Merhaba arkadaşlar. 4 yıl evlat bekledim 5. Yılımızda oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım. 16 mayısta yaşını dolduracak. Bu ay da aranıza katılmak nasip oldu. Sat ım 29 mart 3 ocak da minişimin geleceği tarih ...
Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Canım ben de merak ediyorum bu konuyu, çünkü öncekinden kalma 2 yıllık borcum var, önümüzdeki sene de tutamam, bide bu olursa yandım bulantım olmazsa tutarım diyorum ama, bgn sabah diş fırçalarken ilk öğürme geldi, sanki başlıcak gibi
Merhaba arkadaşlar. 4 yıl evlat bekledim 5. Yılımızda oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım. 16 mayısta yaşını dolduracak. Bu ay da aranıza katılmak nasip oldu. Sat ım 29 mart 3 ocak da minişimin geleceği tarih ...
Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Bu dogalmi oldu senin benimde tup brbekten bir kızım var temmuzda 3 yasini dolduracak ondan sonra 2 negatif tüp bebek demememiz oldu sonuncusu gecen aydi bu ay dogal oldu
Bu dogalmi oldu senin benimde tup brbekten bir kızım var temmuzda 3 yasini dolduracak ondan sonra 2 negatif tüp bebek demememiz oldu sonuncusu gecen aydi bu ay dogal oldu
Kızlar merhaba son adet tarihim 8 nisandı, 2 gün önce betahcg 108 di, bgn 335 olmuş çok şükür .. ama sizinkilerle kıyasladığımda düşük, acaba geç döllenmeyle mi alakalı ki??