Çok şükür çokkkkSonuç iyi geldi çok şükür canım kendimi o kadar olumsuza odaklamıştımki 13 günde sonuçlandı
Eşim baktı sonuç normal cinsiyet yok bakabilirsin dedi gerçekten normal :)
@cycas sen demiştin değil mi raporda cinsiyet yok canım 3 sene önce vardı bu rapor farklı
ben erkeğe benzettim canım saglıkla gelsın inşallah mınıgınn :))Merhaba sevgili annelerbiz de bugün muayenemizi olduk 12+2 benim bebek inatçı çıktı okadar hareketliydi ki ense kalınlığını 15 dk mücadele ile ölçebildi doktor :) ikili test için kan verdim umarım benim de sonuçlarım sizin gibi temiz çıkar :) ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiği de oluşmuş miniğin.. cinsiyet için doktor tahminde bulunmayacağım dedi aslında içim içimi kemiriyor
Sağolasın canım çok şükürÇok şükür çokkkkGözün aydın canım çok sevindim
Amiinn heo beraber insallah ❤❤ aynen canim :))Canım test sonucuna çok sevindim darısı hayırlı doğumlara inşallah. Beta dediğiniz beta hcg değeri değil dimi? Ben ikili test yaptırmadım o yüzden merak ettim :)
internette daha rahat bulabilirsin sitesinden buşunduğğun yere bağlı olarak mağazalarda bakabılırsın ben ilçede oturuyorum yok malesef carters mother care biraz daha pahalı markalar bunlar tabi, ozellıkle ılk zamanlar ıcın bende pazardan alınmasına karsıyım bazı seylerın yenıdoğan takımı fln özellıkle buyudukce cocuk her yerden alır gıydırırsın ama ilk dogduklarında gercekten derılerı cok hassas oluyor o yuzden dıkkat etmekte fayda var bence ben e bebek ürünlerını beğenıyorum fısher prıce, azız bebe, panda corner satıyor. Organık olarak da googlde aratıp ılk yenıdoğan ıcın cıcıler alınabılır kıtıkate var aklıma gelen suan sadece idil baby var oda carters mother care derecesinde ama ben lcw ürünlerini de beğeniyorummDedıklerın nerde alınıyor ? Senın desıklerın alınsa daha ıyı kızında benım alerjık sanırım herseye oksuruyor senın ku kasıntı olarak mı
Aa bilmiodum :)))Canım o deger 26 degil 26 bin yani 3 sıfır atılmış sekilde yazılıyor sonuçlar
Malesef doktora gitmedim whatsappdan yolladim sonucu kontrolum 2agustostagözün aydın canım ne güzel haber bu
cinsiyet belli oldumu peki
canım yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam gözün aydın bir tanem gözümüz aydın darısı bizlere inşallahSonuç iyi geldi çok şükür canım kendimi o kadar olumsuza odaklamıştımki 13 günde sonuçlandı
Eşim baktı sonuç normal cinsiyet yok bakabilirsin dedi gerçekten normal :)
@cycas sen demiştin değil mi raporda cinsiyet yok canım 3 sene önce vardı bu rapor farklı
ilk gebeliğimde zaman daha yavaş gidiyordu bunda hızlı gidiyor arkadaşım haklısınbugün 11+6 olmuşuz takip ettiğim program tebrikler 3 ayı geride bıraktınız dedi:)
oğlumda 12 hafta geçmek bilmemişti bunda zaman uçuyor.
2. bebeğini bekleyenler sizde durumlar nasıl. bunlar doğunca da zaman bu kadar hızlı geçerse biz çabuk yaşlanırız
Merhaba sevgili annelerbiz de bugün muayenemizi olduk 12+2 benim bebek inatçı çıktı okadar hareketliydi ki ense kalınlığını 15 dk mücadele ile ölçebildi doktor :) ikili test için kan verdim umarım benim de sonuçlarım sizin gibi temiz çıkar :) ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiği de oluşmuş miniğin.. cinsiyet için doktor tahminde bulunmayacağım dedi aslında içim içimi kemiriyor
Inşallah canım :)yaa iyice heyecan yaptımm :) sağlıkla gelsin minik adam
Inşallah canım hissediyordum zaten alıştırdım kendimi daha öncedenHayırlı olsun canım. Sağlıklı olur İnşallah.
Canim bende cok duydum bu testler tamamen guvemilir diye ki sonuc kagidimizda da yaziyor bu. Endiselenme sen ❤Selam arkadaslar bir sey soracağım size.
İkili test sonuçlarını aldım doktor orta sınırda olduğunu söyledi. 1/650 ymis.
Bu testin çok güvenilir olmadığını yüksek risk çıkan bebeklerin normal dogabildigini, hiçbir şey cikmayanin daum lu dogabildigini yalnızca bilgilendirdiğini söyledi.
Böyle bir sonuçla karşılaşan var mıydı aranızda. Endişelendim açıkçası.
Benim de oğlumun burnunun üst kısmında mavi damar var. Gören herkes arkası erkek diyordu. Ben de alıştırdım kendimiInşallah canım hissediyordum zaten alıştırdım kendimi daha önceden
Hayırlı bir yer olsun sizin için İnşallah.canım cuma günü khk acıklanacak ihraçlar belli olacak denildi
onun içinde tayin açıklanmadı
Iyi ettin canim burda birbirimizle olumlu olumsuz her turlu seyi paylasmak icin bir aradayiz ailen de ogrenince biraz daha da rahatlarsin hersey gonlunce olur umarim stres yapma artik bebis de uzulmesinSağolasın canım gebeliğimi kimse bilmiyor aileden paylaşmayınca sıkıntı artıyor ben de günler geçtikçe size sardım galiba
Sanırım ınce eleyıp sık dokucaxinternette daha rahat bulabilirsin sitesinden buşunduğğun yere bağlı olarak mağazalarda bakabılırsın ben ilçede oturuyorum yok malesef carters mother care biraz daha pahalı markalar bunlar tabi, ozellıkle ılk zamanlar ıcın bende pazardan alınmasına karsıyım bazı seylerın yenıdoğan takımı fln özellıkle buyudukce cocuk her yerden alır gıydırırsın ama ilk dogduklarında gercekten derılerı cok hassas oluyor o yuzden dıkkat etmekte fayda var bence ben e bebek ürünlerını beğenıyorum fısher prıce, azız bebe, panda corner satıyor. Organık olarak da googlde aratıp ılk yenıdoğan ıcın cıcıler alınabılır kıtıkate var aklıma gelen suan sadece idil baby var oda carters mother care derecesinde ama ben lcw ürünlerini de beğeniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?