2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar benim dr um 20. Hafta yapılan tarama testleri varmış şimdiden onun için üniversiteden randevu al dedi. Fetal eko ve anomali taraması. Ve şimdiden randevular dolmuş. Bu testleri istedi mi yada istiycek mi doktorunuz ?
Canım yaşın kaç?

Kızlar birkaç güne evi boyatmayi düşünüyorum. Bebisin odasını ne renk yapsan güzel olur sizce? Henüz cinsiyet net degil zaten mavi ve pembe istemiyorum

canım benim iş yerinde bir arkadaşım vardı oğlumda hamile iken oda kızına hamile idi onunda aynı nedenden dolayı hep alttan muayene olmak zorunda kalıyordu ve kızıyordu hep seninki karından benimki neden hep alttan diye ama dr iyi görmesi için ne gerekse onu yapıyoruz mecbur
Aynen öyle ama bende duygusallık hatsafhada ve ağlamaya yer arıyorumda 12 yaşında bir kızım var bayramdan önce memlekete yolladık onu özledim e ben gidemiyorum kanama riskim var :( tam artık 3 aylık olduk risk ortadan kalkmıştır diye gittik budefada bebeğin eşi aşağıda kanama riskim devam ediyor sürekli yatmaktan çok bunaldım bide eşimin tayini sebebiyle izmirde yaşıyoruz ben hayatımda böyle terlediğimi bilmem klimanın önünde bile sırılsıklamım sanırım oda kendi sıkıntımdan. Ay çok uzun yazdım ama gerçekten çookk sıkıldım artık.

Kızlar ya ben artık hissediyorum. İlk dedim nasıl hissedeyim imkansız ama hayır gerçekten hissediyorum. Hayatımda hiç karnımda birşeyin hareket ettiğini hissetmedim gaz gibi asla değil minik minik pıt pıt hisler değil. Bayaa içerde yuvarlanan bir top var sanki. İki akşam önce yana doğru yatmıştım bugün de iş yerinde oturup telefona bakıyordum hani böyle sessizlikte sakinlikte dinlenmişken çok ciddi anlamda hissettim. Garip bi duygu daha önce böyle bir şey hissetmemiştim :KK200:

Canım senin takvimin mi dogru degil 12+1 olsan 13. Haftanin icindesin diye cikmali gecen gittiginde ne kadarlikti da erken dedi 11+0 dan sonra eger bebek gunuyle uyumluysa yapiliyor 2li test
son adet tarihime göre ilerliyoruz günü tutuyo bakalım bu aksama zaman verdi gidicez kısmet olursa

kızlar bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı falan çeken var mı ? yoksa yalnız mıyım ? dr çağrı gülümser ortopediye görün bence bu haftalar da bel ağrısı olmaz dedi ama bilemedim. Benim en basından berı en en en zorluk cektıgım olay bu ve devamlı bı sekılde

merhaba canım. bana doktor her gün sabah 2 dilim öğlen 2 dilim buğday ekmeği mutlaka peynir ve yumurta ye dedi. hafta da 3 gün kırmızı et. balık ye dedi dedim yiyemiyorum balık yağı olan vitaminden yazdı. 2 kere de ara öğün yap dedi 8 fındık 3 ceviz 5 badem ve meyve şeklinde dedi. bol bol süt ve ürünleri tüket dedim. genel bilindik şeyler. çok da abanma çok kilo alma dedi :) zaten iştahım hala ve hala yok
doğrudur bende artık tavuktan tiksindim hamilelikte yiyemiyorum midem bulanıyor ilk hamileliğim elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bende insallah faydası olur seninde cinsiyetin belli mi belliyse kacıncı haftada öğrendin

F FUNDAYAMAN canım 12+1 isen ikili test yaptırabilirsin 11. Hafta ile 14. Hafta arasında yapılıyormuş. Cinsiyet için söylememesini normal karşılamak lazım. Ben çoook ısrar ettim hatta ultrasona girmeden önce pazarlık ettim tahmininizi söyleyin değişebilir ben bunun bilincindeyim vs bir sürü dil döktüm. Çıkıntı var erkek olabilir ama bazı bebeklerin klitorisi çıkıntılı olabiliyor ilk zamanlar o yuzden erkeğe benzeyebiliyor kıza da dönebilir dedi. Bu bahsettiği olayı yakın bir arkadaşım da yaşamış o yuzden doktorlara ha verdim netleşmeden söylememekte haklılar
bizdeki de merak ama napalım hep okuyorum bazılarının cinsiyeti 12. haftada belli oluyor onlar nasıl oluyor acaba merak ediyorum:anneadayı:

benimde 12. haftada kız dedi 16. haftada pipi fotoğrafı verdi. o aradaki 4 hafta ben kızım olacak diye uçarak gezmiştim. 16. haftada daha dr demeden pipiyi görüp hayır yaa hayır diye çığlık atmışım. eşim videoya çekiyordu tüm kontrolleri. şimdi beni tehdit ediyor oğlum annen seni istememişti diyeceğim elimde deliller var diyor :63:
Bende de durum aynı ama video görüntüsü yok. Eşime çocuğa negatif şeyler söyleme diye uyarıyorum. :KK67:

Kızlar minnakımı gördüm kıpır kıpır oynuyordu 1 hafta önden gidiyor 12. Hafta bitmiş olarak gorunuyor dedi, 5.10 cm bebişim, 2 li test içinde hastane 370 tl fiyat çıkardı özelde değil devlette yaptıracağım, kıza benZiyor diye bi cümle kullandı ama sonra hemen değiştirdi bu haftalarda bütün bebekler kıza benzer zaten pipiler küçük olduğu için anlaşılmıyormuş

Kızlar minnakımı gördüm kıpır kıpır oynuyordu 1 hafta önden gidiyor 12. Hafta bitmiş olarak gorunuyor dedi, 5.10 cm bebişim, 2 li test içinde hastane 370 tl fiyat çıkardı özelde değil devlette yaptıracağım, kıza benZiyor diye bi cümle kullandı ama sonra hemen değiştirdi bu haftalarda bütün bebekler kıza benzer zaten pipiler küçük olduğu için anlaşılmıyormuş
benim hastanede özel ama ikili teste 40 verdik sadece 370 cok fazla

Kızlar girmediğim için mesajlarınızı hiç okuyamıyorum fırsat buldukca takıp edıyordum ama son gunlerde fırsatım olmadı cinsiyet öğrenenlere Hayırlı olsun ınsallaj daha sık girecegım sızlerle ıletısımde olmak için bizim de bebişimiz bugün Nihayet gösterdii prensesımız gelıyorrr eşim bulutlardaaa :) doktorum poza bayıldı renkli vereceğim busefer dedi kızımın odasına astık azönce. Odasının ilk eşyası kendi resmi oldu:)
CYMERA_20180706_184557.webp

Back
X