2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben o arkadaşımın acısını gördüm valla emzirirken eliyle çarşafları sıkıyor dişlerini sıkıp ağlıyordu o yüzden ne iyi geliyorsa almaya razıyım
Ayy ben de yengemde gördüm ya kanıyordu uçları düşününce bile canım acıdı (

Maşallah miniğine canım allah tamamına erdirsin sağlıkla hepimiz inşallah

Merhabalar bende dün prena test için kan verdim testi nerde yaptırdınız ve fiyatı neydi tüp bebek ikiz gebeliğim var yaş 34 bu testler arasındaki fark nedir acaba bir an önce bitseşu testler((

CAnım ben bugün test için kan verdim. dr ikili test yerine önerdi yaştan dolayı
2200 TLye yaptırdım Genoks Genetik Tanı Merkezinden hemşire geldi iş yerinden kan aldı
nifty olarak geçiyormuş bu test

En iyisi biz tüm tedbirlerimizi alalım da hazırlıksız olmayalım
Yaa o günlere bi gelelim zaman hemencik geçsin kış gelsin, kaloriferin yanındaki berjerime oturup bebişime örgü öreyim, karnım kocaman olsun hamile elbiseleri giyeyim, hele bebiş için alışverişler aşaması bi sürü tulum alacağım çok seviyorum tulum, doğsun hele bi sıkı sıkı sarılacağım, ayy ağlıcam galiba

Ben
Ayyyy ben battaniye yapmaya başladım dayanamadimm hem zaman geçsin yaa sıkılıyorum evde tek :)))

Burda anlattıgın koca tıp hastanesınde yapılıyor bırde dr prof sen anlatıyon dr den ınce kadınlar daha ıyı dınlıyolat

Annesi maşallah size :)) kaç hafta+gün desin canım merak ettim :)

Ben

Ayyyy ben battaniye yapmaya başladım dayanamadimm hem zaman geçsin yaa sıkılıyorum evde tek :)))
Ben bir tane battaniye örmüştüm zaten o duruyor, 2 tane de örgü yeleğimiz var şimdilik :) hava çok sıcak ya örgü içimden gelmiyor bu havalarda yünlere dokunamıyorum

Evlenmeden önce lazer epilasyon yaptırdım ilk hamileliğim de çıktılar emzirme bitince tekrar yaptırdım şimdi yine çıkıyorlar hayatım lazere para ödemekle geçecek sanırım
Al benden de o kadar. Hamilelikten önce komple vucut yaptirmistim cillop gibi olmustu. Hatta paket almistim gidemediğim seanslar da kaldi. Simdi kil tuy sorunu gene cikti (( şeytan diyor vur jileti :/ genital bolgeye ağda yapamiyorum kesinlikle ben :/

Canım ben doktorumun muayenehanesinde kan verdim onlar gönderimi yapıyor.4.750 lira ödedik.
Kesinlikle bir an önce sonuç gelse hamilelik beklemekle geçiyor. Daha ben kimseye söyleyemedim gebeliğimi

Maşallah miniğine canım allah tamamına erdirsin sağlıkla hepimiz inşallah

Doktorumun önerdiği yerde yaptırmadım BİOGEN diye bir merkezde yaptırdım 2.000,00 TL ye evet bu testin çok çeşidi var istediğini yaptırdım prena isimli olanı çoğul gebelikte % 97 sonuç veriyor oldukça yüksek bir oran.Testi yaptırma amacım olduki kötü bir sonuç çıkarsa hazırlıklı olmak.Hastalıklıda çıksalar bebeklerimi aldırmayacağım.İnşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır..

Ankarada genotech ile yaptirdim londraya gitti kan canim

Yaaa dur işteyim zaten iyice duygusallaştımm Allah o günleri de göstersin inşallah .

Ilk bakista banada kiz gibi saglikli olsun insallah karadenizlilik varmi sizee burnunu benzettim ama belki usg den oyle gozukmustut

Zaten lazerden sonra agda yaparsaniz killarin kokleri tekrar guclenir kesinlikle agda yapmamaliymissiniz

Konu Fransız kaldım
Ne konuşuruyorsunuz

hahahah Biz daha yolun başında emzirmeyi konuşuyoruz Heyecan işte, insan bir an önce o zamanlar gelsin istiyor :) Hemşire bi arkadaşım var da o çok sıkıntı çekti yeni doğum yaptı, meme uçlarından baya çekti. Bana sürekli lansinoh krem kullanmaya başla, 7. ayda e vitamini almaya başlican diye uyarı yapıyor onu söylüyordum :)

Bi saniye bi saniye. Emzirirken acıyor mu? Çok mu? Nedennnn
Dişi çıkınca ısırır ondan mı ?

Yok daha yeni doğumdan sonra tam tutamıyormuş bebek memeyi, meme yarılıyor, yara oluyormuş hatta bazen kanamalar bile oluyormuş... O yüzden erken tedbir çok önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…