Cnm bende bugun gittim 11+1 bana çıkıntı var gibi sanki erkek olabilir dedi pzrtesi ikili testim var tekrar bakıcak
İhtimallrri söylüyoruz 1 aya anca zaten net birşey söylenir dedi belki tahmin yürütür seninki de
Ben hem devlet hastanesine gidiyorum hem özel hastanedeki doktoruma gidiyorum tahlilleri falan devlette yaptırıp özele çok para vermemek mantıklı geliyor devlet hastanesinde eşimi almadıkları için ve daha uzun süre kalıp aklımıza takılan tüm soruları sorabildiğim için özele gidiyorum aslında, daha bana bişiy demedi hatta bence bugün de demeyecek erken 11+2 günlük bugün, ama gruptaki bi çok arkadaşımıza en azından bi tahminde bulunmuş doktorları
bende 12+1 im gecen ikili test için gittim doktor hem cinsiyet için hemde ikili test için erken dedi ama söyleyebilen doktor söylüyor bende bunu anlamıyorum haliyle ilk bebeğim ister istemez merak ediyorum
Cnm bende bugun gittim 11+1 bana çıkıntı var gibi sanki erkek olabilir dedi pzrtesi ikili testim var tekrar bakıcak
İhtimallrri söylüyoruz 1 aya anca zaten net birşey söylenir dedi belki tahmin yürütür seninki de
Ayy hadi inşaallah söyler sorucam dayanamam ki rüyamda 2 kez erkek bebek gördüm erkek bebek kıyafetleri falan eşimde hayır kız diyor bakalım hangimizin ki doğru çıkacak :))
merhaba kızlar bende 12 haftalık hamileyim merak ettiğim bişey var doktorunuz size ne yemeniz gerektiği bebek için nelerin daha cok yararlı olduğu hakkında bilgi verdi mi
evet canım yumurta haftada bir balık hergün bir tane beypazarı soda fazla tuzlu ve baharatlı tüketme dedi
çiğ et ve işlenmiş ürünler yeme dedi hamur işlerinden ve tatlıdan olabildiğinden uzak dur dedi
Ayy hadi inşaallah söyler sorucam dayanamam ki rüyamda 2 kez erkek bebek gördüm erkek bebek kıyafetleri falan eşimde hayır kız diyor bakalım hangimizin ki doğru çıkacak :))
Dr um sen ne hissediosn dedi genelde annelerin hisleri doğru çıkar dedi.Ama rüyalar vs etkiler seni dedi.İlk hep erkek hissediyordum sonra acaba kızmı falan dedim hayırlısı artık bakalım pzrtesi ne dicek ve işin ilginç tarafı çıkıntıyı da bana gösterdi ama ben yine de bitmiyormş gibi davranıyorum netleşene kdr:)
bende 12+1 im gecen ikili test için gittim doktor hem cinsiyet için hemde ikili test için erken dedi ama söyleyebilen doktor söylüyor bende bunu anlamıyorum haliyle ilk bebeğim ister istemez merak ediyorum
Aslında ilk olunca bence önemli değil ki cinsiyeti benim de ilk olacak, 2 . Bebek olsa kızım olsa şuan erkek isterim erkek olsa kızım olsun isterdim ama ilk olunca kız olmuş erkek olmuş hiç önemli değil sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun rabbim neyi uygun görürse başımın gözümün üstünde yeri var
Dr um sen ne hissediosn dedi genelde annelerin hisleri doğru çıkar dedi.Ama rüyalar vs etkiler seni dedi.İlk hep erkek hissediyordum sonra acaba kızmı falan dedim hayırlısı artık bakalım pzrtesi ne dicek ve işin ilginç tarafı çıkıntıyı da bana gösterdi ama ben yine de bitmiyormş gibi davranıyorum netleşene kdr:)
Benim karışık ya bazen durduk yere karnımı severken ağzımdan kızım diye çıkıyor Allah söyletti herhalde diyorum sonra erkek doğuyor içime benim ki ne olacak bilmiyorum :)
Benim karışık ya bazen durduk yere karnımı severken ağzımdan kızım diye çıkıyor Allah söyletti herhalde diyorum sonra erkek doğuyor içime benim ki ne olacak bilmiyorum :)
bı cıkıntı var sıvrı bı sekılde karnım oyle buyuyor yanı her hafta fotograf cekıyorum oradan farkedıyorum bende yoksa elımı koydugumda falan ıı yanıı hatta sabahları daha yataktan kalkmadan hıc gezınıyorum o kadar ama kendı damar atmamdan baska bısey hıssetmıyorum ama varlığını biliyosun ya hıssetmesende haraketlerını elım hep orda konusuyorum falan arada deli gibi
bı cıkıntı var sıvrı bı sekılde karnım oyle buyuyor yanı her hafta fotograf cekıyorum oradan farkedıyorum bende yoksa elımı koydugumda falan ıı yanıı hatta sabahları daha yataktan kalkmadan hıc gezınıyorum o kadar ama kendı damar atmamdan baska bısey hıssetmıyorum ama varlığını biliyosun ya hıssetmesende haraketlerını elım hep orda konusuyorum falan arada deli gibi
Alt karın tarafında göbek deliğinden aşağısında elimi sağa sola gezdirdiğimde ortada tümsek var ve çok sert yani farkedilemeyecek gibi değil hergun tartılıyorum kilo almamışım ama şişiyorum pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor
merhaba canım. bana doktor her gün sabah 2 dilim öğlen 2 dilim buğday ekmeği mutlaka peynir ve yumurta ye dedi. hafta da 3 gün kırmızı et. balık ye dedi dedim yiyemiyorum balık yağı olan vitaminden yazdı. 2 kere de ara öğün yap dedi 8 fındık 3 ceviz 5 badem ve meyve şeklinde dedi. bol bol süt ve ürünleri tüket dedim. genel bilindik şeyler. çok da abanma çok kilo alma dedi :) zaten iştahım hala ve hala yok
merhaba kızlar bende 12 haftalık hamileyim merak ettiğim bişey var doktorunuz size ne yemeniz gerektiği bebek için nelerin daha cok yararlı olduğu hakkında bilgi verdi mi
Canım senin takvimin mi dogru degil 12+1 olsan 13. Haftanin icindesin diye cikmali gecen gittiginde ne kadarlikti da erken dedi 11+0 dan sonra eger bebek gunuyle uyumluysa yapiliyor 2li test
Alt karın tarafında göbek deliğinden aşağısında elimi sağa sola gezdirdiğimde ortada tümsek var ve çok sert yani farkedilemeyecek gibi değil hergun tartılıyorum kilo almamışım ama şişiyorum pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor
Daha 3 ayımı bile doldurmadım hamile pant almaya utanıyorum :)) bi de ablam 4,5 aydan önce karnın çıkmaz dedi ama çıktı işte :) pantolonlarımın belini lastik toka ile tutturuyorum rahat ediyorum
Daha 3 ayımı bile doldurmadım hamile pant almaya utanıyorum :)) bi de ablam 4,5 aydan önce karnın çıkmaz dedi ama çıktı işte :) pantolonlarımın belini lastik toka ile tutturuyorum rahat ediyorum
tam anlamıyla cıkmasada bel cevren gobegın genıslıyor ıster ıstemez ya ben suan hamıle pant. sa bel lastıklı buyuk beden bol pantolnlar ve elbiseyle yazı idare etmeyı planlıyorum cunku baktım hamıle pant.hepsı dar paca ve ben yazın dar paca gıyemem bunaalırım oyuzden biraz daha havalar serinleyince ilerleyen aylarda alırım dıyorum bakalım nasıp gorucez ya
Utanacak bisey yok bende 2 hafta önce aldım hamile pantolonu dünya varmış dedim 14. Haftamdayım ve kilo verdiğim halde ciddi karnım şiş herkez anlıyo hamile olduğumu dr sordum tabiyki bu bebek degil bağırsaklar yavaş çalıştığı için dedi