2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hurmayı neden yasakladı canım?
dr bir açıklama yapmadı geçen hamileliğimde canım sucuk ve hurma çekmişti dedim. sucuk yiyebilirsin iyi pişirmek şartıyla ama hurma için erken demişti 8. haftada.

2016 eylül anneleri grubunda 36. haftadan sonra dr hep hurma yememizi önermişti. vajinal doğum için faydası varmış şu an için detaylarını hatırlamıyorum.

dr bir açıklama yapmadı geçen hamileliğimde canım sucuk ve hurma çekmişti dedim. sucuk yiyebilirsin iyi pişirmek şartıyla ama hurma için erken demişti 8. haftada.

2016 eylül anneleri grubunda 36. haftadan sonra dr hep hurma yememizi önermişti. vajinal doğum için faydası varmış şu an için detaylarını hatırlamıyorum.

Hurma vajinal açılmaya neden olduğu için ilk aylarda önerilmiyor canım. Dediğin gibi doğuma yakın tüketilmesini öneriyor dr.lar.

Sanırım bende aynı durumdayım depresyonda mıyız ne anlamadım, normalde çok bakımlıyım diyemem ama ayda bir kuaföre gider tek başıma bile çıkıyor olsam az bir makyaj yapar kıyafetlerime dikkat ederdim, şimdi 3 aydır kuaföre gitmiyorum kaşımı bıyığımı kendim almaya çalışıyorum, dışarı çıkmayı AVM’ler de saatlerce dolaşmayı seven ben başım dönüyor az bi yürüdükten sonra, en son rimeli ne zaman sürdüğümü hatırlamıyorum, hep aynı rahat kıyafetlerimi yıkayıp yıkayıp giymek istiyorum diğer kıyafetlerimin yüzüne bile bakmak istemiyorum, ev dağınık 2 makine çamaşır yıkandı kurutuldu ütü bekliyorlar akşama yemek yok başım ağrıdan çatlıyor ne ben hiç birini yapmak istemiyorum :bicak:
Aynı ben de öyleyim. Psikolojim gerçekten bozuldu artık sabır sabır diyorum Allahın gücüne gitmesin isyan etmeyim diye ama sürekli hasta gibi olmak bu halde çalışmak kusmak mide bulantısı paspal sakil görüntü beni bitirdi

Aynı ben de öyleyim. Psikolojim gerçekten bozuldu artık sabır sabır diyorum Allahın gücüne gitmesin isyan etmeyim diye ama sürekli hasta gibi olmak bu halde çalışmak kusmak mide bulantısı paspal sakil görüntü beni bitirdi
İlk hamileliğimde şimdi olduğu gibi çok hızlı kilo aldım 59la başlayıp 84 le tamamlamıştım yüzüm siyah lekelerle dolmuştu uzun süre mide bulantısı çektim doğuma yakın aşırı kilodan ayak ve el tırnaklarım battı yürüyemedim ayağa kalkınca ağlamaya başlıyordum tüm bunlara rağmen anne olmak güzel olacak sağlıklı bir evlat doğurmak ne güzel diye avuttum kendimi doğumdan 76yla çıktım eve geldim korkunç manzara aman Allah'ım artık ben hiç sağlıklı ve güzel olamayacağım diyordum 2 yıl emzirme bitene dek yememe devam ettim yavrum besinsiz kalmasın diye emzirmeyi bıraktığım gün 66 kiloydum diyete başladım 3 ayda 10 kilo verdim 56 kilo oldum ve sonuç fit sağlıklı spor yapan eskiden çok daha dinamik ben.. Şimdi kendime hiç zehir etmiyorum 2 buçuk yıl çirkin oluvereceğim sonra dinç iki çocuk annesi fit bit anne... diyeceğim şu ki tadını çıkar..

Gecer insallah kisa zamanda.bende eskiye gore iyiyim.her dak bulaniyodu gunde 2 3kez kusuyodum..smdi sabahlari kaldi..
Allahtan cuma izne cikiyorm.1 hafta dinlenicem...en azindann :anne:
Sürekli aynı yerlerde olmakta mide bulandırıyor ben evde hastayım dışarıda sağlıklı oluyorum unutuyorum bulantıları

İlk hamileliğimde şimdi olduğu gibi çok hızlı kilo aldım 59la başlayıp 84 le tamamlamamıştım yüzüm siyah lekelerle dolmuştu uzun süre mide bulantısı çektim doğuma yakın aşırı kilodan ayak ve el tırnaklarım battı yürüyemedim ayağa kalkınca ağlamaya başlıyordum tüm bunlara rağmen anne olmak güzel olacak sağlıklı bir evlat doğurmak ne güzel diye avuttum kendimi doğumdan 76yla çıktım eve geldim korkunç manzara aman Allah'ım artık ben hiç sağlıklı ve güzel olamayacağım diyordum 2 yıl emzirme bitene dek yememe devam ettim yavrum besinsiz kalmasın diye emzirmeyi bıraktığım gün 66 kiloydum diyete başladım 3 ayda 10 kilo verdim 56 kilo oldum ve sonuç fit sağlıklı spor yapan eskiden çok daha dinamik ben.. Şimdi kendime hiç zehir etmiyorum 2 buçuk yıl çirkin oluvereceğim sonra dinç iki çocuk annesi fit bit anne... diyeceğim şu ki tadını çıkar..
Ne de güzel anlatmıssın arkadasım , sağlıklı gebelıkler gecırır sağlıklı bebişler getirirz dunyaya allahın ıznıyle ınsallah

Ne de güzel anlatmıssın arkadasım , sağlıklı gebelıkler gecırır sağlıklı bebişler getirirz dunyaya allahın ıznıyle ınsallah
İlk gebelik endişelerle dolu geçiyor bide her fırsatta benim kilolarım doğumdan kalma diyen insanlarla karşılaşınca korkuyor insan korkmayın güç sizde =)

İlk gebelik endişelerle dolu geçiyor bide her fırsatta benim kilolarım doğumdan kalma diyen insanlarla karşılaşınca korkuyor insan korkmayın güç sizde =)
haklısın endişeler ister istemez oluyor onları bastırıp bastıramamakta mesele aslında :) işte elimizden geldiğince yapıyoruz :)

Kizlar gebeligi bilmiyorum ama. Emzirirken ablama dr solemisti..sut yapar diye..18 aylik hala emiyo bizim sipa :) belki olacagindan ama etkisi oldugunu solemisti ablam..hurma diyince aklima geldi.

Kızlar merhaba, pazartesi günü kan vermiştim ikili tarama testi için. Bugün sistem üzerinden raporu değil de serbest BHCG ve PAPP-A sonuçlarım çıkmış. PAPP-A 3897, BHCG serbest is 51.24 çıkmış. Yaşım 26, bebeğin ense kalınlığı da 1.3 çıkmıştı burun kemiği de var. Şimdi risk faktörü nedir yazmıyor konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Normal mi bu değerler.

Kızlar merhaba artık göbekler büyüyor vücudunuza ne sürüyorsunuz çatlaklar için?ben ilk çocuğumda badem yağı kullandım hiç çatlağım yok...şimdi yine sürüyorum ama fikir alayım dediniz

Kızlar merhaba, pazartesi günü kan vermiştim ikili tarama testi için. Bugün sistem üzerinden raporu değil de serbest BHCG ve PAPP-A sonuçlarım çıkmış. PAPP-A 3897, BHCG serbest is 51.24 çıkmış. Yaşım 26, bebeğin ense kalınlığı da 1.3 çıkmıştı burun kemiği de var. Şimdi risk faktörü nedir yazmıyor konu ile ilgili bilgisi olan var mı? Normal mi bu değerler.
Bende bugun aldım sonucumu bthc 192 papp-a 3.6 normal raporumda çıkmış dr sorun yok güzel dedi cnm ama raporunun da çıkması lazım birlikte değerlendiriyolar

Kızlar merhaba artık göbekler büyüyor vücudunuza ne sürüyorsunuz çatlaklar için?ben ilk çocuğumda badem yağı kullandım hiç çatlağım yok...şimdi yine sürüyorum ama fikir alayım dediniz
bende bebe yağı sürüyorum ara sıra 4. ayda çatlak kremi almayı düşünüyorum ama bakalım

Büyüyor dimi ya sizlerin de :( ben anlayamıyorum tam. Ama 12+4 üm pantolonlarımın beli artık çok sıkıyordu ilk kez bugün hamile pantolonu giydim bi utanıyorum ki gören falan olur da daha göbeği çıkmadan giymiş derler diye.. :)

Bende bugun aldım sonucumu bthc 192 papp-a 3.6 normal raporumda çıkmış dr sorun yok güzel dedi cnm ama raporunun da çıkması lazım birlikte değerlendiriyolar
canım aradım hastaneyi kanlar çıkmış ama rapor daha hazırlanmamış haftaya perşembe diyorlar.. ne kadar uzun sürüyomuş öyle. ama belki fikri olan az çok yorumda bulunabilir diye sormak istedim

canım aradım hastaneyi kanlar çıkmış ama rapor daha hazırlanmamış haftaya perşembe diyorlar.. ne kadar uzun sürüyomuş öyle. ama belki fikri olan az çok yorumda bulunabilir diye sormak istedim
Çok uzun sürüyor bazı yerlerin ben pzrtesi verdim kan bugun çıktı 3 günde elime geldi sonuc bende süpheye düştüm neden bu kdr hızlı diye inş bilen arkadaşlar vardır da aydınlatırlar cnm

Back
X