak ayı gibi bebeğimi kucağıma alacamBizimki tüp bebek, o yüzden ben biraz daha pimpirikleniyorum her konuda Geçmiş sayfaları çok okuyamadım belki yazmışsınızdır ama mide bulantılarınız nasıl? Benim çok yoğundu bi 10 gün öncesine kadar şimdi baya azaldı nerdeyse yok. Yani 9.haftada azaldı diyebilirim. Bu bile beni endişelendiriyor desem.. Sizlerin nasıldı,geçtiyse ne zaman geçti?
İçini ferah tut canım İnşallah sağlıklıdır miniğin. 16. haftaya kadar devam eder bulantı diye duydum ben de. Kişiden kişiye değişiyor yani çok kafaya takma.Teşekkür ederim,inşallah hepimiz sağlıkla,hayırla alırız kucağımıza bebeklerimizi :) Benim kafamı karıştıran 12 haftaya kadar genellikli artarmış ya hcg değeri,o yüzden bulantı olur zaten ve 12.haftadan sonra geçer genelde bulantı derler. Allah korusun bende hcg artmıyor mu dedim.. Haftaya kontrolüm var artık o zamana kadar bekleyecem
Kizlarr doktordan ciktim simdi cok sukur her sey yolunda. Kanama alanim gecmis Allaha binlerce sukur. Zaten bebek buyuyor artik kanama alani olmaz kolay kolay dedi doktor. Bas asagi duruyordu sipa :) yalniz idrara sıkışık değildim cinsiyetini bugun görebilirim vaktin varsa idrara sıkış gel dedi. Su anda sular sodalar aldim bir suru iciyorum merak iste :) bir daha giricem bugun cinsiyeti gormesi icin.
Günaydın kızlar. .. bende bugün gittim kan verdim fetal dna testi için. Londraya gonderiyorlarmis kani..
10 12 gün içinde gelecekmis sonuçlar.. genotech firması ile yaptırdık ücreti 2500 tl ücreti merak edenler için. ..
İnşallah Sonuçlarımız güzel gelir...
İlk hareket etmediğini görünce korktum ama baktım kalbi pıt pıt atıyor içimden oh be dedim :)
Kızlar biz kurbanda esimin memleketine gidicez kendi aracımızla.. O zamana kadar bebeğim 4 aylık olmus olur hic gitmek istemiyorum ama esim cok heveslenmis kursağında bırakmak istemiyorum ama yol cok uzun 16 saat nasıl gidicem bilmiyorum beni araba tutuyor birde. Bir sıkıntı olur mu acaba doktora da sorucam izin verir mi sizce
maşallah maşallah miniğine allahım korusun hepsini.Teyzeler biz geldik :) ense kalınlığımız 1.1 çıktı dr 2 kez ölçtü aynı çıktı. 2li test yaptırmak istiyor musun dedi bu bir tedavi yöntemi değil dedi. Dedim ki erken doğum riski belli oluyor mu 2li testte dedim hayır sadece down sendromu için dedi. Ben de yaptırmayacağım dedim. Cinsiyet için zorla ağzından bişeler aldım. Erkeğe benziyor ama bazen klitoris olabiliyor yanıltabiliyor cinsiyet için çok erken dedi. Siz ne diyorsunuz kızlar? Son fotoğraftada ayak ayak üstüne atmış bizim ki yerim :) Bir de ilk gittik uyuyordu doktor 2 kez güçlü öksürttü uyandırdı. Suda dönüp duruyordu. Eşimde odadan çıktıktan sonra diyor ki niye uyandırdın çocuğumuzu yazık diyor :)))
dimi ama ben vıdeo cektım bakıp bakıp duruyorum sureklı :)))))maşallah maşallah miniğine allahım korusun hepsini.
canım aynı şeyleride bana da söyledi kesin değil dedi klitoriste olabilir gördügüm çok küçük dedi bakalım hayırlısı
ultrasonda ki hareketlerini izlemek nasıl mest ediyor insanı
Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba arkadaşlar, uzun ve zorlu bir 2 senenin ardından nihayet ben de hamileyim :) Allah nasip ederse ben de ocak ayı gibi bebeğimi kucağıma alacamBizimki tüp bebek, o yüzden ben biraz daha pimpirikleniyorum her konuda Geçmiş sayfaları çok okuyamadım belki yazmışsınızdır ama mide bulantılarınız nasıl? Benim çok yoğundu bi 10 gün öncesine kadar şimdi baya azaldı nerdeyse yok. Yani 9.haftada azaldı diyebilirim. Bu bile beni endişelendiriyor desem.. Sizlerin nasıldı,geçtiyse ne zaman geçti?
Amin amin,inşallah hepimiz alırız kucağımıza sağlıkla :)Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin canım :) 1 ay sonra söylicem cinsiyetini kesin olarak dedi bana hayırlısı bakalım :)maşallah maşallah miniğine allahım korusun hepsini.
canım aynı şeyleride bana da söyledi kesin değil dedi klitoriste olabilir gördügüm çok küçük dedi bakalım hayırlısı
ultrasonda ki hareketlerini izlemek nasıl mest ediyor insanı
Teşekkür ederim canım,Allah razı olsun. Evet önce azalıyor sonra geçiyor sanırım. Benim tamamen geçti diyemem ama neredeyse yok. Yanlış mı hatırlıyorum, sanki seni tüp bebek forumlarında görmüştüm.. Tüp bebekse senin de beni daha iyi anlarsın insan hep endişeleniyor zor kavuşunca :)öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin arkadaşım
benimde 7-12 hafta başına göre çok yoğun mide bulantısı oldu 2-3 gündür şükür biraz daha iyiyim sanırım geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?