2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Slm herkes iyidir umarım. Uzun zamandır bakamamistim. Biz bebegin cinsiyetini ogrendik. 2 kizim geliyor hayirlisiyla:)
Tebrikler Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ne guzel iki kiz kardes sanslilar, kiz kardesim olmadigindan hep gipta etmisimdir kiz kardes ve ablasi olanlara

Doktor bana dramamine verdi hiç bi işe yaramadı üstüne bide gereksiz uyku getiriyordu. Çalışanlar için hiç ii değil. Sabır çeke çeke 13. Haftaya girdim
Ben dramamine i aksam iciyorum zaten canim cok fazla tesirli degil zofran kadar.sabah uyaninca zofran 12 saat kadar sonra dramamine iciyorum zaten yemekten sonra mayistiriyor cogunlukla erkenden yatiyorum boylelikle yedigim midemde kalabiliyor

Teşekkür ederim cevabın için idrar tahlilini cuma günü yaptirdim temiz çıktı dr kanama olmadığı sürece normal ağrılar dedi afedersin kabızlık yaşıyorum iki gündür ona bağladım bende şimdi el dopplorüyle kalp atışını duyabildim içim rahatladı

El dopplorü nedir ?

Seninki kiz mi canim ilki ve bu ben cevremde hep erkek annelerinin kustugunu kiz evladi olsnlarin daha rahat hamilelik gecirdigini gordum senin azalir yakinda bence
Ikısıde kız :)mıdemde sorun var buyuk ıhtımal ondan da buladar kusuyorumdur
Bu zofranı sen kac Tl ye alıyorsun burda 48 Tl bana cok pahallı gelıyor

Ikısıde kız :)mıdemde sorun var buyuk ıhtımal ondan da buladar kusuyorumdur
Bu zofranı sen kac Tl ye alıyorsun burda 48 Tl bana cok pahallı gelıyor
Masallah canim.Allah bagislasin ben de 50 55 o fiyata aliyorum icinde de cok az malesef 10 gunde bitiyor mecbur aliyorum baska kesen yok bulantimi kusmami

Hayırlı olsun...bana da kıza benziyor dedi ama eşim hala umutlu...ilki kız değişik olsun diyor..benim gönlüm kızdan yana...
Hayırlı olsun canım. İki kız kardeşiz biz. Ben de kızım öyle olsun istiyordum gönülden. cmrtsi ikili test için gittim resmen ayrıntılı ultrason gibi baktılar. Kendi doktorum değil perinatalog yaptı ultrasonu. Daha önceki hamileliğimde böyle olmamıştı. Şaşırdım bayağa ama şimdiden iyi olduğunu öğrenmek de güzelmiş. Cinsiyeti söylemeyecekti ama ben sorunca kız gibi ama daha 4 hafta beklemek lazım dedi. İlki kız bu da kız olsun istiyordum açıkcası. Eşim de kız olsun bizim olsun diyor bakalım hayırlı ömrü sağlıklı ömrü uzun evlatlar olsunlar inşallah.

Bugün cinsiyet için bidaha bakalım demişti doktor gittik ve benim başından beri hissettiğim rüyamda gördüğüm çıktı 2. Oğluş geliyormuş kızlar
hayırlı olsun canım tam olarak kaçıncı günde öğrendin ? mine hanım söyledi dimiii

canım usg de cıkan tahmını doğum tarıhıne gore ayarla , telefondakı ugulamalarıda oyle yap bundan sonra ona gore hesapla

Gece uykulariniz nasıl bayanlar ben ölüyorum resmen hiç uyku yok 2 yaşındaki kızıma tuvalet egitimine başladım 8 yaşında oğlum 8 yaşında haftada 3 gün spora götüryorum cık yoruluyorum .3 çocuğa hamile olan varmı nasıl gidiyor isleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…