- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
Bende yaptım eglencesine ilk cocuk erkek 2. Kız cıktı daha ilk hamileliğim cinsiyet belli değil bende merak ediyorum dogru cıkan var mı:)Kızlar ben bekarken de yapardım,evlendigimden beri de eşime de kendime de alyans testi yapıyorum.on senedir yapıyorum hep 3 çocuk çıkıyor,alyans 3 kere daire çiziyor.eşimde de aynısı çıkıyor.ilk hamileligim,ilk kez karnıma tutarak yaptim yine alyans daire çizdi.siz hiç denediniz mi bu yöntemi???
Bu arada çin takvimi de kız diyor bana.cocugu olanlar ya da cinsiyeti öğrenenler sizlerin doğru çıktı mı???
Çok merak ediyorum napayım
Canım gözün aydın senin adına çok mutlu oldum cinsiyetide artık bu haftalarda rahatca öğreniriz bence :)Sağolasın canım ben zaten cinsiyet yazsa bakmayacaktım doktorumdan duymak heyecanla daha güzel
Eşim ne desin ben cinsiyette bekliyordum dedim derdin bu mu ben 15 gündür ne çekiyorum
Umut fakirin ekmeğiDeğil mi bir umut bakalım
Çocuk sayısı nasıl bakılıyor bilmiyorum ama cinsiyet baktık karnıma tuttum daire çiziyor. Hayırlısı bakalım :)Kızlar ben bekarken de yapardım,evlendigimden beri de eşime de kendime de alyans testi yapıyorum.on senedir yapıyorum hep 3 çocuk çıkıyor,alyans 3 kere daire çiziyor.eşimde de aynısı çıkıyor.ilk hamileligim,ilk kez karnıma tutarak yaptim yine alyans daire çizdi.siz hiç denediniz mi bu yöntemi???
Bu arada çin takvimi de kız diyor bana.cocugu olanlar ya da cinsiyeti öğrenenler sizlerin doğru çıktı mı???
Sağol canım :)C
Canım gözün aydın senin adına çok mutlu oldum cinsiyetide artık bu haftalarda rahatca öğreniriz bence :)
Tabi önce sağlıklı olsunlar. Allah gönlümüze göre versin yine de:)Hadi ya bana da erkege benziyor dedi demek yanilgi paylari oluyor bana %51erkek dedi belki iri yapili bi kiz olur diyoruz esimle :) saglikli hayirli olsunlar da hepsi insallah
Bana da yap dediler alyansı yaptım sağa sola gitti netten baktım erkek yazıyor. Çin takvimi kız rus takvimi de erkek yazıyor :))Kızlar ben bekarken de yapardım,evlendigimden beri de eşime de kendime de alyans testi yapıyorum.on senedir yapıyorum hep 3 çocuk çıkıyor,alyans 3 kere daire çiziyor.eşimde de aynısı çıkıyor.ilk hamileligim,ilk kez karnıma tutarak yaptim yine alyans daire çizdi.siz hiç denediniz mi bu yöntemi???
%51 çok düşük bir ihtimal zaten sans %50-%50 böyle diyenlerin doktorlari sanki dalga geçiyormuş gibi geliyor bana bir tahmini varsa bence biraz daha yüksek bir olasilik söylemeliHadi ya bana da erkege benziyor dedi demek yanilgi paylari oluyor bana %51erkek dedi belki iri yapili bi kiz olur diyoruz esimle :) saglikli hayirli olsunlar da hepsi insallah
Ben göbeğe tutulani değilse su avuc icine tutulanindan yapyim gecen gun 3 cocuk çıktı birincisu kiz ikincisi erkek üçüncüsü kiz diyordu eger doktorumuz yanilmadiysa şimdilik ilk ikisi tutuyor 3. Nasio olurmu bimemKızlar ben bekarken de yapardım,evlendigimden beri de eşime de kendime de alyans testi yapıyorum.on senedir yapıyorum hep 3 çocuk çıkıyor,alyans 3 kere daire çiziyor.eşimde de aynısı çıkıyor.ilk hamileligim,ilk kez karnıma tutarak yaptim yine alyans daire çizdi.siz hiç denediniz mi bu yöntemi???
10+6da ancak %51 belli oluyor heralde saka bi yana kemik yapisindan dolayi bu tahminde bulundu ben cok takilmiyorum cinsiyete de esim kiz cocuklarina cok duskun kiz istiyordu o biraz hayal kirikligina ugradi :) hayirli saglikli olsunlar 2 3 haftaya cogumuz ogrenmis oluruz zaten%51 çok düşük bir ihtimal zaten sans %50-%50 böyle diyenlerin doktorlari sanki dalga geçiyormuş gibi geliyor bana bir tahmini varsa bence biraz daha yüksek bir olasilik söylemeli
Sana teshıs nasıl konuldu benım kızıma daha bısey denılmıyor testler de yapıldıBenim kaşıntı da var bir de en kötüsü alerjik rinitte var. Hem zor geçiyor hem de grip faranjit bronşit hepsini bir arada olmuş gibi hasta ediyor. Bu markaların kendi mağazası var ama ben mother care i kendi mağazası mersnde kapandığı için internetten alacağım. Carters da bilindik bir mağazada satılıyor burda ama görüş müydü enjoy bebe miydi unuttum sizin şehrinizde varsa bi bakın derim. Bebek kaç kg doğar şuan bilmediğimizden almadık kıyafet çünkü ben de eşimde 4.5 kilo doğmuşuz öyle olursa hastane çıkışını biraz büyük alcam doktor kilosu var derse tabii :)
Çocuk sayısı nasıl bakılıyor bilmiyorum ama cinsiyet baktık karnıma tuttum daire çiziyor. Hayırlısı bakalım :)
Ohooo senin işler iyice karışmış canım:) hayırlısı olsun inşallah.Bana da yap dediler alyansı yaptım sağa sola gitti netten baktım erkek yazıyor. Çin takvimi kız rus takvimi de erkek yazıyor :))
%51 çok düşük bir ihtimal zaten sans %50-%50 böyle diyenlerin doktorlari sanki dalga geçiyormuş gibi geliyor bana bir tahmini varsa bence biraz daha yüksek bir olasilik söylemeli
Ben göbeğe tutulani değilse su avuc icine tutulanindan yapyim gecen gun 3 cocuk çıktı birincisu kiz ikincisi erkek üçüncüsü kiz diyordu eger doktorumuz yanilmadiysa şimdilik ilk ikisi tutuyor 3. Nasio olurmu bimem
İyi akşamlar anneler:) dün telefonum elimden düştü ve paramparça oldu maalesef ki yenisini almak zorunda kaldık, o yüzden de dün ve bugün giremedim hiç, devlet hastanesinde ikili test yaptıran var mıydı aramızda yani normal muayene olduğumuz doktor mu bakıyor ultrason da yoksa perinatoloji-radyoloji gibi bi yere mi gönderiyor
Doktorun radyolojıye gonderıyor ordan aldıgın kagıdı doktoruna gosterıyorsunİyi akşamlar anneler:) dün telefonum elimden düştü ve paramparça oldu maalesef ki yenisini almak zorunda kaldık, o yüzden de dün ve bugün giremedim hiç, devlet hastanesinde ikili test yaptıran var mıydı aramızda yani normal muayene olduğumuz doktor mu bakıyor ultrason da yoksa perinatoloji-radyoloji gibi bi yere mi gönderiyor
Aç tok farketmiyormuş onu biliyorum, bende Çarşamba günü gideceğimBen de merak ediyorum.carsamba günü üniversite hastanesine gidecem ikili tarama için,cuma günü de özele kendi doktoruma.bakalim nasıl olacak.ikili tarama testine aç karnına mı gitmek lazım biliyor musun ?
Teşekkür ederim :)Doktorun radyolojıye gonderıyor ordan aldıgın kagıdı doktoruna gosterıyorsun
Doktorun da kan almaya yolluyor
Ben devlette yaptırdım aslında normalde sadece kendi doktorumuz bakıp formu dolduruyor ama doktorum benimkini biraz fazla olcunce emin olmak icin radyolojiye gönderdi oradada olcum aldindi ama kendi olctugu degeri yazdi doktorum. Sonuclarim temiz geldi bugun doktorumada gosterdim sıkıntı yok dedi cok şükür beta hcg degerimse 27 çıkmış bunu takip eden arkadaşlara duyrulur cinsiyet erkek demislerdi benimki genellemeye tuttu ❤İyi akşamlar anneler:) dün telefonum elimden düştü ve paramparça oldu maalesef ki yenisini almak zorunda kaldık, o yüzden de dün ve bugün giremedim hiç, devlet hastanesinde ikili test yaptıran var mıydı aramızda yani normal muayene olduğumuz doktor mu bakıyor ultrason da yoksa perinatoloji-radyoloji gibi bi yere mi gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?