2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sağlık ocağına gittim kalabalıktı. Pazartesi erkenden çağırdılar. Kan testi ve ultrason kağıdı istediler yanımda yoktu zaten. Kan alıp değerlerime bakacaklarmış. Ona göre hap vs vericez dedi. Özelde doktorum verdi gerçi ama. Her ay kan alıp kontrol etmemiz gerekiyor dendi. İyi dedim. :)

Ilk bakista banada kiz gibi saglikli olsun insallah karadenizlilik varmi sizee burnunu benzettim ama belki usg den oyle gozukmustut
Yok canım ama babasına ve nenesine benzediyse olabilir eşimin de anneminde uzun burunları var çünkü :)

Aferin iyi yapmışsın

Merhaba ikili testi verdik şimdi...birçok arkadaş devlet hastanelerinin doktorlarının ilgisizliğinden bahsetti.ben 6 yıldır aynı doktora devam ediyorum...3 gün önce özelde randevum vardı.ultroson dahil 15 dk çıktık.bugün devlette 25 dakika kaldım..bebek uyuyordu.uyandırmak için çok uğraştık tüm detaylarıyla bebeği gösterdi...askeri hastaneden geçme bir doktor etkisi var mı bilmiyorum...bu konuda çok şanslıyım...bu arada büyük ihtimal kız dedi...hepimiz için hayırlısı

Benim yaptırdığım testi de dr biogene gönderiyor. MaterniT21 sanırım daha kapsamlı.
Ben şayet olumsuz bir sonuç gelirse amniosentez yaptırırım. Umarım gerek kalmaz.
Birşey çıkarsa tahliye düşüneceğim.

Ben de temizliğime dikkat ederim ama kasmıyorum evi olabildiğince kirletmemeye ve dağıtmamaya çalışıyoruz eşimle :) Ama ağır iş asla yapmıyorum en ağırı wc banyo temizliyorum o da üstün körü her yeri domestosluyorum suluyorum . Kayınvalidem geldi geçen gün kızım sen evi bırakmışsın diyor aman anne ne evi dedim burası otelimiz işten eve evden işe gidiyoruz benim yemek yemeye halim yok her gün hasta gibiyim evi mi görüyor gözüm dedim. Millet biraz kıt galiba ben 10 adım yürüyorum tansiyonum düşüyor. İşten akşam 8 de gelip yemek yapıyorum kokudan kusuyorum sabah kusuyorum ev derdim sanki umrumda değil hayatım kaymış :))

Bende kizimda gogus uclarimdan cok cektim kremde kullandim fayda etmedi... ancak makineyle sagmakla gogus uclarimin yarasi gecti zaten 3 ay emzirebildim sonra azaldi sütüm

Canım kalp atışı varsa korkma eğer hareket etmesini istiyorsan iki ğç kez güçlü şekilde öksür. Beni dr öksürttü uyandı yavrum yaa çok üzüldüm uyandırdığım için pişman oldum

Bende kizimda gogus uclarimdan cok cektim kremde kullandim fayda etmedi... ancak makineyle sagmakla gogus uclarimin yarasi gecti zaten 3 ay emzirebildim sonra azaldi sütüm
Ya benim göğüs uçlarım küçük biraz büyüdü ama çıkık değil pek. Çok korkuyorum ememez aç kalır sarılık olur ilk günler diye acaba elektrikli makinelerde sorun olur mu?

Oyss kıyamam canım ya, uzulme annesi boyle hareketli görmeyince de meraklanıyorsun. Kalp atısını dınletmedı ama raporda aktif diyor, şu günler geçsin inşallah cabucak saglıkla , sureklı bırseyler dusunuyoruz:)

Yaa ama annem yaşlı yapamıyor ki kendi mecbur yapıyorum
Olsun canım sen iki canlısın pencereside kirli kalıversin yaa lütfen kızlar temizlikten daha değerli can taşıyoruz çok kızıyorum ağır temizlik yapan hamilelere. Herkesin bedeni bir değil risk almak doğru mu? Bu naz tuz değil yani Allah korusun bi kanama bile gelse bin pişman olursun günlerce değer mi?

Göğüs ucu icin mutlaka en gec 30. Haftada lansinoh krem alip surmeye baslayin dogum yakastikca surme sikligini arttirin ben kizimda kullandim arkadasim kullanmadi sonuc benimde acidi ilk zamanlar ama arkadasimin yara oldu aylarca kanadi normal doğum yapanlar bile dogurmak neysede o göğüs ucu acisi baska bisey diyor onlem almazsaniz gercekten zor gunler geçirebilirsiniz.

Ilk bakista banada kiz gibi saglikli olsun insallah karadenizlilik varmi sizee burnunu benzettim ama belki usg den oyle gozukmustut

Zaten lazerden sonra agda yaparsaniz killarin kokleri tekrar guclenir kesinlikle agda yapmamaliymissiniz
Yapamıyorum zaten. Jilet de vurmak istemiyorum geriye bir tek eldivenle temizlemek kaliyor. O da uzamasini beklemek demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…