2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende yaptım eglencesine ilk cocuk erkek 2. Kız cıktı daha ilk hamileliğim cinsiyet belli değil bende merak ediyorum dogru cıkan var mı:)

C
Sağolasın canım ben zaten cinsiyet yazsa bakmayacaktım doktorumdan duymak heyecanla daha güzel
Eşim ne desin ben cinsiyette bekliyordum dedim derdin bu mu ben 15 gündür ne çekiyorum
Canım gözün aydın senin adına çok mutlu oldum cinsiyetide artık bu haftalarda rahatca öğreniriz bence :)

Çocuk sayısı nasıl bakılıyor bilmiyorum ama cinsiyet baktık karnıma tuttum daire çiziyor. Hayırlısı bakalım :)

Hadi ya bana da erkege benziyor dedi demek yanilgi paylari oluyor bana %51erkek dedi belki iri yapili bi kiz olur diyoruz esimle :) saglikli hayirli olsunlar da hepsi insallah
Tabi önce sağlıklı olsunlar. Allah gönlümüze göre versin yine de:)

Arkadaslar arrik dis agrim dun geceden beri dayanilmaz oldu hic bir uygulama yaptirmadan disimi cektirmeyi dusunuyorum bugun ozelde sizce bir problem olur mu

Bana da yap dediler alyansı yaptım sağa sola gitti netten baktım erkek yazıyor. Çin takvimi kız rus takvimi de erkek yazıyor :))

Hadi ya bana da erkege benziyor dedi demek yanilgi paylari oluyor bana %51erkek dedi belki iri yapili bi kiz olur diyoruz esimle :) saglikli hayirli olsunlar da hepsi insallah
%51 çok düşük bir ihtimal zaten sans %50-%50 böyle diyenlerin doktorlari sanki dalga geçiyormuş gibi geliyor bana bir tahmini varsa bence biraz daha yüksek bir olasilik söylemeli

Ben göbeğe tutulani değilse su avuc icine tutulanindan yapyim gecen gun 3 cocuk çıktı birincisu kiz ikincisi erkek üçüncüsü kiz diyordu eger doktorumuz yanilmadiysa şimdilik ilk ikisi tutuyor 3. Nasio olurmu bimem

%51 çok düşük bir ihtimal zaten sans %50-%50 böyle diyenlerin doktorlari sanki dalga geçiyormuş gibi geliyor bana bir tahmini varsa bence biraz daha yüksek bir olasilik söylemeli
10+6da ancak %51 belli oluyor heralde saka bi yana kemik yapisindan dolayi bu tahminde bulundu ben cok takilmiyorum cinsiyete de esim kiz cocuklarina cok duskun kiz istiyordu o biraz hayal kirikligina ugradi :) hayirli saglikli olsunlar 2 3 haftaya cogumuz ogrenmis oluruz zaten

Sana teshıs nasıl konuldu benım kızıma daha bısey denılmıyor testler de yapıldı

Dedıgın magazaları burada hayatta bulamam netten mutlaka bakıcam ınsaAllah

İyi akşamlar anneler:) dün telefonum elimden düştü ve paramparça oldu maalesef ki yenisini almak zorunda kaldık, o yüzden de dün ve bugün giremedim hiç, devlet hastanesinde ikili test yaptıran var mıydı aramızda yani normal muayene olduğumuz doktor mu bakıyor ultrason da yoksa perinatoloji-radyoloji gibi bi yere mi gönderiyor

Çocuk sayısı nasıl bakılıyor bilmiyorum ama cinsiyet baktık karnıma tuttum daire çiziyor. Hayırlısı bakalım :)

Sol avucuna tutarak bakılıyor,her defasında tutuyorsun kaçıncıda duruyorsa o kadar çocuğun oluyor.biz kız yurdunda çok bakardık eğlencesine:)

Belki doğru belki de tamamen tesadüf:) bakalım benimki de tutacak mı,bana da üç kız diyor :)

Ben de merak ediyorum.carsamba günü üniversite hastanesine gidecem ikili tarama için,cuma günü de özele kendi doktoruma.bakalim nasıl olacak.ikili tarama testine aç karnına mı gitmek lazım biliyor musun ?

Doktorun radyolojıye gonderıyor ordan aldıgın kagıdı doktoruna gosterıyorsun
Doktorun da kan almaya yolluyor

Ben de merak ediyorum.carsamba günü üniversite hastanesine gidecem ikili tarama için,cuma günü de özele kendi doktoruma.bakalim nasıl olacak.ikili tarama testine aç karnına mı gitmek lazım biliyor musun ?
Aç tok farketmiyormuş onu biliyorum, bende Çarşamba günü gideceğim

Ben devlette yaptırdım aslında normalde sadece kendi doktorumuz bakıp formu dolduruyor ama doktorum benimkini biraz fazla olcunce emin olmak icin radyolojiye gönderdi oradada olcum aldindi ama kendi olctugu degeri yazdi doktorum. Sonuclarim temiz geldi bugun doktorumada gosterdim sıkıntı yok dedi cok şükür beta hcg degerimse 27 çıkmış bunu takip eden arkadaşlara duyrulur cinsiyet erkek demislerdi benimki genellemeye tuttu ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…