2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok uzun sürüyor bazı yerlerin ben pzrtesi verdim kan bugun çıktı 3 günde elime geldi sonuc bende süpheye düştüm neden bu kdr hızlı diye inş bilen arkadaşlar vardır da aydınlatırlar cnm
Hayırlısı bakalım ne diyeyim.. Sana da hayırlı olsun çok sevindim güzel çıkmasına darısı bana ve bizlere :anneadayı:

Kızlar merhaba artık göbekler büyüyor vücudunuza ne sürüyorsunuz çatlaklar için?ben ilk çocuğumda badem yağı kullandım hiç çatlağım yok...şimdi yine sürüyorum ama fikir alayım dediniz
Ben daha başlamadım hiç bişiy sürmüyorum şimdiden başlamak gerekiyor muydu ya :KK57:

Çok uzun sürüyor bazı yerlerin ben pzrtesi verdim kan bugun çıktı 3 günde elime geldi sonuc bende süpheye düştüm neden bu kdr hızlı diye inş bilen arkadaşlar vardır da aydınlatırlar cnm
İl ve ilçeye göre değişiyor sanırım canım benim de 3 günde çıkacak sonuçlarım ama dün arkadaşım Eskişehir den kan verdi ona 15 gün demişler

Kizlar gebeligi bilmiyorum ama. Emzirirken ablama dr solemisti..sut yapar diye..18 aylik hala emiyo bizim sipa :) belki olacagindan ama etkisi oldugunu solemisti ablam..hurma diyince aklima geldi.
emzirme döneminin ilk zamanlarında çooook acıkıyorsun. hurma ve çiğ badem atıştırıyordum. hurma, bulgur ve tahin bende inanılmaz süt yapmıştı.

Büyüyor dimi ya sizlerin de :KK43: ben anlayamıyorum tam. Ama 12+4 üm pantolonlarımın beli artık çok sıkıyordu ilk kez bugün hamile pantolonu giydim bi utanıyorum ki gören falan olur da daha göbeği çıkmadan giymiş derler diye.. :)
ben de netten dün sipariş verdim bugün geldi pantolonlar yarın giyicem iş yerinde çünkü kendiminkilerde nefes alamıyorum :) bende şu an sata göre 13+4 üm

Anladım galiba bünyeden bünyeye değişiyor, yaş, kilo faktörü vs de var. En iyisi raporu bekleyeyim çıkmak bilmedi :)
aynen zaten riskleri raporda yazıo ya canım sayısal değer olarak. ama gönlünü ferah tut bunlar zaten yüzde yüz testler değil

ben de netten dün sipariş verdim bugün geldi pantolonlar yarın giyicem iş yerinde çünkü kendiminkilerde nefes alamıyorum :) bende şu an sata göre 13+4 üm

Oy maşallah sana da :)) demek ki yalnız değilim :) ben şimdilik 2 tane aldım evdeki pantolonlarımı da hamile pant.na çevirme denemelerim olacak becerebilirsem haber veririm :)

Arkadaşlar dr uma ulaştım sonunda ikili test sonuçlarım çok şükür güzelmiş. İnsanoğluyuz şimdi korkum geçince cinsiyeti merak etmeye başladım:KK49: sizce bu rapora göre beta hcg kaç buna cinsiyet tahmini yapılıyormuş ya :KK66:

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-12-10-49-49.webp
    Screenshot_2018-07-12-10-49-49.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 60
Oy maşallah sana da :)) demek ki yalnız değilim :) ben şimdilik 2 tane aldım evdeki pantolonlarımı da hamile pant.na çevirme denemelerim olacak becerebilirsem haber veririm :)
Ver ver mutlaka bende 2tane aldim gunluk hayatta elbise en rahati idare ediyoruz cunku kotlarim falan da imkansiz ve genelde yuksek beldi benim:)) is icin mecbur ama kesinlikle

Arkadaşlar dr uma ulaştım sonunda ikili test sonuçlarım çok şükür güzelmiş. İnsanoğluyuz şimdi korkum geçince cinsiyeti merak etmeye başladım:KK49: sizce bu rapora göre beta hcg kaç buna cinsiyet tahmini yapılıyormuş ya :KK66:
Canim o pek tutmuyo ama :)) beta 50nin altindaysa erkek uzerindeyse kiz die bi rivayet varda gecerli degil :) masallah canimm ❤

Back
X