- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ayy ben de yengemde gördüm ya kanıyordu uçları düşününce bile canım acıdıCanım ben o arkadaşımın acısını gördüm valla emzirirken eliyle çarşafları sıkıyor dişlerini sıkıp ağlıyordu o yüzden ne iyi geliyorsa almaya razıyım
Ayy ben de yengemde gördüm ya kanıyordu uçları düşününce bile canım acıdı(
Bir saat önce verdim canım. 7-10 iş günü diyorlar.
Eki Görüntüle 2164979 Kızlar ikili test için gittik, bebek yatıyordu, Dr. Biraz cihazı bastırınca görüntü değişiyordu ama bebek mi hareket ediyordu cihaz mi görüntü degistiyor anlamıyorum
Dr. Apış arasına baktı üçlü cizli gösterdi %80 kız ama, sanki yukarda bir cikinti da gördüm yanılıyor olabilirim de dedi.
Geçen hafta gittigimizde de bebek hareket etmiyordu soraydim keşke çıkınca düştü
Dr. Profosordu ama bir sıkıntı olsa derdi herhalde ve yanilmamistir bence, ben erkek hissetsem de kim görse kıza benzyor diyor,bakalım hayırlısı artık
Merhabalar bende dün prena test için kan verdim testi nerde yaptırdınız ve fiyatı neydi tüp bebek ikiz gebeliğim var yaş 34 bu testler arasındaki fark nedir acaba bir an önce bitseşu testler((
Yaa o günlere bi gelelim zaman hemencik geçsin kış gelsin, kaloriferin yanındaki berjerime oturup bebişime örgü öreyim, karnım kocaman olsun hamile elbiseleri giyeyim, hele bebiş için alışverişler aşaması bi sürü tulum alacağım çok seviyorum tulum, doğsun hele bi sıkı sıkı sarılacağım, ayy ağlıcam galibaEn iyisi biz tüm tedbirlerimizi alalım da hazırlıksız olmayalım
Ayyyy ben battaniye yapmaya başladım dayanamadimm hem zaman geçsin yaa sıkılıyorum evde tek :)))Yaa o günlere bi gelelim zaman hemencik geçsin kış gelsin, kaloriferin yanındaki berjerime oturup bebişime örgü öreyim, karnım kocaman olsun hamile elbiseleri giyeyim, hele bebiş için alışverişler aşaması bi sürü tulum alacağım çok seviyorum tulum, doğsun hele bi sıkı sıkı sarılacağım, ayy ağlıcam galiba
Rabbimin izniyle inşallah o günleri de hayırlısıyla gorelim de :)))Ay kendimi okudum kız
Burda anlattıgın koca tıp hastanesınde yapılıyor bırde dr prof sen anlatıyon dr den ınce kadınlar daha ıyı dınlıyolat
Eki Görüntüle 2164979 Kızlar ikili test için gittik, bebek yatıyordu, Dr. Biraz cihazı bastırınca görüntü değişiyordu ama bebek mi hareket ediyordu cihaz mi görüntü degistiyor anlamıyorum
Dr. Apış arasına baktı üçlü cizli gösterdi %80 kız ama, sanki yukarda bir cikinti da gördüm yanılıyor olabilirim de dedi.
Geçen hafta gittigimizde de bebek hareket etmiyordu soraydim keşke çıkınca düştü
Dr. Profosordu ama bir sıkıntı olsa derdi herhalde ve yanilmamistir bence, ben erkek hissetsem de kim görse kıza benzyor diyor,bakalım hayırlısı artık
Ben bir tane battaniye örmüştüm zaten o duruyor, 2 tane de örgü yeleğimiz var şimdilik :) hava çok sıcak ya örgü içimden gelmiyor bu havalarda yünlere dokunamıyorumBen
Ayyyy ben battaniye yapmaya başladım dayanamadimm hem zaman geçsin yaa sıkılıyorum evde tek :)))
Al benden de o kadar. Hamilelikten önce komple vucut yaptirmistim cillop gibi olmustu. Hatta paket almistim gidemediğim seanslar da kaldi. Simdi kil tuy sorunu gene ciktiEvlenmeden önce lazer epilasyon yaptırdım ilk hamileliğim de çıktılar emzirme bitince tekrar yaptırdım şimdi yine çıkıyorlar hayatım lazere para ödemekle geçecek sanırım
Canım ben doktorumun muayenehanesinde kan verdim onlar gönderimi yapıyor.4.750 lira ödedik.
Kesinlikle bir an önce sonuç gelse hamilelik beklemekle geçiyor. Daha ben kimseye söyleyemedim gebeliğimi
Genoksta yaptırdım ben doktor indirimiyle 2100 TL. İanladığım aynı testin yapılan laboratuara göre değişik ticari isimleri var. Kağıt mendil Selpak hikayesi gibi geldi bana. Araştırmalarımı eğer yanlış değerlendirmesiysem çoğu aynı şeylere bakıyor. Bir kaç daha az sendroma bakan var. Aklım karışınca doktorumun önerdiğini tercih ettim. çoğul gebeliğin olduğu için doktorunun önerdiği yeri dikkate al bence çünkü bazıları çoğul gebelikte hata verebiliyormuş.
Maşallah miniğine canım allah tamamına erdirsin sağlıkla hepimiz inşallah
Günaydın kızlar. Biz de pazartesi akşam gittik doktora. Her şey yolunda civcivde çok şükür. Can sıkıcı iki şey kilomu evdeki tarto 73 tartarken doktordaki 76 tarttıbir de bebişe giden damarlarımın ikisi de problem çıkaracak gibiymiş, yüksek tansiyon riski. Tansiyon yükselten her şey yasak, stres de dahil. Çalıştığım iş ve insanlar o kadar stres yaratıyor ki anlatamam.
Ayrıca yaşım 38 olduğu için doktor ikili test mi nipt mi yaptırmayı bize bıraktı. Biz garantici bir çiftiz nipt istedik. Ama o kadar farklı seçeneklee var ki nifty, harmony, vs. Nifty artık yurtdışına yollanmıyormuş ve Ankara’da Genoksun kendi merkezinde test ediliyormuş. Genetiks testi Almanya’ya yolluyor. Başka ülkeler de yollayan var. Her ne kadar doktorum nifty broşürünü verip önerdiyse de aklım karıştı açıkçası. Bu testleri yaptıranınız var mı?
Yaa o günlere bi gelelim zaman hemencik geçsin kış gelsin, kaloriferin yanındaki berjerime oturup bebişime örgü öreyim, karnım kocaman olsun hamile elbiseleri giyeyim, hele bebiş için alışverişler aşaması bi sürü tulum alacağım çok seviyorum tulum, doğsun hele bi sıkı sıkı sarılacağım, ayy ağlıcam galiba
Konu Fransız kaldımCanım ben o arkadaşımın acısını gördüm valla emzirirken eliyle çarşafları sıkıyor dişlerini sıkıp ağlıyordu o yüzden ne iyi geliyorsa almaya razıyım
Ayy ben de yengemde gördüm ya kanıyordu uçları düşününce bile canım acıdı(
Ilk bakista banada kiz gibi saglikli olsun insallah karadenizlilik varmi sizee burnunu benzettim ama belki usg den oyle gozukmustutEki Görüntüle 2164979 Kızlar ikili test için gittik, bebek yatıyordu, Dr. Biraz cihazı bastırınca görüntü değişiyordu ama bebek mi hareket ediyordu cihaz mi görüntü degistiyor anlamıyorum
Zaten lazerden sonra agda yaparsaniz killarin kokleri tekrar guclenir kesinlikle agda yapmamaliymissinizAl benden de o kadar. Hamilelikten önce komple vucut yaptirmistim cillop gibi olmustu. Hatta paket almistim gidemediğim seanslar da kaldi. Simdi kil tuy sorunu gene cikti(( şeytan diyor vur jileti :/ genital bolgeye ağda yapamiyorum kesinlikle ben :/
Bi saniye bi saniye. Emzirirken acıyor mu? Çok mu? NedennnnEn iyisi biz tüm tedbirlerimizi alalım da hazırlıksız olmayalım
Konu Fransız kaldım
Ne konuşuruyorsunuz
Bi saniye bi saniye. Emzirirken acıyor mu? Çok mu? Nedennnn
Dişi çıkınca ısırır ondan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?