2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Güüüü naaayyyy dııııııııınnn!!!
Tammm tamına 1 ay sonra bugün doktor kontrolüm var, bebeğimizi görmeye gideceğiz

Çooook heyecanlıyım! İlk kez bu kadar uzun süre göremedim onu.. Allah' ım İnşaallah bi aksilik yoktur, her şey yerli yerinde ve bebiş çok sağlıklıdır İnşaallah

İkili test de bugün yapılacak.. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar

Maşallah canım Allah her şeyin hayırlısını versin sağlıklı olmasına çok sevindim yarın da benim kontrolum var :)

Gunaydin kizlar. 10da doktor kontrolum var. Sabahin korunde kalktim kitap okudum. Vakit gecmiyor. Ins güzel haberlerle donerim. Lanet kanama alanim gecmistir umarim.

Güzel haberler ile gelin inşallah arkadaşlar

rabbim korktuguna dusurmesin canim guzel hayirli haberlerle gel insallah

Merhaba arkadaşlar, uzun ve zorlu bir 2 senenin ardından nihayet ben de hamileyim :) Allah nasip ederse ben de ocak ayı gibi bebeğimi kucağıma alacam Bizimki tüp bebek, o yüzden ben biraz daha pimpirikleniyorum her konuda Geçmiş sayfaları çok okuyamadım belki yazmışsınızdır ama mide bulantılarınız nasıl? Benim çok yoğundu bi 10 gün öncesine kadar şimdi baya azaldı nerdeyse yok. Yani 9.haftada azaldı diyebilirim. Bu bile beni endişelendiriyor desem.. Sizlerin nasıldı,geçtiyse ne zaman geçti?

Merhaba canım. Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah. Bulantı bazılarında zamanla azalır bazılarında ise 9 ay devam eder. Senin ki de azalıyor demek ki.

Merhaba canım. Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah. Bulantı bazılarında zamanla azalır bazılarında ise 9 ay devam eder. Senin ki de azalıyor demek ki.
Teşekkür ederim,inşallah hepimiz sağlıkla,hayırla alırız kucağımıza bebeklerimizi :) Benim kafamı karıştıran 12 haftaya kadar genellikli artarmış ya hcg değeri,o yüzden bulantı olur zaten ve 12.haftadan sonra geçer genelde bulantı derler. Allah korusun bende hcg artmıyor mu dedim.. Haftaya kontrolüm var artık o zamana kadar bekleyecem

Bahsettiğiniz tarama sonuçları mı ? Ben sureklı ınternet bakıyorum cıkmamış doktorum 2 hafta sonra cıkcak demişti bugun gunumu doldurdum
Canım ben devlet hastanesinde yaptırdım üç dört günde çıktı sonuç sadece çıkan sonuç raporu sistemde gözükmüyor elden almak gerekiyor .

Eki Görüntüle 2164423
Kizlaaaaar ikili taramanın sonucu çıkmış ama dr yoktu gösteremedim. Sizce sonuç neyin nesi
Canim doktorun no su varaa yollasana. Ben de dun kan verdim 1haftaya cikar vatsaptan yolla bana bosuna buraya gelme dedi :) yada instagramda bazi doktorlar cevap veriyor ya onlara gonder bi oalmadi :))

Merak etme azalmada oluyor bir sikinti yoktur ❤ bende hic olmadi bulanti mesela herkesde degisik oluyor ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…